Кралски работи и клюки - юли 2023

• 76 928
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • Някъде там
Страхотна снимка. Какви погледи ѝ хвърлят 😉

За Фелипе няма почивка.Приема на аудиенция участниците в 18-ото издание на програмата "Becas Europa" на университета "Франсиско де Витория", в рамките на която се избират 50-те най-добри пред-университетски студенти в Испания, за да се възнагради и стимулира техният талант.

Ехаааа разкошни летни снимки...
Кефи ме че се събират всички деца на Йоаким там.Ланааа и аз и аз 😉

Колко е хубавааа
https://www.instagram.com/reel/Cu4Nk45A0Bm/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 16:39 от daviz

# 586
Никой тук не им завижда, ама за нищичко... Sob Много хубави снимки!
Оле, Лети е страшно парче в тази рокля. Браво на жената!

# 587
  • Някъде там
Матилде и Филип са приели за обяд в замъка Лакен членове на федералното правителство по случай 10 години кралски мандат.
Много хубав цвят, отива ѝ.

Аз се чудя как така нямаше папарашки снимки на холандците в Гърция.Обикновено и тях ги дебнат като семейството на Мери за някоя и друга лятна снимка. Не е късно де...😄

# 588
Те кога са били в Гърция холандците?

# 589
  • Някъде там
Те кога са били в Гърция холандците?
Малко след фотосесията, писаха, че са заминали за вилата,но нали му я прекъсна почивка Рюте,обявявайки оставката на правителството.
Това беше последната им изява.

Сезона ще го стартират на 31 август. 🙂

# 590
Аааа, да, да...забравих това с правителството Simple Smile Заслужават си една почивка и те, пък нека гледаме Максито по сватби, добре и се получава Wink

# 591
  • София
В Гърция ли са били? Някъде четох, че са били в Южна Америка - обаче къде го четох, и къде в Америка...ще потърся.

Албер и Шарлийн на гала вечеря, изглежда много добре принцесата.

# 592
  • Някъде там
В Гърция ли са били? Някъде четох, че са били в Южна Америка - обаче къде го четох, и къде в Америка...ще потърся.

Албер и Шарлийн на гала вечеря, изглежда много добре принцесата.

Ехаааа много усмихната Шарлийн. Чудесна е. Много ѝ се радвам, че така бързо се възстанови. Само като се сетя какво се изписа и ми става още по готино да я виждам естествено усмихната.
Лана в иг го прочетох аз като казаха че той се връща заради оставките.
Но, може и грешно да е било.

# 593
  • София
Ааа, по-скоро нещо съм се заблудила, в Гърция са били.

Шарлийн и мен ме радва, а и как усмихната са я хванали...нали уж все тъжна била.

# 594
Софи вчера е имала два ангажимента, посетила е Driffield Showground, а по-късно и Royal Electrical and Mechanical Engineers (REME), където скоро пое ролята на главен  полковник.

# 595
Харесва ми Софи. Особено чантата ѝ. Нея я виждаме много по- често от мъжа ѝ. Защо според вас?

# 596
И сакото, и чавтата на Софи са много добро попадение. Heart Eyes

# 597
  • София
Маргрете заминава на кралския кораб към лятната си резиденция:

Готина е с това розово.

# 598
  • Някъде там
Честит юбилей на Хокон. Да е жив и здрав.

Забелязах няколко неща в снимките с които му честитят. Сега е много по хубав, отколкото на младини.Баща му и дядо му са си абсолютни копия. Даже си помислих, че възрастния е баща му, първоначално.  Чудя се, защо обаче не са включили Соня и децата. Сигурно тях са ги оставили за юбилейните на Мете.
Аз няма да ги пропусна 😉🙂

Жасмин много е готина Маргаритка нали ? Винаги ми внася настроение като я видя каква е наперена, въпреки проблемите си. 😄♥️.

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 07:42 от daviz

# 599
  • София
Ох, да, възрастният Харалд е копие на възрастния Олаф.
Хокон на 50 ли става, еее, страхотен е! Ама и като младеж беше хубавец.

Маргрете е супер, липсва и строго излъчване, като карамелизирана пуканка е. Joy

Общи условия

Активация на акаунт