Мартенските зайчета 2024

• 52 768
  • 779
  •   1
Отговори
# 480
За всички с кървене споделям тук терапията която назначават при лекао зацапване и после какво правят в болницата по пътека:
При леко зацапване: но шпа 3х2, витамин C от големите хапчета 2Х1, и лежане.
В болницата по пътека дават утрогестан 3х2, Рингер витамин 1 банка на ден и папаверин мускулно инжекции. Лежане непрекъснато и ходене само до тоалетна. Ако спре кървенето може да ви пуснат за си лежите в къщи но да ходите да ви слагат медикаментите веднъж дневно. Не си пипате корема и гърдите понеже предизвиква контракции. Не ядете магданоз и ананас понеже предизвикват контрокции.Който кърви или зацапва да почва веднага витамин с то и но шпа, да лежи и да мисли положително. Имаше много примери в болницата които си задържаха децата след пет дни кървене. Горе главата!

# 481
  • Хасково
В крайна сметка за мое успокоение отидох до болницата в спешното на Пещерско. Чакането беше убийствено,прегледа още по зле, нямаше ехограф(не било нужно), плода или тонове не ги вълнува,прегледаха ме с СПЕКУЛУМ беше ужасно болезнено кървене не виждали(яено аз целия ден съм била сляпа)и край това е,попитах дали няма да се види с видеозон дали няма отлепване дали с плода всичко е наред отговора беше че това е работа на този който ми следи женската консултация а не тяхна работа. Крайно съм разочарована но поне спокойна пе спря кървенето,дано да няма повече че ще полудея вече
Вие в Пловдив ли сте? Ако да, следващия път пробвайте спешното в Селена. Ще ви обърнат внимание.
Е, дано да няма следващ път, де!!!
От ново село сме,не знаех че в селена има спешно отделение. Благодаря

# 482
Има ли ли сте сърцебиене. Докато сутрин ме хвана гадене получих и сърцебиене. Аоарата за кръвно показа 164

# 483
Веднъж докато си лежах на дивана ми се случи така, но за кратко и повече не се повтори.
Не знам какво може да е било.

# 484
Има ли ли сте сърцебиене. Докато сутрин ме хвана гадене получих и сърцебиене. Аоарата за кръвно показа 164

Отвреме навреме ми се случва, но доста по-леко, 164 ми се вижда много.. при мен се получава от хапчетата за щитовидна, ако приемаш може да е от това

# 485
И аз съм имала, но по-малко. При мен просто с настъпването на бременността ми се отвориха симптоми на голямо притеснение и тревожност и ми от това. Може да ти е от гаденето и позивите за повръщане, аз като повръщам и имам чувството, че ще умра всеки момент. Следи нещата, ако се случва регулярно ще трябва консултация с АГ и евентуално кардиолог.

# 486
Освен фолиева киселина друго не пия. Имах страшно гадене и постоянни позиви но така и не повърнах по същото време се получи и сърцебиенето. Не можах сама да си го измеря на ръката, та с апарата за кръвно, но колко е правилен не знам. Трябва нов да си взема но не знам какъв. Посъветваха ме да мина невролог, но все още не съм защото скорошен час при някой не можах да намеря.

# 487
По принцип високият пулс е, за да компенсира ниското кръвно. Това го знам от кардиолог, защото от много години пулсът ми не пад под 85-90. Ето в момента лежа и ми е 95, но кръвното ми е много ниско. Горната граница мине ли 100, ще ми се пръсне главата от "високо" кръвно.

Мисълта ми е, пулсът се разглежда дори и от специалисти спрямо кръвното налягане.

# 488
  • Хасково
Спряха ли да ви болят гърдите вече. При мен от вчера болката и дискомфорта ги няма
Нормално ли е

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 11:02 от Aumi

# 489
Отшумя щом влязох в трети месец. В момента са ми доста уголемени, но сравнително меки и не ме болят.
Днес влизам в 11 г.с. и от една седмица съм с 24/7 гадене. Така силно се надявам скоро да мине!

# 490
@Anastasiya.glam Дано ти отмине бързо. Аз съм в 8 г.с. и нямам все още гадене, дано да нямам защото на фона на душевните ми проблеми, само това ми липсва…

# 491
От четвъртък, 8г.с.+ 4 стартира повръщане при мен и то цял ден, както бяха отшумели симптомите, така ме връхлетяха нови такива с пълна сила. Гърдите ми са ужасно болезнени и това повръщане без лекарства е неконтролеруемо. Аз нямах представа какво да приемам, ако има други като мен препоръчвам Вомакур свещички, но само при нужда.

# 492
  • Хасково
Аз не знам да се радвам или да се тревожа,никакви симптоми освен болки в кръста и ниско долу в яйчниците,гърдите спряха и те,но пък съм постоянно на легло заради зацапване през ден тази седмица. С оредните си две бременностти поврущах до последно но оък не знаех какви са притесненията от зацапване или загуба на бременността,бях супер спикойна за разлика от сега

# 493
Здравейте, мами ! Миналата година имам спонтанен аборт в 6гс , сега съм в 9 гс , в 6та имах кървене ден след като разбрах ,следващата също изкървях ,оказа се отлепване на плодното сакче , приеха ме в болница за три нощувки. Вчера бях на преглед отлепването е намаляло. При всичките прегледи не ми казаха термин , на вас веднага ли го казаха ? Имам записан БХС за 29-ти август , как мина при вас , как протича ?

# 494
Здравейте и от мен,аз съм в 6гс. Започнах да пия утрогестан 2х2 вагинално, АГ каза без секс до 12с. Въпроса ми е дали може само задоволяване? 😀 Извинявам се за въпроса,но трудно се справям

Общи условия

Активация на акаунт