Кралски работи и клюки - юли 2023

• 76 988
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Панталонът е светло лилав, според мен. Много го се чудех и аз, но ефектът с прозрачен е от цвета му мисля.
Хубави са всички. Брат й и той се разхубавява.

# 331
  • Някъде там
Изобщо нищо прозрачно не виждам аз в панталона. Това не означава, че е задължително да се харесва на всеки.
Ули и на мен така ми изглежда, но ще видим ако излезе марката, прави ли сме.

# 332
Е точно на показаната снимка се вижда прозиращия джоб, страничен ръб и платката на ципа... Но "не е прозрачвн" Thinking
Ето и резнато от снимката с брат й, прозрачен лек ленен/памучен панталон с плътна блузка.

ПП: и аз много харесвам Ингрид, както и цялото й семейство, но хайде стига сме казвали на черното бяло, само защото е конкретен роял Hands V

# 333
  • Някъде там
За мен това не е прозрачен, но това не пречи друг да е на различно мнение. Очертано бельо не виждам и не го намирам за грозен.

# 334
За мен това не е прозрачен, но това не пречи друг да е на различно мнение. Очертано бельо не виждам и не го намирам за грозен.
Аз не съм казала, че виждам бельо Rolling Eyes Достатъчно разумни са да е телесен цвят... Коментирах разликата в материите плътна блузка - прозрачен лек панталон (прозиращи джобове)...
Бял панталон с материа като на мйка й би стоял много по-добре на тази бяло -синя комбинация на всички Hands V

# 335
  • Бургас
С риск да стана досадна и малко витражи от катедралата Сейнт Джайлс

# 336
"Чудесната гора Уистман. Наистина красиво природно пространство в имението на Херцогство Корнуол, на което всеки може да се наслади.
През следващите 20 години херцогството ще регенерира тази гора, като удвои размера й, осигурявайки дом за някои редки видове и насърчавайки природата да процъфтява."

# 337
  • София
Преди време четох, че Мете е с много сериозна диагноза - фиброза на белия дроб. Имаше официално съобщение тогава. Явно са я закрепили.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/7119846

При тежките случаи само трансплантацията е изход....

# 338
  • София
Много ми харесва Тамара. Бродерията на роклята чудесно пасва на тиара ѝ. А това до нея е 70+ годишната ѝ майка, която от детските ми години ме силно ме впечатлява, а сега още повече- много фина и елегантна жена е.

Тамара Фалко е сестра на Енрике Иглесиас . Едноутробни брат и сестра са . Майка им е филипино-испанка .Омъжвала  се е няколко пъти за много известни в Испания  мъже .

Зная кои са, от детските ми години и пристрастеността ми към Hola по онова време са ми добре познати Simple SmileИсабел Прейслер винаги много ми е харесвала, много хубава жена!
Скрит текст:
Да, омъжвала се е три пъти- Хулио Иглесиас, с когото има три деца- Чабели, Хулио младши и Енрике, после бащата на Тамара- маркизът на Гриньон, след това Мигел Бойер, баща на Ана Бойер. А съвсем до скоро имаше дълга връзка с Марио Варгас Йоса.

Норвежците са много готини на тези снимки, аз и по принцип много ги харесвам, де. Изненада ме приятно Свере Магнус, много се е разхубавил и става голям и симпатичен мъж, а до неотдавна беше доста невзрачен.

# 339
  • Някъде там
Преди време четох, че Мете е с много сериозна диагноза - фиброза на белия дроб. Имаше официално съобщение тогава. Явно са я закрепили.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/7119846

При тежките случаи само трансплантацията е изход....
Много често сме си говорили тук за болестта ѝ. Няколко пъти отменя ангажименти, особено през зимата.
Още в изявлението в което съобщиха че страда от това заболяване,казаха, че ще има моменти в които ще се налага да отменя ангажименти или да не поема такива. Миналата година си спомням, че даже си тръгна по време на ангажимент. После казаха че се е почувствала зле от лекарствата които приема.
Напоследък напълня и си мисля че вероятно е от лекарствата. Важното е да е добре.

# 340

Принцеса Беатрис и съпругът Едоардо Мапели Моци
 излизат от хотел Twenty Two на площад Grovesnor
Беатрис е с рокля от френската луксозна мода Chloé*

# 341
  • Някъде там
Официални портрети за 10 годишнината на Филип и Матилде на трона.

Красиви портрети. Прекрасни рокли. Добре изглеждат двамата.

# 342
  • София
Чудесни снимки на Филипи и Матилде, елегантни и приятни за окото са, кралицата ми харесва собено много на първата снимка.

# 343
О, великолепна е роклята на Матилде. Страхотен детайл, че лентите са в същия цвят и не се бият както често се случва.

И бялата рокля ми харесва. 

Чудесно разнообразие, че тя е седнала, а не кралят Simple Smile

# 344
Прекрасни снимки на белгийците! Стана ми интересно защо кралицата (консорт) е с корона, а кралят не. В нета пише, че кралете вече не носели, само британският, макар че и той само на коронацията си.

Общи условия

Активация на акаунт