Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 102 735
  • 2 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Същият.

# 91
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Попадала съм на клипове с него. Справя ли се?

# 92
  • София
Да, не е лош. Но...леко сгафи днес с черен хумор на тема концлагери плюс че много взаимодейства с публиката, което не ми е по вкуса.

# 93
  • София
Добро утро!

Завиждам ви за срещите днес. Вместо да бъда на софийската среща, ще съм в офиса.

И на Уми завиждам, че не яде сладолед и торта. Но завиждам само, ако не ги обича. Ако не ги яде заради диетични причини, никак не завиждам.

Лав, аз питах баща ми за мъжка гледна точка по твоя казус с колегата на мъжа ти. Неговото мнение е, че е съвсем нормално да поканиш човека.

Котката ме гледа лошо, защото кихнах докато тя беше в скута ми. 😄 Много мрази човешки кихавици. Плашат я. 😄 Офейка като вятър и сега ми мята белтъци накриво. По-добре да тръгвам към офиса, че не знам какво ми замисля. 😄

# 94
Утро!
Прохладно е,ама снощи пак ни валя , с буря.Тамън с ММ изпрахме килимите и ги сложихме да съхнат.Изпопупи ми саксии,лейки,цветя.
   Намислила съм бял ориз с пилешко за днес.Снощи едни спагети ,ама нещо май не се харесаха на свекъра.
   Малката Кати се страхува от морето.

# 95
Добро!
На малката Кати, мама и тати да ѝ купят една надуваема лодка, която да ѝ пълнят с вода и да плацика вътре. До края на почивката ще преодолее страха и има вероятност да не могат да я спрат, като се втурне към морето.

И при нас буря и дъжд снощи. По нощите хукнах хамак да прибирам, защото имаше вероятност да не може да изсъхне днес.

Имам френско грозде за обиране и консервиране, но нещо не ми се захваща.

# 96
  • София
Добро утро.

# 97
  • Somewhere in the World
Добро утро.
Сис, как е Беболина?
Ени нищо не казваш да Синеочка…
Мид, на Ени ушето минА ли?

# 98
  • София
Да да, Прити оправи се, благодаря.

# 99
  • София
Добро утро! Да си изкарате страхотно, момичета! И искаме снимки!

# 100
Прити, 🤗! Беболина е пушка! Още вчера на обяд температурата падна и започна да се храни. Вече е будна и се чуди каква щуротия да измисли.

# 101
  • тук и там
Добро утро! Вчера и тук валя и цял ден по диваните се търкаляхме, телевизия, ядене и пиене. Днес се каня да отида на фитнес за малко, колкото да успокоя гузната си съвест за вчерашното лежане и тъпкане с храна ..
Задникът ми станал три декара, целулит-колкото искаш,направо на бабунки съм цялата- ама тази моята лакомия нищо не я спира..

Някои деца се страхуват от морето-да. Не помня  кой от двамата в началото и на пясък не искаше да стъпва даже, искаше да го носят-и то не защото му пари,а просто му беше неприятно усещането за пясък на детето..Свикват по някое време и след това не можеш да ги изкараш от водата. Но да-в началото и ние мъкнехме разни басейнчета и лодки, които пълнихме с вода и се плъцикаха в тях или на брега с пясъка играеха.
Купихме нинтендо суич на децата , вчера пристигна.. Голяма грешка-не съм им виждала очите цял ден, зомбираха се направо.

Ще чакам фотки от срещата. Вчера нищо не видях от Скай, но съм сигурна че е супер у тях!
Хубава неделя!

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 09:27 от Кайсия

# 102
Ние отлагаме за друг път, когато няма да се сипе порой и може спокойно да се седне отвън. Така че...няма да бъде днес. Разбрахме се с Весито. Ако някой се е засилил, да знае. Така или иначе нямаше други желаещи.

# 103
  • София
Кайсийке, пробвала ли си с антицелулитни масажи? Или с вендузи?

# 104
  • тук и там
Бър, не може- пукат ми се капилярите при съвсем лек натиск.Бях си купила вендузи, подарих ги на приятелка-за мен не стават просто.

Общи условия

Активация на акаунт