Кралски работи и клюки - юли 2023

• 76 930
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Има няколко интересни елемента роклята...ама за януари 😁
На мен не ми харесва много роклята на Амалия, особено в горната част, но цветът е разкошен и много ѝ отива.

Летисия е страшна мацка! Сандалите и чанта ги взимам веднага, и роклята също е много хубава.

# 556

Сладури!

# 557
  • Някъде там
Има няколко интересни елемента роклята...ама за януари 😁
На мен не ми харесва много роклята на Амалия, особено в горната част, но цветът е разкошен и много ѝ отива.

Летисия е страшна мацка! Сандалите и чанта ги взимам веднага, и роклята също е много хубава.
Ха ха ха Лана обичам забавните ти реплики. Определено, като за януари е.

Кефят ме на макс в последно време 50-55 годишните роялки с фигури, стойки походки и излъчване.
Да продължават да остарявят все така с харизма да си ги наблюдаваме с кеф.

# 558
Летисия не ми харесва с тоя тоалет, като сатенен чаршаф ми е. Може би ако беше рокля и в кръста беше вталена щеше да е по-добре.

# 559
Супер са Максима и Амалия.
Браво на Амалия, че е със същата рокля от йорданската сватба. Крайно време е да се нормализира носенето на вече носени тоалети.

И Летисия ми харесва много. Страхотен цвят и модел, пада идеално и й стои страхотно.

Да не са отлагали сватбата, роклята наистина щеше да е по-подходяща за ранна пролет/ късна есен.

# 560
  • София
Супер са Максима и Амалия.
Браво на Амалия, че е със същата рокля от йорданската сватба. Крайно време е да се нормализира носенето на вече носени тоалети.
Тук не мога да се съглася Simple Smile
Предвид че беше с тази на предната сватба, можеше да сложи друга, не непременно нова.
Примерно тази

или тази

# 561
  • София
Lana, и двете последни рокли на Амалия са много хубави, не съм им обърнала никакво внимание, когато са били носени.
Ако има още снимков материал, ще съм благодарна да сложиш. Flowers Rose

# 562
Аз и трите харесвам пък, тази синята от Лана ми е фаворит.

# 563
Може само в тази да се чувства добре в момента. Иначе тези, които си показала, ми харесват също много.
Аз съм много "за" да повтарят официалните тоалети Simple Smile не ми пречи и да е на последователни сватби, но аз съм крайна по отношение на бързата мода и всичко свързано дори и косвено с проблемите й.
Ще се радвам ако младите роялки наложат друг начин Simple Smile

# 564
  • София
Първата, която според мен е много подходяща за сватба е от един банкет, и мисля нямаше много снимки и нямаше в цял ръст, затова ми е фаворит за повторно носене.
С петролена имаше повечко - виждала си ги, Жасмин, Максима беше с един юрганоподобен тоалет Simple Smile
https://www.newmyroyals.com/2022/09/dutch-royal-family-attended-princes-day.html

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 14:18 от Lana

# 565
  • София
Може, забравила съм. Ще потърся с Гугъл после.
Много хубава е и с двете рокли. Heart Eyes

# 566
Ааа, дайте снимките и тук Simple Smile много са хубави роклите, ще се радвам да видя повече снимки с тях.

# 567
  • Някъде там
Синята рокля  е невероятна, но това беше единствената снимка.
Лана, може защото сватбата не е на известни рояли и няма да е толкова под прожекторите, затова да е решила да повтори най-скорошната.
Зелената също е хубава.
Аз я харесвам и с розовата вечерна, даже ми се струва, че сега ще и стои  още по-добре.

Четох във фенски профил, че може да има прием за пълнолетието на Кристиян. Та може да ни се усмихне късмета, да видим много от младите роялки в красиви рокли и тиари. Дано правилно да са писали.

Носят навършилите пълнолетие.
В розовата рокля е първото появяване на Амалия с тиара. Тогава беше и на Ингрид и на Елизабет.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 14:40 от daviz

# 568
Това беше от приема за пълнолетието на Ингрид нали, Давиз?

# 569
  • Някъде там
Да. Тогава и трите девойки носеха тиари за първи път.
Надявам се вече и останалите навършили пълнолетие да виждаме с тиари. От тази година Алексия и Леонор ще могат да носят.

Общи условия

Активация на акаунт