Мартенските зайчета 2024

• 52 988
  • 779
  •   1
Отговори
# 240
За стрии се аз вече се мажа с Palmers. Засега съм доволна, много бързо попива. Имам лосион и спрей. Отделно ползвам и чисто какаово масло от време на време.

Момичета,някой дали може да ми даде съвет? От няколко месеца дупето ми страда от едни малки ситни пъпчици, които не ме сърбят, нито болят. Точно тип акне са. Бях се справила с тях с крем против акне, но съдържа салицилова киселина, за която пише,че не се препоръчва по време на бременност. Спрях да се мажа ии пак излезнаха.

# 241
  • София
Знам за гликоловата киселина, че помага при акне по гърба и дупето и доколкото съм срещала може да се ползва по време на бременност. За всеки случай провери пак.
За стрии се аз вече се мажа с Palmers. Засега съм доволна, много бързо попива. Имам лосион и спрей. Отделно ползвам и чисто какаово масло от време на време.

Момичета,някой дали може да ми даде съвет? От няколко месеца дупето ми страда от едни малки ситни пъпчици, които не ме сърбят, нито болят. Точно тип акне са. Бях се справила с тях с крем против акне, но съдържа салицилова киселина, за която пише,че не се препоръчва по време на бременност. Спрях да се мажа ии пак излезнаха.

# 242
  • София
За стриите - палмерс и Bio oil много ги хвалят. Идеята е, че по-овлажнена кожа се разстяга по-добре и не се цепи толкова.
За боядисване на коса моята фризьорка ми каза, че не препоръчва до 3 месец и да взимам за корените онези бои спрейове. Знам и за мами, които се боядисват и няма драма.
Ламиниране на мигли някой знае опасно ли е при ранна бременност?
Какви кремове за лице ползвате по време на бременността?
Моля за кокретни марки, че не мога да се ориентирам, като чета съдържанието.

# 243
Започнах да се мажа с Палмърс олиото и tummy butter, бях малко резервирана, но много ми харесват засега, по-натам съм решила да пробвам със щраусова мас.
Относно кожата на лицето, посетих дерматолог като разбрах за бременността, за хидратиращ крем ми изписаха Aven tolerance hydra 10 , а за пъпките ми acne out червения крем.

# 244
За боядисването моята АГ каза, че няма никакви проблеми. Дори аз в събота ще се боядисвам за първи път от бременността.

За кремове - използвам корейски: beauty of joesen, misha, mizon, core, snp.

# 245
Можеш да използваш продукти с урея. Уреята премахва тези пъпчици, които се получават от топлото.

# 246
Момичета, относно мазилата и козметиката споделям едно приложение INCI BEAUTY, където може да проверявате състава на козметиката. Има го и като сайт.
Аз съм си избрала против стрии олио Матернеа и като го проверих в приложението се оказа, че съставките му са абсолютно пречистени и безопасни и оценката му беше 20 от 20.
Сега проверих и Palmers, оценка 14 от 20.

Може да проверявате състава на доста козметични брандове в него и да се ориентирате към по- пречистена козметика.

Иначе днес и аз си намазах корените, за 2 ри път през бременността, надявам се да няма проблеми.

# 247
Аз си поръчах два сутиена от този сайт, както и две рокли. Всичките стават после и за кърмене. Има 60 %намаление  в момента
https://www.seraphine.com/en-us/
Самите сутиени са без банели- тип спортни.
За мазане срещу стрии продуктите предполагам трябва да са с био съставки?

# 248
Момичета, за стриите е много важно да се пие много вода. Първата ми бременност мажех в началото с Икаров (2010 г. нямаше много голям избор и информация), но започна да ми става лошо и спрях. Четох това за водата и пиех много. С второто въобще не мажех. Двата пъти качих по 25кг. Имам стрии по бедрата и циците от тийнеджърско рязко отслабване, но нито една нова от бременностите. Честно, вярвам си, че водата беше моето спасение.

# 249
  • София
Аз си поръчах два сутиена от този сайт, както и две рокли. Всичките стават после и за кърмене. Има 60 %намаление  в момента
https://www.seraphine.com/en-us/
Самите сутиени са без банели- тип спортни.
За мазане срещу стрии продуктите предполагам трябва да са с био съставки?

Много са хубави! Как става доставката до България.
Аз гледам че има доста неща за бременни в Asos, George, MATALAN, Next и  M&S. От английските сайтове като пазарувам използвам фирма, която до 2 седмици ми докарва нещата. Обаче с връщането е ужас.

Благодаря за съветите за крем четата!

# 250
Аз имам чувството, че е вече три годишен моя ембрион, така се точи времето… не знам за вас 😅

Здравей,как ти е зацапването имаш ли още и много ли беше . Питам понеже тази сутрин и аз имам зацапване и продължавам да имам .Разбира се консултирах се с лекар и ми.изписа лекарства ,но ми е много тревожно. Особено като ми кажат че трябва да съм спокойна . Знам,че са прави ,но ....

# 251
Здравейте момичета и аз да се запиша бременна съм в 6г.с. Бях на преглед всичко с бебчето е наред, но от вчера имам воднисто течение и бельото ми е влажно. Според вас нормално ли е

# 252
Sammy west поръчвам през https://www.ggbg.bg/bg/
До сега не съм имала проблем с доставката, но и не съм връщала. Харесаха ми в роклите, че има по едно ципче при гърдите и като кърмиш не е нужно да се я изкарваш цялата гърда навън…
Щастието - да все още имам леко зацапване на като че ли отшумява с жегите. Изцеждам си сок от един лимон с вода и го пия за спиране на кръвотечение. Пуснах си и изследване за прогестерон. Ти пуснала ли си си? Аз като че ли не усвоявам нощем тъпите овули с прогестерон и установих, че като се разхождам по един две часа след поставяне на сутрешните като че ли се чувствам по-добре.

# 253
До сега не съм имала проблем с доставката, но и не съм връщала. Харесаха ми в роклите, че има по едно ципче при гърдите и като кърмиш не е нужно да се я изкарваш цялата гърда навън…
Щастието - да все още имам леко зацапване на като че ли отшумява с жегите. Изцеждам си сок от един лимон с вода и го пия за спиране на кръвотечение. Пуснах си и изследване за прогестерон. Ти пуснала ли си си? Аз като че ли не усвоявам нощем тъпите овули с прогестерон и установих, че като се разхождам по един две часа след поставяне на сутрешните като че ли се чувствам по-добре.

Не съм ,но утре мисля да си пусна . Притеснява ме че не е само кафяво . На мен доктора ми каза да лежа иначе и аз искам да се разхождам . На ме ми изписаха дуфастон и ще видим как ми понася .

# 254

Не съм ,но утре мисля да си пусна . Притеснява ме че не е само кафяво . На мен доктора ми каза да лежа иначе и аз искам да се разхождам . На ме ми изписаха дуфастон и ще видим как ми понася .
Изследването маже би ще ти даде отговор. Стискам палци и с двете ни всичко да е наред ❤❤

Общи условия

Активация на акаунт