Кралски работи и клюки - юли 2023

• 76 929
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Леонор не очаквам, като знам майка ѝ как носи само по много официални поводи. Но пък дано ни изненада приятно.

# 571
  • Някъде там
Лана като се замисля, нека първо я видим на събитие извън страната във вечерна рокля, пък тогава да чакаме тиара.
Маргрете се мести в лятната си резиденция днес.

# 572
# 573
  • При семейството си
Много идеен и сполучлив колаж.

# 574
Херцогинята на Единбург и херцогинята на Глостър на прием в замъка Уиндзор за 400-годишнината от първото фолио на Уилям Шекспир.

Херцогинята на Глостър има много интересно палто, ето и от близо.

Чарлз и Камила също присъстват на приема. Първото (L) и второто фолио с произведения на Уилям Шекспир са заснети и разгледани от Техни Величества Кралят и Кралицата по време на прием в замъка Уиндзор днес.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 23:19 от Анонимен

# 575
Много хубави тоалети.

# 576
Херцогинята на Единбург и херцогинята на Глостър на прием в замъка Уиндзор за 400-годишнината от първото фолио на Уилям Шекспир.

Много ми харесва Софи, страхотен тоалет и й стои прекрасно, изискана дама. Бих добавила колан, син или кафяв за повече завършеност, но и така е добре.

# 577
Колажът с баба Мидълтън, Катрин и Шарлът е велик. Много са сладки и трите, какви неподправени реакции.
Много, ама много ми харесват Софи, Глостър, Чарлз и Камила от последните снимки. Страхотен подбор на облекло. Дрехите на трите дами бих ги носила и аз, нищо че нямам 40. Особено "палтото" с балоните е много оригинално.

# 578
  • в сърцето на един мъж...
Ох, и палтото ми харесва, и роклята, и гривните Simple Smile И трите изглеждат много добре, но роклята на Софи ми хареса най-много.

# 579
  • София
Лелееее, роклята на Максима от сватбата онзи ден е много, много красива

Роклята на Софи би ми харесала, ако полата беше с по-малко елементи, така е много претрупана. Също ми е доста есенна.

Ан-Мари на концерт на Андреа Бочели в Атина, снощи

# 580
  • Някъде там
Страхотна е. Роклята е носена за първи път на сватбата на брат ѝ.
Като сега деколтето е малко повдигнато.
Истинска наслада е.

Ули вчера щях да ти отговарям, че много от младите роялки забелязах, че носят преправени тоалетите на майките си. Особено тези на които майките се интересуват от рециклиране и устойчива мода.
Сигурна съм, че ще виждаме и примери за устойчивост при част младите роялки, виждайки майките си.

Ще има градинско парти в разгара на лятото в Норвегия. На 25 август в чест на юбилеите на Хокон и Мете. 😄
Нямам търпение.
А сега в петък е деня на Белгия и 10 години от възкачването на трона.
Ще гледаме пак тоалети.

Ан-Мари много се промени. Не изглежда зле, но загубата много и се отрази.

# 581
Софи ми харесва. И като тоалет, и като цялостно излъчване. На мен тя ми изглежда някак променена. Не е само до новия гардероб. Сякаш самата тя има вътрешна промяна и изглежда по-уверена. Дори стойката на тялото й е друга.

# 582
  • Някъде там
Птичка поздравче с Моцините маратонки.🙂
Беа ме върна в  спомените за детската градина,  имах подобна престилка, но с по-късо ръкавче.

# 583
Великолепна е Максима. Този тип рокли са много нейни.

# 584
  • София
А някои вече си почиват - снимки от Николай Датски от френското имение.
Изобщо не завиждам...ама грам Joy

Общи условия

Активация на акаунт