Мартенските зайчета 2024

• 52 938
  • 779
  •   1
Отговори
# 300
Аз на 02.08 съм на преглед, за да се чуе сърцето и нямам търпение, за да се успокоя за всички тези неразположения и за да съобщим новината, тъй като се чувствам много зле понякога дори и за храна не мога да стана от леглото и всички се притесняват какво ми е. За терминът ми казаха 20март и за сега само фолиева киселина ми изписаха.

# 301
И аз съм на преглед на 2ри. Предния път беше рано и не се чу сърчице, вече този път трябва да има. И да се успкоя,че всичко е наред, три седмици много време ми се видяха.

# 302
Здравейте, присъединявам се и аз с термин на 9ти март,  живот и здраве! На мен също като на други тук ми е изключително лошо, особено вечер, едва успявам да хапвам. Слава богу няма повръщане, но всякакви миризми и хубави и лоши влошават положението.
Имам също много специфична болка ниско в таза от едната страна, накоя да се е сблъсквала?  При ходене е адски неприятно и болезнено, чудя се дали някакви упражения ще облекчат положението.
И дали вече някой е обсъждал пренатални тестове в 9-10 седмица с лекаря си? Моя ми спомена да пуснем другата седмица и се чудя раждалите мами дали имат опит с това?
Леко бременеене и спокойствие на всички!

# 303
Аз пък съм на преглед чак след 2 седмици..
Чухме пулс, всичко е наред. Даже върви 2 дни напред. Сега трябва август да си взема направление за женска консултация за следене на бременност и да звънна да си запазя час. Каза ми да е няколко дни преди пренаталния тест, т.е. след 2 седмици точно се пада.

Дейзи,
Ние ще правим Vision test в Афродита. Цената е 1150лв и включва 8 синдрома мисля. От моето скромно проучване разбрах, че Vision предлагат най-много синдрома за тази цена. Доста момичета си го правят и са доволни, така че ще се доверим на него. Ще го направя в 11 г.с. и няколко дни, а седмица по-късно - ранен скрининг / Фетална морфология, но едва ли ще правих БХС.

А за споделянето: Чак след ФМ ще казваме на близките. Дори родителите ни не знаят, че съм бременна.

# 304
Днес бях на преглед и се видя плоден сак и жълтъчно тяло , докторката каза , че всичко е наред и ми записа час след 10 дни , за да чуем пулс. Каза , че съм в 6г.с. и, че още ми е рано за симптоми. Единствения ми симптом, който ме тормози, както ви споделих, е нарастващата тревожност и сега ще се информирам как да се справя с това ми състояние. Ако трябва да съм честна , това даже повече ме притеснява от гаденето и повръщането, които са отвратителни.
Изписа ми фолиева киселина и вит Д, че са ми ниски. За сега това се случва с мен. Терминът ми е на 29ти март.
Дано всички сте добре и физически и психически!

# 305
Аз ще бъда на преглед чак на 14.08... толкова много време ми се струва, че ме обземат на моменти тревожни мисли. Все пак да не премълчавам факта, че преди 4 дни бях на преглед и всичко си беше ок, даже се видяха и сърдечните пулсации...
Хубавото е, че поне не съм сама и вкъщи, ами сме на почивка с мъжът ми и тя ще продължи почти до прегледа. Разхождаме се, глези ме, съобразява се с мен за всичко и смея да твърдя, че от както сме в планината, да не кажа голяма дума, но 90% от симптомите ми изчезнаха... май не ми остава време да се притеснявам и да мисля глупости и за това, даже не бих казала че се чувствам бременна, ако не са гърдите и леките придърпвания и от време на време болките ниско долу в корема... Чак започвам да се шашкам, че нещо не е наред с ембриона и е спрял да се развива. На някоя от вас случвало ли й се е така да й изчезнат симптомите?

# 306
Здравей,
Аз този уикенд бях “на село” ходих боса по тревата, пекох се на слънце, ядох био плодове и също почувствах , че ми изчезнаха симптомите. Според мен си го има и психологическия фактор. Хубаво е да се разсейваме от време на време .
При мен май се очертава вместо сутрешно вечерно гадене 🤢

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 18:06 от Empathy

# 307
Аз напускам групата, след преживян спонтанен аборт и кюретаж, продължавайте да обменяте опит , да си помагате и споделяте, беше ми много приятно да Ви чета и да съпреживявам нещата с вас. 
Пожелавам на всички здрави, щастливи и засмени мартенски бебчета Heart Flowers Four Leaf Clover

# 308
Йорис, много съжалявам!

Иначе и на мен ми стават по-леки симптомите, когато психически отпусна.
Мами, купихте ли си някоя дрешка за бременни? Аз си взех 3 еднакви поли в различни цветове по тялото с много висока талия от плетена материя. Мисля, че ще са ми много удобни на корема. Снощи си поръчах и зимно яке, защото беше 35лв намалено от 117лв! Има шанс и да го върна, но... промоцията ме изкуши. От About u, aко някой пита. ✨️❤️
Между временно се оглеждам за клин за фитнес за бременни. Предпочитам безшевен и задължително да НЕ прозира! Не искам да е от онези лигавите лъскави материи. Отделно искам и безшевни клинове за ежедневието. Зимата с най-големия корем, дебелия пуловер, якето и съм в бойна готовност да обикаляме за колички, мебели...
(Аз нямам никакво търпение вече за бебешкия шопинг.... 😳)

# 309
Йорис, съжалявам.. Не знам какво да ти пожелая в такъв момент, освен да си добре и психически и физически. ❤

Относно дрехите за бременни аз още нищо не съм купила. За тези якета се чудя дали ще ми харесат. Много ми е интересно зимата с кака дрехи ще се носим, аз както и ще работя до последно какво ще е това офис облекло за бременни ми е чудно.😂

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 20:16 от LadyGl

# 310
Йорис, много съжалявам за случилото се, всички сме с теб! ❤
Аз от сега не мога да нося дънки, всичко ми стяга на корема и ми е неприятно, имам едни дето си взех в по-голям размер и съжалявах ама влязоха в употреба😅. Много ми е издут корема , на вос така ли е? Имам чувството, че ми личи вече, въобразявам ли си не знам 😳.

# 311
  • София
Аз напускам групата, след преживян спонтанен аборт и кюретаж, продължавайте да обменяте опит , да си помагате и споделяте, беше ми много приятно да Ви чета и да съпреживявам нещата с вас. 
Пожелавам на всички здрави, щастливи и засмени мартенски бебчета Heart Flowers Four Leaf Clover
Много съжалявам. Мисля, че всяка една от нас се надява да не преживее това, но ето, че се случва. С теб сме и стискаме палци следващия път да изкараш една лека и безпроблемна бременност до края😘🙏🍀

# 312
Да, издут ми е. В темата за февруарските мами качих и снимка. И други момичета го направиха. Като цяло е всеобщ проблем.
Аз също мисля, че вече ми личи. 😀

# 313
Йорис, много съжалявам.
Изпращам ти прегръдка 🍀

# 314
Всички много съжаляваме, Йорис.

Общи условия

Активация на акаунт