Кралски работи и клюки - юли 2023

• 76 986
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • Някъде там
Прекрасни снимки на белгийците! Стана ми интересно защо кралицата (консорт) е с корона, а кралят не. В нета пише, че кралете вече не носели, само британският, макар че и той само на коронацията си.
Аз не помня да съм виждала официални портрети на кралете за годишнини и прочие с корони.Виж дамите  винаги са с тиари на част от снимките.

# 346
  • София
Много красиви портрети на Филип и Матилде.
Тази рокля ми харесва много - не мога да реша тази или предходната в подобен цвят повече, и двете са разкошни и много  подходящ цвят за кралицата.

Да се върна на прозрачния панталон на Ингрид. Според мен е ленен и леко прозрачен - засилва се от светлината този ефект. Казвам го защото съм с бял ленен панталон днес и специално погледнах дали се получава по същия начин и да и то при по-лека осветеност. При повече светлина ще се засили още. А пък на снимки сигурно съвсем
Но пък снимките са много хубави и слънчеви, хубаво семейство и хубави деца имат кронпринцовете на Норвегия.

# 347
Красавица е Матилде, чудесни снимки.

# 348
Беатрис е с рокля от френската луксозна мода Chloé*
Може да е за лускозна мода, но е смешна... и грозна тази рокля Thinking

Снимките на белгийците са чудесни.
Роклята на Матилде (като модел) много прилича на онази тясната от посрещането на холандците, но ѝ стои чудесно. Очевидно ѝ отива с прозрачно на раменете, дава ѝ ширина там, а визуално смалява талията...
И тя ми една от роялките, която който и цвят да сложи все ѝ стои Simple Smile

# 349
  • Някъде там
Още няколко снимки.
Много красива рокля, много и отива на сините очи.

Няколко сравнения с предишните им официални портрети.Един който да не ми харесва няма. Много добре подбрани тоалети.
Скрит текст:

При възкачването на трона

2018-та

2013

2018

# 350
  • в сърцето на един мъж...
В официалните портрети белите рокли на Матилде не ми харесват. Виолетовата й стои страхотно. Подобен модел е за нея, прави я да изглежда елегантна, а не едра и несъръзмерна.
Беа ми харесва, роклята е свежа

# 351
Прекрасни са официалните портрети на белгийците. Синята рокля е разкош!
Роклята на Беа ми напомня на една табличка, която си бях купила от икеа. Същата 😂
Скрит текст:

# 352
  • София
Прекрасни снимки на белгийците! Стана ми интересно защо кралицата (консорт) е с корона, а кралят не. В нета пише, че кралете вече не носели, само британският, макар че и той само на коронацията си.
Британските крале носят корони и по време на официалното откриване на годишната сесия на парламента. Не съм убеден, че тиарата е корона, иначе нямаше да има и корона за консорт-кралиците.

# 353
  • Някъде там
И двете рокли са носени.На официално посещение в Люксембург  и на събитието, организирано от  Камила като част от информационна кампания на ООН „16 дни на активизъм срещу насилието, основано на пола“.

Тирамису  много симпатична табличка. Не мога да кажа същото за роклята на Беа. Особено пък това. Все едно е закачила козирка на врата си. Много кофти изпълнение.Развлечена изглежда.

# 354

Красиви портрети. Прекрасни рокли. Добре изглеждат двамата.
Много ми харесва Матилде и с двете рокли, но с бялата повече.

# 355
Приказна Матилде! Признавам си, не очаквах това!

# 356
Зара и Майк Тиндал на Уимбълдън днес.

Камила също е там днес.

# 357
Зара много ми харесва с тази рокля, комбинацията й се  е получила много добре. Камила също изглежда свежа, последните й тоалети са с доста сходна кройка, стои й добре, но трябва малко да поразнообрази с различни детайли и силует.

# 358
Още от Уимбълдън:

Питър Филипс и Линдзи:

Албер Монакски и той там:

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 16:08 от Tinо

# 359
Последните 4 дни на Уимбълдън са винаги много звездни.
Утре се надявам да обявят, че Кейт и Уилям ще присъстват на финалите.

Общи условия

Активация на акаунт