Мартенските зайчета 2024

• 52 784
  • 779
  •   1
Отговори
# 465
И моята е тогава

# 466
В коя седмица ще ви правят ФМ?

# 467
На мен ми идва 12+2

# 468
  • София
В коя седмица ще ви правят ФМ?
Аз ще съм в 12+4.

# 469
Аз не успях да издържа психически и днес се изтъпаних пред АГ, нищо че имах час за понеделник, 14.08.
От психика ли, от какво не разбрах, но честно, през последните 2 седмици, на няколко пъти бях убедена че ембриончето ми не е живо вече. Можех да се закълна, че абсолютно всичките ми симптоми изчезнаха в един момент (гадене, непоносимост към определени миризми, постоянна сънливост и нужда от много сън, пишкане през 20тина минути..., лека тежест долу в корема, понякога болки все едно ще ми дойде, придърпване в областта на яйчниците, рязка промяна в настроението, поява на извратен вкус...) и за капак най-верните ми приятелки - гърдите, се успокоиха и изчезна и чувствителността на зърната... за щастие малкият Дундьо, както се изрази съпругът ми като видя ехографската снимка е жив, със сърдечни пулсации, все едно трепкат криле на пеперуда (АГ ми ги показа, защото видя, че съм доста стресирана) и закова с точност размерите си спрямо ПРМ.
АГ-то ме предупреди, че не винаги това, че "изчезват симптомите на бременността" значи, че нещо с малкото чудо във вас е станало нещо. Просто споделям опит, защото предполагам че има и други такива като мен, които изпадат в нервна криза от притеснение.
Иначе в понеделник пак ме повика на преглед, нищо че го притесних днес и предполагам че тогава ще обсъждаме изследвания, ФМ и пр...
Бъдете здрави и искрено се надявам вече да няма напуснали групата жени, защото знам какво им е на тези преживели загубата на нещо толкова желано, мечтано и т.н. Бъдете силни и вярвайте в щастливия край. И ако имате притеснения, изобщо не си жалете АГ-то.

# 470
ФM ще съм в 12 + 4 г.с.
А седмица по-рано, в 11 + 4 г.с., съм на Vision test.

# 471
ФM ще съм в 12 + 4 г.с.
А седмица по-рано, в 11 + 4 г.с., съм на Vision test.
За vision теста вие ли си решихте или има някаква причина да го правите? В 11 г.с ли трябва да се прави или може и сега в 8ма примерно?
Питам, защото нямам информация.

# 472
Пишеше, че е за след 10 г.с.
Нямам никакви медицински показания. БХС няма да правя, защото съм паника и без това, а тази често плашеща статистика, ми е излишна.
Доброволно ще си го направя. Виж в сайта им за повече информация или се обади по телефона.
Цената на базовия пакет е 1150лв и включва 8 показателя + пол. Ние ще правим него в МЦ "Афродита". Със запазване на часове е. Още в 7 г.с. си запазих час за 11-та.

# 473
И аз съм решила да направя пренатален тест, всичките ми приятелки правиха на различни места и са доволни, така че може би ще видя къде ми е най-изгодно, тъй като искам пълен пакет. Къде ще правите фетална морфология? Аз събирам мнения за доц. Петър Игнатов, какво ще кажете за него?

# 474
Моята ФМ е в МЦ "Фемина". Ще споделя как е минало. То ще е след по-малко от 2 седмици. 🙏🤰🤗

# 475
За мен лично е малко излишно на този етап. Ако има нещо нередно при бхс и феталната бих си направила и аз пренатален тест, но предварително няма. Това е лично мое мнение естествено, всеки преценя сам за себе си. Не го казвам с лошо, мамита! ☺

# 476
  • София
БХС+ФМ ще правя при д-р Славяна Галева в Шейново! Уникален човек и доктор! Случайно попаднах при нея с първата бременност, търсейки второ мнение за проблем с бебето. До края следих въпросния проблем с нея, а с втората бременност нямах съмнения при кого да ида.

По повод тестовете- именно по повод гореспоменатия проблем д-р Марков (Марковс) препоръча пренатален тест. Всичко беше наред.
Втория път не съм правила. Без повод и сега няма да правя.

# 477
Аз няма да мога да отида на ФМ и БХС в 12-та седмица защото няма да съм в държавата и затова АГ-то ми препоръча да отида в 11гс. Така че, живот и здраве на 17.08 ще ходя в “Селена”, Пловдив при д-Р Апостолова. Защото се следя на частно при мъжът и в Карлово, а те работят и в Пловдив в “Селена”.

# 478
  • Хасково
В крайна сметка за мое успокоение отидох до болницата в спешното на Пещерско. Чакането беше убийствено,прегледа още по зле, нямаше ехограф(не било нужно), плода или тонове не ги вълнува,прегледаха ме с СПЕКУЛУМ беше ужасно болезнено кървене не виждали(яено аз целия ден съм била сляпа)и край това е,попитах дали няма да се види с видеозон дали няма отлепване дали с плода всичко е наред отговора беше че това е работа на този който ми следи женската консултация а не тяхна работа. Крайно съм разочарована но поне спокойна пе спря кървенето,дано да няма повече че ще полудея вече

# 479
В крайна сметка за мое успокоение отидох до болницата в спешното на Пещерско. Чакането беше убийствено,прегледа още по зле, нямаше ехограф(не било нужно), плода или тонове не ги вълнува,прегледаха ме с СПЕКУЛУМ беше ужасно болезнено кървене не виждали(яено аз целия ден съм била сляпа)и край това е,попитах дали няма да се види с видеозон дали няма отлепване дали с плода всичко е наред отговора беше че това е работа на този който ми следи женската консултация а не тяхна работа. Крайно съм разочарована но поне спокойна пе спря кървенето,дано да няма повече че ще полудея вече
Вие в Пловдив ли сте? Ако да, следващия път пробвайте спешното в Селена. Ще ви обърнат внимание.
Е, дано да няма следващ път, де!!!

Общи условия

Активация на акаунт