Отговори
# 285
Аз звъннах сега на акушерката от ЖК и каза, че няма нужда е заверена. Щеше да падне голямо обикаляне в последния момент и даже се поизнервих, че са ми спестили тази информация, но явно не искат заверка.

# 286
https://www.maikomila.bg/maychinstvoto-dela-i-dokumenti/

ето малко полезно инфо
мами, вашите бебчета хълцат или и, ако да, колко често? моето поне 3 пъти на ден 😁

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 22:37 от chris_16

# 287
https://www.maikomila.bg/maychinstvoto-dela-i-dokumenti/

ето малко полезно инфо
мами, вашите бебчета хълцат или и, ако да, колко често? моето поне 3 пъти на ден 😁

Хълца моето, по два, три пъти на ден за около 15 минути.

# 288
# 289
Загледах я тази промоция снощи и направих поръчка.
Понякога Бебо ги пускат и в Кауфланд на промоция.

Днеска съм кукуряк. Събудих се в 4 за тоалетна и това ми беше сънят...

# 290
Аз мокри кърпи Бебо взех от Озон на намаление.
Първата бременност ми искаха заверен картон от личната, ползвам си го и сега, не знам дали има някаква промяна.
С първото дете силиконовите протектори ми спасиха кърменето, първите 4 месеца кърмих с тях. Майка ми случайно улучи тези на Chicco, водят се размер S-М и сега пак си взех такива, надявам се да не ми се наложи да ги ползвам.  
Вчера бях на тонове вече за 3-ти път, наред са си. Остават ми още само 2 пъти да ходя, а до раждането ми остават само 3 седмици, живот и здраве 😳 Много нереално ми звучи😃

# 291
Даа, много наближава вече за всички!
Мами, какво мислите за тези кошнички като алтернатива на next to me? Нещо не мога да си харесам, всички ми изглеждат некачествени. Една приятелка си купи некст ту ми и като махнеш преградата от тежестта се накланя настрани, което е безумно.

https://clair-de-lune.co.uk/collections/moses-baskets/products/o … nt=44576989643032

# 292
Загледах я тази промоция снощи и направих поръчка.
Понякога Бебо ги пускат и в Кауфланд на промоция.

Днеска съм кукуряк. Събудих се в 4 за тоалетна и това ми беше сънят...

А не е ли проблем, че са различни?

# 293
Даа, много наближава вече за всички!
Мами, какво мислите за тези кошнички като алтернатива на next to me? Нещо не мога да си харесам, всички ми изглеждат некачествени. Една приятелка си купи некст ту ми и като махнеш преградата от тежестта се накланя настрани, което е безумно.

https://clair-de-lune.co.uk/collections/moses-baskets/products/o … nt=44576989643032
Подобно кошче гледахме в магазин Малечко. На пръв поглед изглежда доста сладко, но на мен ми се стори тясно, а и бебето ще е ограничено да вижда какво се случва само нагоре. Ние се спряхме на next to me Maxi Cosi Tori, доста е стабилно, а страничните му прегради са мрежести. Много е и лекичко и аз възнамерявам първите няколко седмици да си го разнасям из апартамента и да държа бебето в него вместо в гнездо.

# 294
Благодаря, сега ще го погледна!

# 295
Здравейте, момичета. Усещам неприятна болка ниско долу, често ходене по малка нужда и парене. Дали се е случвало на някоя от вас? Чудя се дали защото бебето притиска пиличноя мейу, понякога го усещам как ми го притиска и ми се допишква веднага или е цистит.

# 296
  • Пловдив
Тези мами които ще раждат в Селена (и са секцио) имате ли вече дата? При кой лекар сте?
Мен ми остават 2 седмици до секциото (заради кръвното ми го изтеглиха с още 5 дни)

# 297
Минавам да питам набързо, направление за хоспитализация може ли да бъде издадено от личния лекар, вместо от следящия по здравна каса?

# 298
  • Пловдив
Минавам да питам набързо, направление за хоспитализация може ли да бъде издадено от личния лекар, вместо от следящия по здравна каса?

Не.
Само от следящия АГ.

# 299
Аз мокри кърпи Бебо взех от Озон на намаление.
Първата бременност ми искаха заверен картон от личната, ползвам си го и сега, не знам дали има някаква промяна.
С първото дете силиконовите протектори ми спасиха кърменето, първите 4 месеца кърмих с тях. Майка ми случайно улучи тези на Chicco, водят се размер S-М и сега пак си взех такива, надявам се да не ми се наложи да ги ползвам.  
Вчера бях на тонове вече за 3-ти път, наред са си. Остават ми още само 2 пъти да ходя, а до раждането ми остават само 3 седмици, живот и здраве 😳 Много нереално ми звучи😃
И на мен ми остава вече по-малко от месец, но все още не съм ходила на тонове.
По принцип се ходи в болницата, в която ще раждаш и всеки път си плащаш, нали така? През колко време се ходи на тонове и каква е цената в Майчин дом-София, ако някой има представа?

Общи условия

Активация на акаунт