Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 104 440
  • 2 737
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Оф, ясно. И аз съм същата кека с вени и капиляри. Ще си седим хубави и с целулит.

# 106
  • France
ДУ. На второ кафе съм, а ми се спи още, че 2 не виждам.

Не видях никакви снимки, жалко - много обичам.

Нищо не мога да кажа за ревността. Не съм ревнувала, дори и когато е можело. И мен не са ме ревнували. Ама аз съм грозна и това помага. Joy

Славчо, който няма страх от нищо, също доста се беше уплашил от морето. Само го видя и ревна.

# 107
  • София
Моите не влизат, на басейна си седим.

# 108
Блазе ти! Беболина не излиза от водата 😂

# 109
  • тук и там
Аз също не мога да плувам в морето и до ден днешен, само в басейн-и то ако стигам дъното..Grinning.И ме е страх от вълните-хич не ги обичам. Ако зависеше само от мен-и аз само на басейн бих ходила, за предпочитане с топла водица-към 30-33 градуса..Blush

# 110
Има деца, които по-късно се престрашават, то и морето си всява респект.
На мен ми е много тъжно за децата, които не искат да влизат и се късат да реват, докато родителите им ги топят насила.
След 3 някъде вече си влизат сами по мои наблюдения Simple Smile

# 111
И Зори не излиза, ние ходим с една хавлия тримата, защото сме само във водата. Това лято още не сме я водили, края на юли, август ще ходи.
Кайсийке, за целулита- освен всичко и сухо четкане опитай. Моят поизчезна, но и аз мисля да го почна, и кремове ползвам, според мен помагат в някаква степен.

# 112
  • тук и там
Ми то това сухо четкане пак си е като масаж и пука капиляри. Няма да е-ще си ходя с целулита.Мастните депа са естроген, знаЙ ли се-може пък да е окей за моята възраст наличието на мазнини..Rolling Eyes

# 113
Пука ли? Аз мислих, че е в по-плитък слой масажът🤔. Само под задника ще правя

# 114
Радвам се,че децата оздравяват!
Аз се занимавах с разни китки досега,сега ще има ОИ на първия етаж при свекървите.Като стане джуниър,подхващам и втория.
Носят си едно басейнче, д ай го пълнят.

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 09:21 от марулета

# 115
  • Somewhere in the World
Ооо, изобщо не ме бърка целулита. В годините какви ли не изгъзици съм правила и мазАла, па диети па глупости. Има ефект докат праиш процедури, спреш ли- пак се натрупва. За това- ще си ходя целулитеста на щастлива

# 116
  • София
Моята щерка беше жаба като малка. Види ли море и басейн, пиши я там. Никакъв страх. Само като бебе се уплаши веднъж като видя баща си да се гмурка и да изчезва от погледа ѝ. Докато разбера що реве това дете в количката. Ни нея да я топиш от бебе - нямаше по-голям кеф.

# 117
  • София
Целулит и аз имам, а съм слаба. Нищо не ми помага. Спрях да се опитвам вече да го махам.

Бобчи, при тяло на редовно трениращ човек пак ли има целулит?

Относно влизането във водата, моето диване веднага влезе, но първият й досег с морето беше едва на 4 години.
Моята драма на плажа е, че не мога да я извадя от водата. Затова тази година купих тениска с UV защита. Ще й нахлупя и шапка да пази главата и нека кисне. По-добре доволна във водата, отколкото нацупена и мрънкаща на хавлията. Единствено трябва да се преборя с моя страх , че ще й се случи нещо докато е сама във водата. Не мога да се отпусна с книжка на хавлията както обичам. Очите ми са все в нея.
Чакам да видя как ще е тази година, защото предишни години ходим 2-3 дни на плаж и на нея й писва. Не иска  и на разходка. Все в стаята кисне. Започвам да се замислям дали няма нещо общо с това, че отсядаме в къщата на баща й. Той денем е на работа, така че тя и в стаята да стои пак не го вижда, но може би по някакъв начин самата мисъл, че е в неговия дом й носи приятно усещане, на което иска да се наслади докато е там.

# 118
Прити,оправи се Синеочка,само с хрема и малко кашлица минахме. 🤗
Много обича и тя водата. И вкъщи е все на чешмите. Пазари се за басейн,но с това тъпо време май не ми се купува.
На морето влиза с баща си на дълбокото,щото аз не плувам. Иначе си играе на брега,с мен до коленете влиза. 😆 Миналата година толкова вися,че накрая я заболя гърлото и вдигна температура. 😓
Прохладно и свежо е днес. Снощи и тук имаше буря и дъжд. Нямам поражения де.
Марулче,голяма сладурана е Кати! ❤🥰 Ще свикне с водата и няма да иска да излиза после.
Видях и на Бър красавицата! Много лъчезарна. Да са здрави децата и да ни радват. ❤
Кро,тенкю. 🥰😊

# 119
Панде, може да има да. Ако не пия достатъчно вода става повече, но с правилно хранене и спорт разликата все пак е огромна. Поне при мен страшно много намаля, но все пак имам под дупето. В няколко групи съм за спорт, много спортуващи жени имат, даже една писа, че е видяла Хриси Парова на плажа и тя имала. Следвам и една американка Мариса Уилсън, тази е много корава, вдига супер тежко, трицифрени кг железа и пак има.

Общи условия

Активация на акаунт