Кралски работи и клюки - юли 2023

• 76 968
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Скрит текст:
Кралят реши, че Kралицата няма да получава полагащата й се годишна рента от парламента, за да изпълнява официалните си задължения като съпруга на Монарха.

Вместо това Кралят лично ще финансира официалните задължения на Кралицата.
Нейният предшественик принц Филип получаваше £359 000 всяка година до смъртта си.

Така Кралица Камила става първата в света кралица консорт, която не получава официално финансиране от парламента.

И сега британската монархия е една от най-евтините на глава на населението и разчита на минимална подкрепа от парламента, но явно Чарлз иска да намали и малкото разходи. Интересно дали другите монархии ще вземат пример, например скандинавските монархии, които се издържат почти на 100% от данъкоплатците.

https://www.instagram.com/p/CurNBoMsV_8/
Изненадана съм каква символична сума е получавал принц Филип
и Чарлс добре е направил като я е отказал,
.. та това е цената на няколко тоалета на Камила Blush

# 436
Принцесата на Уелс пристигна на Уимбълдън за женският финал. Толкова е свежа и нежна днес, много ми харесва цвета, който е избрала, както винаги подходящ за събитието.

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 15:58 от Анонимен

# 437
Много свежи цветове! Харесват ми и обиците.

# 438
Обеците са ми едни от любимите нейни, носи ги за първи път на кръщенето на Луи, много са нежни и ефектни.
Роклята ѝ днес е на Self-Portrait.

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 15:44 от Анонимен

# 439
  • София
В цял ръст е великолепие!
Няма грешка принцесата.

# 440
Свежа като лятно утро е Катрин

# 441
Много ми харесва тоалетът, а прическата е съобразена с предупреждението за опасно време.

# 442
Катрин е изключително стилна. Явно този нежен зелен нюанс ще преобладава в тоалетите й това лято.

# 443

Лейди Фредерик Уиндзор също присъства днес.

# 444
  • в сърцето на един мъж...
Еха, Катрин е наслада за очите с това свежо зелено. Много й отива зелено, без значение какъв нюанс е. И прическата ми харесва, а в гривната й се влюбих...
И лейди Уиндзор е много готина, роклята е оригинална.

# 445
Разкош е Катрин!

# 446
  • София
Еха, супер е Катрин, много е хубава и свежа, а на някои от снимките е много сладко усмихната Simple Smile

# 447
# 448
Много е хубава и елегантна Катрин! Всичко много ми харесва и елегантният и стилен тоалет, и обиците, и обувките. Тоалета е в много приятно и свежо зелено.
И още малко снимки. Очилата и са страхотни!

# 449
  • Бургас
Кралска яхта Британия.        Спалнята на кралицата .   .    Кабинетът на кралицата
  Спалнята на принц Филип .    Дневната .      Голямата зала

Общи условия

Активация на акаунт