Мартенските зайчета 2024

• 52 878
  • 779
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, аз днес прокървих.
Доста кръв тече повече от цикъл, има отлепяне по думите на доктора е малко, но кървя много. Вече не знам какво да си мисля много съм отчаяна.
Той какво ти каза да направиш?

# 436
По принцип е добре около 12гс за ФМ. Аз съм на БХС и ФМ на едно на 17.08, тогава ще съм в 11 седмица защото на 12-та седмица ще съм на екскурзия в Италия и няма да мога да отида. И ми казаха, че 13-то седмица вече е малко късно за БХС. Затова до 12-та седмица да отидете на БХС е най-добре.
Алекс, ще ходиш ли на БХС?

# 437
Изгубих гo, направиха ми и абразио.
Матката се беше свила и голям хематом беше на сакчето. Нямаше шанс да се спаси.
Желая успех от сърце на всички! ❤
Доста кръв тече повече от цикъл, има отлепяне по думите на доктора е малко, но кървя много. Вече не знам какво да си мисля много съм отчаяна.

# 438
Какво става в тази тема.... Постоянно загуби 🥺🥺🥺
Съжалявам за всички ви! 💔

# 439
  • Хасково
Олелеее какво става,какво се случва🥺🥺🥺🥺 не си спомням преди няколко години когато бях бременна пак да се е случвало такова нещо и майките да са били от самото начало в тревоги и толкова загуби.♥️♥️♥️ Кураж момичета. То и аз вече всеки ден се побърквам дали няма да съм следващата не пе има признаци или симптоми ама докато не мина 12 седмица( не че ще съм по спокойна тогава де), успех на всички които останахме и кураж, нека да мислим позитивно и да имаме малки сладки бебоци 💋💋💋

# 440
Изгубих гo, направиха ми и абразио.
Матката се беше свила и голям хематом беше на сакчето. Нямаше шанс да се спаси.
Желая успех от сърце на всички! ❤

Много съжалявам. С теб сме,бъди силна . Heart

# 441
noakaia,
Съжалявам мила Disappointed Relieved

# 442
Аз също съм доста уплашена за да бъда честна. Уж сме бременни и трябва да сме като цветенца, да вдъхваме радост.
Днес ме изписаха от болница , в петък ходих в спешното с кървене , събота вечерта направо кръвоизлив и то няколко ,за да бъда честна Господ ми помогна този път и бебчо е добре.
. Лекарите казаха че проблема е в маточната шийка и кръвоизлив пак ще има вероятно( в Англия съм и почти никой нищо не ти обеснява, но утре имам час с акушерката, надявам се тя да ми обясни по-подробно.)

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 00:14 от 2309

# 443
Много съжалявам. 🥺 Кураж и ще имаш късмет скоро, сигурна съм. Дори след спънки, нещата се случват.
Останалите, опитвайте се да сте спокойни. Наистина, няма какво да направим освен да сме позитивни и спокойни.

# 444
Много съжалявам за загубите! С втората ми бременност имах обилен кръвоизлив, направо ми напълни шепите на паркинга пред Лидл. Така и не разбраха от какво е, а аз цялата бременност бях на тръни дали ще успея. На секциото са видяли, че съм имала 2 миомни възела, които са расли с бебето и са се превърнали в огромна миома.

Аз съм от Бургас и се следя при др.Кироваков. Засега само веднъж съм ходила и на 21ви съм пак. Направи ми впечатление, че веднага като ме погледна (коремът ми е много подут отгоре при стомаха и това е откакто имам ИР) пита как съм със щитовидната и ми назначи изследвания и ми пусна и вит.Д. Иначе първите две съм ги раждала при Душепеев и вероятно пак ще е така, но той не води женски консултации.

# 445
Здравейте, момичета!
Много се чудех да се запиша ли или да си трая още, тъй като съм с “абонамент” за аборти - имам 2 предишни загуби м. Март тази година и м.Октомври миналата.
И все пак отново съм бременна - 7+5, за сега има сак, ембрион и пулс, но аз още не смея да се радвам..
Успех на всички! От сърце ви желая щастлив финал! 🍀

# 446
Здравейте, момичета!
Много се чудех да се запиша ли или да си трая още, тъй като съм с “абонамент” за аборти - имам 2 предишни загуби м. Март тази година и м.Октомври миналата.
И все пак отново съм бременна - 7+5, за сега има сак, ембрион и пулс, но аз още не смея да се радвам..
Успех на всички! От сърце ви желая щастлив финал! 🍀
Бъди спокойна, този път всичко ще бъде наред! Пожелавам ти успешен финал! 🥰

# 447
Имате ли безсъние, аз напоследък въобще не мога да спя, оставям настрани, че поне 2 пъти ставам до тоалетната. По цял ден се прозявам и мога да заспя права, през нощта се будя и се въртя с часове…

# 448
Имате ли безсъние, аз напоследък въобще не мога да спя, оставям настрани, че поне 2 пъти ставам до тоалетната. По цял ден се прозявам и мога да заспя права, през нощта се будя и се въртя с часове…
Аз онзи ден съм спала 16 часа 😂 нямам никакъв проблем със спането, но ходенето до тоалетна по малка нужда ми е най-изразения симптом. Там съм дежурна. 😂

# 449
Здравейте момичета!
Имам въпрос, макар доктора да каза, че всичко е наред.
В 7 г.с и 1 ден съм, вчера бяхме на преглед, за да видим как се развива ембриончето и евентуално да чуем пулс.
Развитие нормално, но когато искахме да чуем пулса - доктора застина малко и започна да се чуди, няколко пъти пробва и се чуваха около 2-3 удара и после затихваше.
Накара ме да си поема дълбоко въздух и да го задържа за няколко секунди, та чак тогава чухме очетливи и постоянни удари 124.
Доктора ме успокои, че е нормално и има вероятност да се движи назад с 2-3 дни, понеже не е много сигурно за ову-то.
Другата седмица ни вика пак, за да пускаме много изследвания по негови думи.
Някой дали се е сблъсквал с нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт