Отговори
# 525
Ние и сега и преди 4 години избрахме Future Helth. Говорих с доста лекари (имаме и в семейството), с Аг-та, моята АГ също запази там за дъщеричката си и така взехме решението. Там отговориха на всичките ми 1 милион въпроси и бяха доста подготвени дори и за най-засуканите 😄
Надявам се да са пари на вятъра и никога да не ни потрябват, но съм спокойна, че каквото зависи от нас към този момент е направено.

Има ли от вас родители които са решили да съхранят стволови клетки и ако да, в коя компания?

# 526
И ние се спряхме на Future health.

Аз също нямаше да взимам гнездо, но в крайна сметка поръчах от Jukki. Добре изглежда, вече го изпрах и не мръдна. Засега не мога да дам други отзиви.

# 527
Georgieva9, честита рожба! Бъдете живи и здрави и много щастливи заедно! 💙🌸✨
Аз бях поръчала от Jukki. Една приятелка ми препоръча. Хареса ми!

Момичета, има ли сред вас поръчали гнездо от Jukki? Доволни ли сте?
Аз уж нямаше да взема, но мисля че ще и е удобно на малката и в кошарата да спи в гнездо, че е мн мъничка и сякаш се чувства “самотна” в нея 😀 и мисля да пробвам с гнездо, тъкмо и за една приятелка ще поръчам която ще роди септември, не знам каква разлика има от гнездо до гнездо…

# 528
Ние и сега и преди 4 години избрахме Future Helth.
Може ли да кажете цени? Въобще не съм запозната.

# 529
Ами ние ползвахме отстъпка за съхранение на втора проба и излезе малко под 5к за 30 години съхранение.  Най-добре заявете оферта през сайта и веднага ще ви изпратят подробна оферта с всички възможности.
Ние и сега и преди 4 години избрахме Future Helth.
Може ли да кажете цени? Въобще не съм запозната.

# 530
Georgieva9 честито и от мен! Да е много здрав и щастлив малкият юнак и да ви носи много радост! А ти да се възстановяваш бързо! Heart

# 531
Георгиева, да ви е жив и здрав младежа Heart

# 532
Честито и от мен. Здраве и късмет да има младежът.

# 533
Има ли от вас родители които са решили да съхранят стволови клетки и ако да, в коя компания?

Ние подписахме с Биорегенерация, към тях натежа фактът, че клетките се съхраняват в София, в тяхната тъканна банка, а не се изпращат в чужбина. Също така се и обработват по-бързо (в сравнение с тези, които се пращат в чужбина), което е важно за количеството клетки, които остават годни /активни и запазени.
Аз ще раждам в МБАЛ Надежда в София и за техни пациенти има отстъпка, цената беше 5300 лв за 20 години.
На събитие в Интерекспо център през април имаха и по-голяма отстъпка, но тогава още ни беше малко неясно какво / къде / защо.

За изписването - купих пролетно - лятно комплектче от Angel baby - има ромпър, боди с къс ръкав, пелена, шапка, ръкавички и бандана. Мисля да взема всичко и което преценят акушерките - това да сложат.

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 13:15 от Dream_y

# 534
И ние ще съхраняваме във Future Health. Ако не се лъжа, около 6 хиляди ни излезна с отстъпка за ранно подписване на договор за максималния срок от 35 години. Решихме, че каквото и развитие да има в тази сфера, по-добре да ги има и да не потрябват отколкото обратното.

# 535
Момичета преди известно време бях попитала в групичката за комплект за изписването и някой ми препоръча „Angel baby".Поръчах си и днес пристигна,просто съм възхитена колко е прекрасно,меко комплектчето.❤

# 536
Не знам дали знаете, но трансплантационните центрове по света и в Европа не приемат материал съхрняван на територията на България, тъй като нямаме оборудване по стандарта, който искат Sad( именно зя тава Future Health все още не съхраняват в България. Иначе нашите клетки на шестия час бях в централата в UK

Ние подписахме с Биорегенерация, към тях натежа фактът, че клетките се съхраняват в София, в тяхната тъканна банка, а не се изпращат в чужбина. Също така се и обработват по-бързо (в сравнение с тези, които се пращат в чужбина), което е важно за количеството клетки, които остават годни /активни и запазени.
Аз ще раждам в МБАЛ Надежда в София и за техни пациенти има отстъпка, цената беше 5300 лв за 20 години.
На събитие в Интерекспо център през април имаха и по-голяма отстъпка, но тогава още ни беше малко неясно какво / къде / защо.

За изписването - купих пролетно - лятно комплектче от Angel baby - има ромпър, боди с къс ръкав, пелена, шапка, ръкавички и бандана. Мисля да взема всичко и което преценят акушерките - това да сложат.

# 537
  • Варна
Момичета преди известно време бях попитала в групичката за комплект за изписването и някой ми препоръча „Angel baby".Поръчах си и днес пристигна,просто съм възхитена колко е прекрасно,меко комплектчето.❤

И ние взехме от там, дори в момента се пере

# 538

И ние взехме от там, дори в момента се пере

И вашето е много сладичко❤

# 539
Днес с планово секцио се роди втората ми принцеса - Станислава. 3110гр, 50см 💗💗💗 Гръмогласна и с много коса 💗💗💗

Общи условия

Активация на акаунт