Кралски работи и клюки - юли 2023

• 76 925
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Леле, наистина баща му и дядо му  са напълно идентични, все едно един човек...
Хокон с възрастта става наистина все по-привлекателен Hands V

# 601
Честит да е Хокон! Наистина, с възрастта става все по симпатичен, ама не му давам и 50 години. Няколко стари снимки, но много харесвам семейството им, имат си дух и чар хората

Тук са облечени като герои на Уес Андерсън от филма Кланът Тененбаум

Ето и самите герой за сравнение
Скрит текст:

И няколко по- официални, Мете много ми харесва в тези тоалети, особено сивият

# 602
  • Някъде там
"Карамелизирана пуканка", много ми хареса.👌😄

Да на 50 става. А Мете ще ги навърши на 19 август.
Ехаааа напълни се темата със снимки на непринудени и естествено чаровни хора. Благодаря Тирамису. Не бях виждала снимката с имитацията на героите от филма. Много яка. Докарали са ги.
Специален поздрав за любителите, като мен, от китариста рожденик.💥

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 10:08 от daviz

# 603
Това на барабаните синът на Мете ли е? Маркус се казваше май...

# 604
  • Някъде там
Мариус се казва, но май не е той ?🤔

Олеее 💥💥💥

# 605
Ооо, много са готини, не мога Laughing Purple Heart
Ох, Мариус, вярно...

# 606
  • Някъде там
Датчаните честитят юбилея на Хокон с тези снимки. Много мило, че показват уважение и приятелско отношение.

Много са яки,нали Тирамису. Особено Ингрид как се вживява. ♥️🥰Предполагам, че и до сега си свирят и пеят в къщи.

# 607
Ах, един от любимците ми ли е рожденик, че и юбилей има.

Страхотен е Хокон, че и с възрастта все по-готин става. Те цялото семейство са ми любимци. Личи си, че се обичат.

Коя е девойката от снимката от сватбата до Мете? Много ми заприлича на Ингрид.

# 608
Принц Уилям ще присъства на събития свързани с иновациите за Earthshot Prize на 18 и 19 септември в Ню Йорк.
През миналата година също се очакваше да присъства на същото събитие в Нова Зенландия, но беше отменено заради погребението на Кралицата.

# 609
  • Някъде там
Ули това е Линда Тоневик, дългогодишна нейна приятелка, която ѝ става шаферка. Живота на Линда също се променя след сватбата на Мете в положителна насока.Ето я историята ѝ.Тя разказва, че е била много щастлива за Мете и горда, че  е нейна шаферка но :
Скрит текст:
“Дойде денят след сватбата и всичко беше различно: "Когато се събудих на следващия ден, се чувствах малък и празен. Помислих си, че Мете-Марит е толкова щастлива, че има възможност да помага на другите и да променя нещо. Но коя всъщност бях аз? Какъв беше смисълът на това, което правех?" - спомня си дългогодишният приятел, който дотогава е работил като фризьор в един от най-търсените салони в Осло.
Приятелката на Мете-Марит Линда преобръща живота си
Тази внезапна криза на целите и живота кара Линда да промени живота си. Тя завършва акупунктура и продължава да работи на непълно работно време. Tånevik се доближи до усещането ѝ, че иска да прави нещо полезно. Но това не било достатъчно за нея.
Приятелката на Мете-Марит взела решение да стане лекар. Но тя не искала "просто да остане" в норвежка болница. Едно пътуване до Мозамбик в Африка щяло да ѝ отвори очите. Линда разказва пред вестник "Даген" през 2014 г. Впечатленията й били толкова силни, че тя се запитала къде може да си помогне.
През 2016 г. бившата шаферка най-накрая си събира багажа и заминава за Мозамбик, за да работи като лекар и да се бори за повишаване на осведомеността за ХИВ и СПИН. "Оттогава това се превърна в моя "страст", ако искате да се изразя по този начин. Работата ми е да извършвам превантивна дейност и да образовам другите", казва Линда пред "Dagbladet".
И така, оказва се, че Мете-Марит и Линда наистина са поели по един и същ социален път. Мете-Марит също се ангажира с борбата срещу ХИВ и СПИН като една от първите си кралски задачи.
Още от фотосесията. Страхотен е Хокон. Определено младее.

# 610
Ееее, страхотна история от приятелката на Мете! Смятайте колко е била вдъхновена от нея.
Страхотни снимки на Хокон. Честно на около 40 годишен прилича, не повече... Снимката с кучето е топ!
От старата снимка със ските, това е младата Маргрете, нали?

# 611
Ама не ви ли прилича на Ингрид наистина?
На мен на телефона много, може на голям екрат да се вижда повече разлика. Ама аз чак се замислих, кога е пораснала толкова първо Joy

# 612
  • Някъде там
Ули определено прилича.

Вчера Шарлийн е получила два чека с дарения за фондацията си.
Събраните средства ще бъдат разпределени за проекта „Плувай за безопасност“ в Шри Ланка, насочен към обучение на деца в неравностойно положение на мерки за безопасност във водата, плуване за оцеляване и първа помощ.
Фондацията на Шарлийн сърдечно благодари на jimmyzmc montecarlosbm и екипа на wondermums_rallye за тези щедри дарения.
Браво на дарителите и на Шарлийн за проекта спасяващ живот и то на деца в неравностойно положение.

И още снимки от гала вечерята на фондация "Мандела" и фондацията на Алберт.

Много ми харесва и с двата тоалета. Стилна и елегантна.

# 613
Британската монархия става все по-независима от финансова гледна точка.

Държавната безвъзмездна помощ – използвана за финансиране на официалните задължения на монархията – ще бъде 12% от нетните печалби на Crown Estate през следващата година, досега е била 25%, обяви Министерството на финансите.

Милионите лири, които крал Чарлз получава от данъкоплатците, ще бъдат намалени наполовина следващата година, стана ясно днес.
Министерството на финансите каза, че бюджетът на Кралското домакинство ще бъде с 24 милиона паунда по-нисък през следващата година.

Промяната е въведена след значително увеличение на печалбите на Crown Estate от сделки за вятърна енергия. Кралят поиска през януари печалбата от вятърния парк да се използва вместо това за по-широкото обществено благо.

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 14:12 от Tinо

# 614
  • Някъде там
Ееее, страхотна история от приятелката на Мете! Смятайте колко е била вдъхновена от нея.
Страхотни снимки на Хокон. Честно на около 40 годишен прилича, не повече... Снимката с кучето е топ!
От старата снимка със ските, това е младата Маргрете, нали?
Тя е да.
И честитка със снимки от шведите.

Общи условия

Активация на акаунт