Мартенските зайчета 2024

• 52 755
  • 779
  •   1
Отговори
# 495
Как се справяте с гаденето

# 496
Вомитусхил 10 капки във вода, джинджифил, солети, бисквити.
Как се справяте с гаденето

# 497
Едно време Антиметил действаше. Сега... нищо не помага. 😀
Много позитивно, да. 😂

Някой път като ме удари хормона и почвам да говоря "айде бебе, защо искаш сега на мама да й е лошо" 😂😂😂

# 498
Охх, ужас е и при мене.
Аз от 2 седмици съм така, а съм едва в началото на 9та.
Снощи цял час не спрях да повръщам, главата ме заболя ужасно, слепоочията ми взеха да пулсират... Молех се да заспя, че да не усещам колко ми е зле...
И днеска като се оплаквам на една приятелка и като ми вика:
- Ааа, супер. На бебето му расте коса. Dizzy Face

Какво супер бе, на мене ми е злееее.... Cry

# 499
Здравейте и от мен,аз съм в 6гс. Започнах да пия утрогестан 2х2 вагинално, АГ каза без секс до 12с. Въпроса ми е дали може само задоволяване? 😀 Извинявам се за въпроса,но трудно се справям
Не знам каква е причината да го забрани, не мога да дам съвет,но не виждам проблем..

# 500
На мен ми казаха термина още в 6гс когато видяха ембриона и чуха сърдечния ритъм. Но предполагам зависи от АГ-то.

@giginikol на мен и двамата доктори ми казаха, че не е проблем секса. Просто не трябва да е груб. Леко, не е проблем хич даже някои го препоръчват.

# 501
Здравейте и от мен,аз съм в 6гс. Започнах да пия утрогестан 2х2 вагинално, АГ каза без секс до 12с. Въпроса ми е дали може само задоволяване? 😀 Извинявам се за въпроса,но трудно се справям
На моя приятелка и каза доктора да не се самозадоволява , защото оргазмът ( и при секса) е проблема.. 🤔 тя беше с кървене в началото , не е лежала в болница.

# 502
2 дни бях с ужасяващо главоболие, казаха ми, че е от ниското кръвно и обезводняването, вчера вече хапвах нормално и се почувствах много по-добре, макар че се засилиха киселините, но пред повръщането са детска игра.
Охх, ужас е и при мене.
Аз от 2 седмици съм така, а съм едва в началото на 9та.
Снощи цял час не спрях да повръщам, главата ме заболя ужасно, слепоочията ми взеха да пулсират... Молех се да заспя, че да не усещам колко ми е зле...
И днеска като се оплаквам на една приятелка и като ми вика:
- Ааа, супер. На бебето му расте коса. Dizzy Face

Какво супер бе, на мене ми е злееее.... Cry

# 503
Момичета, аз днес осъзнах, че съм спала по корем по някое време. Но пък не ме е боляло.
Вие понякога още спите ли по корем? Дали не е вредно за бебчо?

# 504
  • Хасково
Момичета, аз днес осъзнах, че съм спала по корем по някое време. Но пък не ме е боляло.
Вие понякога още спите ли по корем? Дали не е вредно за бебчо?
И аз спя по корем почти постоянно,спомням преди 11г пак така си спях но към 4ия месец започнах да не мога,то само си ти подсказва, започва да те наболява или боцква

# 505
Аз се мъча да не спя по корем, но не ми се получава засега. Все се старая,но не мога да заспя настрани и в някакъв момент се озовавам по корем. Не усещам дискомфорт. Не знам вече какво да направя,че да ми е удобно. Иначе след 2дни влизам в 11г.с.

# 506
  • София
Аз все още спя по корем. И с предните бременности спях така докато можех.
После с една прекрасна възглавница за бременни/кърмене ми беше комфортно и настрани.

Сега обаче не знам как ще се побираме вече в леглото- аз с корем, ММ, 2 фъстъка и голяма възглавница… 😃

# 507
Опитвам се да спя на лявата страна, но не ми с получава много. Сутрин се събуждам или по гръб или по корем, но и при мен не се е усетил все още някакъв дискомфорт.
Утре съм на преглед и вече нямам търпение имам чувството, че мина цяла вечност от последното ми посещение на АГ.
Все още гадене и повръщане нямам - радвам се, но и си задавам въпроса дали не трябва да ги имам и тези симптоми. Sweat Smile

# 508
Не е задължително да ги имаш тези симптоми, просто се късметлийка, че при теб ги няма. 😊 Това не значи, че няма и да ти се появят по-късно.😅

# 509
Има време да. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт