Кралски работи и клюки - юли 2023

• 76 970
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Подгизнали от дъжда, но щастливи.
Изнамерили са им якета, на Луи му е голямо.🤣

# 422
  • Някъде там
А знае ли се причината защо Виктория е страдала от анорексия?
Да знае се. Тя самата говори за това в документален филм.
Накратко :
Скрит текст:
Тя споделя, че проблемът започва, когато тя вече не е била малка, а е участвала в публични събития с краля. Популярността обаче се оказва твърде голямо бреме за бъдещата кралица. Влияела се от всичко — общественото мнение, коментарите за теглото, връзките си, оценките в училище. И започнали сериозните проблеми със здравето й. Когато се оказала в центъра на вниманието, Виктория започнала да усеща голямата тежест на короната. Тя признава, че по онова време постоянно се опитвала да прави повече, отколкото е по силите й. По времето, когато Виктория навършила 20 години, хората започнали да забелязват, че тя губи тегло. През ноември 1997 г. кралското семейство официално обяви, че принцеса страда от хранителни разстройства. След като едва не умира заради анорексията, на Виктория й се налага да премине през пълен курс на лечение. По това време именно е скрита от обществото, за да може да се възстанови.

# 423
Чудесни са децата на Уелс, щастливец е Чарлс с младото поколение на британската монархия - Джордж, Шарлот и Луи.  Шарлот е взела фината костна структура на Катрин. Много добро впечатление прави това, че  децата и внуците на Камила по никакъв начин не натрапват присъствието си и не парадират  с ранга ѝ.

# 424
Днес много ми харесват всички и испанците, и шведите. Приятно настроение има и при двете кралски семейства. Днес има някакъв код розово май 😅

# 425
  • София
Люксембургците на концерт на Роби Уилямс:

Александра е много сладка.

# 426
  • София
Бъдещият крал през 2016г. & 2023г. на същото място:

# 427
  • Някъде там
На концерта снощи е имало набиране на средства за фонда на Виктория.
Тя връчва наградата "Виктория" на хокеиста Ерик Карлсон.

Симпатяги

Много приятна обстановка.

Тирамису -бяло розово, цветя.😀 Приятни "композиции" имаше за гледане определено.
Много сладки баба и внучка ♥️

Жасмин много ми харесаха и на мен Александра и Стефани на концерта на Роби. Александра е чаровница.

# 428
  • София
Виктория направо цъфти, двете с Естелчето са разкошни 😍

# 429
Естел е много усмихнато и слънчево дете ❤️

# 430
  • Някъде там
Естел е много усмихнато и слънчево дете ❤️
Гледай ♥️
https://twitter.com/ChristinsQueens/status/1679882642395676672?s=19
Алберт и Шарлийн вчера приемат френския отбор по ръгби за прием в градините на Княжеския дворец.

Ехааа 😄

# 431
Страхотни са шведите, личи си, че са близки, жестовете, които го показват, са естествени и непринудени. С огромно удоволствие ги гледам.

# 432
  • София
Чудесно семейство има рожденичката Вики, винаги си личи непресторената близост, а децата им с Даниел са много хубави. Харесва ми и как да облечени, Естел е много шик по момичешки, Оскар с костюм, но лежерно, летен, с маратонки.
От възрастните принцеси Маделин ми харесва най-много.

# 433
  • Някъде там
Красавици..
Какви очи има тази Маделин...

# 434
Ахаха, много сладко клипче. Малкият е видимо притеснен, а Естел се опита да го поуспокой. Страхотна и любяща кака си има 😍
Роклята на Шарлийн ми хареса. Общата снимка с отбора по ръгби е много готина. Само бели маратонки и костюми 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт