Мартенските зайчета 2024

• 52 888
  • 779
  •   1
Отговори
# 405
На вас вие ли ви се свят, прималява и причернява ли ви. Мислех че е от ниско кръвно, но сега малко се нормализира, но пак ми е така. Понякога имам усещането все едно ще припадна

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 12:07 от MMTP

# 406
  • Хасково
На вас вие ли ви се свят, прималява и причернява ли ви. Мислех че е от ниско кръвно, но сега малко се нормализира, но пак ми е така. Понякога имам усещането все едно ще припадна
И сз съм така особенно по обяд и кафе пия и закусвам но ми е зле,и това се пияви тази седмица. Кръвно 90/60. Относно зацапването на легло постоянно ставането ми е единствено да хапна или да готвя пия утрогестан 2х2,алеракт и слава Богу за сега няма,но само леца,кокалите ми се схванаха😆😆😆😆. А корема ми е толкова надут и ми е тежко все едно съм в 5ти месец не на края на втори. Термин 20 март

# 407
И при мен е така.
Кръвно 90 на 60 тази сутрин. Отпадналост, липса на сила..
И за капак точно подуване.. аз съм в 10 г.с.

# 408
Кръвното не съм си го мерила, но и на мен ми е много тежко все едно съм с огромен корем, а подуване нямам. Но пък аз съм си леко пухкава, не съм слаба и затова и не ми личи изобщо още. Иначе имам главоболие и отпадналост всеки ден. Не знам как ще изкарам на морето в тази жега. Едвам дишам в това време.

# 409
Случвало ми се е при рязко ставане сутрин и леко повдигане при миенето на зъбите, но като цяло нямам проблем.

# 410
Докато чаках за документи ми запищяха ушите, причерня ми, изби ме една пот направо усещах че ще припадна, затова клекнах докато отшуми, но това усещане все още си го имам.

# 411
И при мен е така, но аз се и позалежах, просто нямам сила и ми е от паднало. Корема и на мен ми е някак си раздут и ми е много дискомфортно. И аз съм 10 г.с..

# 412
Пломбиране на зъб не е опасно. Става въпрос за манипулации, които магат да причинат болка, поставяне на упойка и такива неща. Само да спомена , че съм зъболекар, да не си мислите, че си измислям 😅
Напревете си прегледи, но просто ако може да се отложи за втория триместър е по-удачно. Но спешността вече изисква непременно лечение, упойки и лекарства. Вадила съм зъб на жена в 3ти месец и на друга, която беше за задържане в болница.. Така че , ако имате усещане, че имате развален зъб, трябва да се направи. Но прави сте , че понякога се получват и изненади.
Защо не се препоръчва в първия триместър? Аз имам записан час за един зъб,който трябва да се пломбира още преди да разбера,че съм бременна. Някак не ми се иска да отлагам още, та се чудя каква е причината?

# 413
За съжаление и аз трябва да напусна групата. Пожелавам щастлива и здрава бременност на всяка една от вас 🌷🌺🍀

# 414
  • Хасково
За съжаление и аз трябва да напусна групата. Пожелавам щастлива и здрава бременност на всяка една от вас 🌷🌺🍀
Empathy искрено съжалявам 🥹🥹🥹
Какво се случва толкова момичета...,
Кураж на останалите дано да износим здрави и живи бебета,много се страхувам вече😔😔😔

# 415
Много съжаляваме…. Спокойно момичета. Всички ще си имаме бебенца един ден!! Не се обезкуражавайте.
Аз тъкмо влизах да пиша, че нещо забелязвам последно време някаква депресия да ме наляга. На нищо не се усмихвам и на нищо не се радвам както преди. Не знам какво ми става но ми е много тъпо и тъжно. Има ли други и какво правите? Уж съм на почивка на море, а ми е тъжно и ми се реве…

# 416
  • София
И на мен са ми правени само самоназначените ми изследвания. Имах два прегледа досега,а съм 9+3г.с. Доктора каза на по-следващия преглед вече,че ще ми пуснат,но аз му показах и вече тези,които си направих и всичко е в норма Иначе сега през две седмици съм на преглед, мисля е нормално.
Относно фм- определено съветвам да си запазите по-рано. Аз вчера се обадих на една,която се води най-големия специалист във Варна и нямаше часове. Ще ми се обадят при първа възможност ако се освободи.
След малко ще снимам нещо като график, който ми даде АГ.
Mkyorova- Съжалявам. Пожелавам ти успех следващия път.❤

Би ли споделила името на лекарката от Варна? Благодаря Simple Smile

# 417
Здравейте, аз съм в 6 седмица  +4 дни. Честно казано освен, че гърдите ми са по чувствителни и сутрин, последните два дни ми се вие малко свят си се чувствам нормално та чак се плаша. Чухме пулсации, отговаря си до момента на всичко.

Миналата година по същото време пак бях бременна, през почти цялото време имах зацапвания, повръщане, нямах сила за нищо, но всичко приключи в 11-та седмица Sad Буквално сега прегледите ми са на същите дати, и направо се стресирам дали края на месеца няма да свърши по същия начин. И ми е много тъжно, като чета че и при други дами нещата са приключили и им желая следващата да е успешна и да намерят причината за този неуспех.

Единственото, което мен ме държи е надеждата, че открих след неуспеха, че имам тромбофилия, предиабет и следим кръвната захар, минах на режим и намалих доста от излишните килограми и сега от самото начало съм на хапчета (повече от това не мога да направя и знам че всичко останало не зависи от мен). И все пак АГ-то, при което се следя сега не дава много шансове, заради рисковите фактори, но каза че и чудеса можели да се случат та ще видим след няколко седмици има ли развитие, а и в началото винаги има големи шансове нещо да не потръгне, ММ също не отчита, че чакаме бебе и е от типа нека минем там 4-5 месец да има нещо по-сигурно, така че постоянно ми е тъпо и на никой не съм казала.

Има ли някой друг, който да има тромбофилия или проблеми с кръвната захар, на която толкова да са песимистични АГ-тата?

# 418
Деси, нямам тези проблеми, но исках да ти кажа че чудеса наистина стават, само да го желаем и вярваме силно. Затова искам да ти вдъхна малко вяра. След раждането ми, майка ми имаше много затруднения да забременее. Шансовете да забременее бяха минимални. И дори след доста мъчително раждане, сега имам 10 годишен брат, който е здрав, умен и щастлив. И още не съм го направила още по-щастлив като му кажа, че ще става вуйчо. От няколко години “мрънка”, че иска бебе в семейството. Ще се побърка от кеф според мен, но изчаквам да разбера пола и ще разбере новините на Gender reveal партито,

# 419
Здравейте, аз съм в 6 седмица  +4 дни. Честно казано освен, че гърдите ми са по чувствителни и сутрин, последните два дни ми се вие малко свят си се чувствам нормално та чак се плаша. Чухме пулсации, отговаря си до момента на всичко.

Миналата година по същото време пак бях бременна, през почти цялото време имах зацапвания, повръщане, нямах сила за нищо, но всичко приключи в 11-та седмица Sad Буквално сега прегледите ми са на същите дати, и направо се стресирам дали края на месеца няма да свърши по същия начин. И ми е много тъжно, като чета че и при други дами нещата са приключили и им желая следващата да е успешна и да намерят причината за този неуспех.

Единственото, което мен ме държи е надеждата, че открих след неуспеха, че имам тромбофилия, предиабет и следим кръвната захар, минах на режим и намалих доста от излишните килограми и сега от самото начало съм на хапчета (повече от това не мога да направя и знам че всичко останало не зависи от мен). И все пак АГ-то, при което се следя сега не дава много шансове, заради рисковите фактори, но каза че и чудеса можели да се случат та ще видим след няколко седмици има ли развитие, а и в началото винаги има големи шансове нещо да не потръгне, ММ също не отчита, че чакаме бебе и е от типа нека минем там 4-5 месец да има нещо по-сигурно, така че постоянно ми е тъпо и на никой не съм казала.

Има ли някой друг, който да има тромбофилия или проблеми с кръвната захар, на която толкова да са песимистични АГ-тата?

Аз съм с тромбофилия и една успешна бременност на терапия. Тепърва ще видим как ще погръгне с тази. Simple Smile Тромбофилията не е болест, както и на мен често ми повтаряха и шансовете за успешна бременност не са никак малки, особено при добро АГ, което следи изкъсо кръвоток и реагира адекватно.

Общи условия

Активация на акаунт