Отговори
# 135

Nature Sweat Drops ЕМИ* през 2018 Толга нали вече беше женен
за албанската пиявица, тя с него ли е в Ангола, мярка ли се някъде или
няма инфо..иначе Толгахан и г-н Иит са като двете страни на една монета
затова и феновете в еуфорията не правят разлика
Heart Eyes

# 136

Софи, за наша радост албанката не е придружавала Толга в Ангола. С него е била сестра му Нил Сайъшман. Маминият затова е толкова щастлив, държи се свободно, прави селфита с всички, дава автографи на шапки, фланелки, маратонки, бельо и т.н.

# 137
# 138
Здравейте, момичета!

"Денят е такъв, какъвто си го направите! Затова защо не го направите великолепен?”
Стив Шулте

Щастливо, споделено и пъстро да ви е!
Наслаждавайте се на лятото!

11 юли - Световен ден на човечеството

На тази дата през 1987 г. се е родил 5-милиардния жител на планетата. В момента на света живеят два пъти повече хора в сравнение с 1960 г. През 2011 г., броят на хората достига 7 милиарда. Любопитно е, че първият милиард човечеството е постигнало за 250 000 години, а за втория милиард са били необходими само 127 години.

От ООН прогнозират, че през 2050-та година на планетата ще живеят около 9 милиарда жители.

Да отдадем дължимото на нашите любимци, които работят усилено за прираста на човечеството:

# 139
Новия Франческо Демир

Лилаво като морето 2

# 140
Новия Франческо Демир

Лилаво като морето 2
     Джаки, благодаря ти за неустоимия Франческо. Радвам се, че снимките са започнали и ще чакам с нетърпение "Viola Come Il Mare 2".
Цитат
Тук съм...не отричам! 🤯😍
Цитат
canyaman
Загрявам малко за екшън сцените на Франческо Демир 🫶🏿

# 141

Heart Eyes Всеки път Джано е все по - готин,
всичко до което се докосне - блести,
всичко което облече - изглежда невероятно,
косата- мечта и за жени и за мъже..
имам чувството че и зъбите да си извади
пак ще е най-естествен и секси
като се усмихне..
Kiss Joy

# 142
От сторито на Толга:

Маминият красавец честити рождения ден на баща си:
"Честит рожден ден на добрия ми татко! Много те обичаме Дядо Паша!"
    Да е честит рождения ден на Халюк и от нас. Да е жив и здрав, да продължава да се гордее със своя красив, талантлив и обичан син! Да се радва на внуци и правнуци!

# 143

Balloon Какъвто бащата такъв и синът, хубавци!

# 144

Софи, аз отдавна съм "хвърлила око" на бащата. Хубав мъж, с още по-хубав син. Страхотни са и двамата! Вероятно и добре се разбират. От снимките ми прави впечатление, че Халюк често посещава семейството и се забавлява с внуците. Майката на Толга почти не се вясва в неговия дом. Бях чела, че тя живее и помага на дъщеря си в Америка, но колко е вярно това, нямам идея.
     Охх, днес също "голяма суша" из нета. И албанката се е стаила. Дали не е изгоряла на албанското слънце в желанието си да направи тен.

# 145
# 146
Здравейте, момичета!

"Пълно щастие няма и никога не е имало. Има мигове, които помним за цял живот.
Ако днес е вашият миг, уловете го и му се наслаждавайте!"

Желая ви много слънчеви усмивки и ведро настроение!
Спорна сряда!

12 юли - Световен ден на стюардесата

Всяка година техният професионален празник се отбелязва от представителите на един от най-романтичните специалитети в света, по-известни ни като стюарди и стюардеси.

Кой от нас може да си представи да лети със самолет без стюардеса? Отстрани изглежда, че това е проста професия, но междувременно съчетава много функции. Това включва мениджър, който може бързо да организира качването на пътниците, психолог, сервизен специалист и в краен случай спасител.
Може да изглежда изненадващо, но тази професия е на повече от 80 години.
Първоначално функциите на стюардеси се изпълняват от мъже - най-често те са бивши сервитьори на скъпи ресторанти. Въпреки това, още през 1930 г. в Съединените щати възниква идеята привлекателни момичета да работят - това трябваше да стане допълнителна реклама на пътническия въздушен транспорт. Има още един аргумент в полза на нежния пол: те тежат по-малко, което е от голямо значение за самолетите от онова време.
Теглото на стюардесата не е толкова важно в наши дни. Но при подбора на персонал често се използва принципът на "три О": това е външен образ (реч, изражение на лицето, грим, външна привлекателност); вътрешен образ (наличието на необходимите черти на характера); професионален имидж ( професионални познания и умения).

Основното задължение на съвременната стюардеса е да гарантира безопасността на пътниците по време на полета. Освен това стюардите и стюардесите правят всичко възможно пътниците да се чувстват комфортно.

# 147

Flowers Bouquet ЕМИ*
спомняш ли си прословутия полет до Сингапур
на другите ни любимци и пътника*
 как зяпаше стюардесата докато му закопчаваше колана..
моля те сложи гифки от тази красота, дари да е в спойлер/i]
Joy Heart Eyes
Цитат
Основното задължение на съвременната стюардеса е
 да гарантира безопасността на пътниците по време на полета.
 Освен това стюардесите правят всичко възможно пътниците да се чувстват комфортно
.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 148

Flowers Bouquet ЕМИ*
спомняш ли си прословутия полет до Сингапур
на другите ни любимци и пътника*
 как зяпаше стюардесата докато му закопчаваше колана..
моля те сложи гифки от тази красота, дари да е в спойлер/i]
Joy Heart Eyes
    Софи, два часа съм ровила, за да намеря епизода. Не успях, всичко е изтрито. Сигурна съм, че във VOYO ги има всичките, но тази година аз не се абонирах и нямам достъп. Става въпрос за 234 български епизод. Ако успееш някъде да го намериш прати линк, ще направя гифки.
     От Сингапур съм запазила само това:

Скрит текст:

# 149
Здравейте , минавам да сервирам фрапенце за тонус в жегата

Общи условия

Активация на акаунт