Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 104 538
  • 2 737
  •   1
Отговори
# 2 415
  • тук и там
Ние ще сме със самолет, така че трябва да е на минимум три месеца и да е със ваксина за бяс, паспорт, чип и т.н . На 4 месеца можела да се сложи ваксината за бяс.
Не искат от приют-искат бебе, че и от определена порода.

# 2 416
Кайсия, в такъв случай не само ваксина за бяс ви трябва, но и имунитет след нея. За такъв се счита, когато са минало 21 дни от ваксинацията.

# 2 417
  • sf
О, не бих причинила пътуване със самолет на малко кученце. Особено ако не може да пътува с мен в кабината. Няма ли в Белгия такава порода? 🙄

# 2 418
  • тук и там
Ау, ужас. Май няма да стане тогава това лято. Децата ще се поболеят, щото бяхме решили сега да е.
Да бях се поинтересувала по-рано..То ако го вземем другата седмица и му сложат ваксина, ще има време-(на 5-ти септември мисля че ни беше полета), но едва ли ще имаме този късмет-хем да намерим на 4 месеца кученце, хем да му сложим ваксината .

# 2 419
Може би ще лети с тях в кабината, на 4м. малка порода едва ли ще е минала 8кг. Но пък ако целта е да го вземат от тук по-евтино, на цената на билета на кучето (защото доколкото знам за куче се плаща, колкото човешки билет) може би наистина ще се доближат до цената в Белгия.

# 2 420
Няма да се оправдавам , явно разбирането ми за цигански катун и да се изсипе родата са различни!

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 08:28 от Sissy

# 2 421
  • тук и там
90 евро е билета мисля за куче -при нас , предвили ли сме този разход. Но не мисля че в Белгия има вариант кучето да излезе по-евтино, дори и самолетният билет да сложа. 

Бяхте ми много полезни. Ей това за ваксината не го знаех. Мислях че на три месеца се слагат,а това за имунитета пък въобще и не ми дойде на акъла.
Благодаря! Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 17:10 от Кайсия

# 2 422
Хелоу, общество.
Последен работен ден преди отпуската, толкова лежерно го изкарах, че чак изпитвам угризения. Не съм свършила работа за 5 стотинки. Цял следобяд се опитваме да купим билети за Колдплей, но неуспешно.

Не съм яла почти нищо, само малко таратор. Утре ме чака стягане на багаж, трябва да прегледам какво има за пране и да врътна някоя пералня.

Кайсийка, вие досега гледали ли сте куче? Много авантюристично упражнение ми се струва пътуването в самолет с  куче, което сте взели буквално преди дни и не сте имали възможността да опознаете, особено пък ако нямате предишен опит. Съчувствам за другите неволи, дано по-скоро се възстановиш.

Сис, разбирам защо ти е станало мъчно, сами сте там, нямате никого около вас, а на човек му се иска в такъв момент да сподели радостта си с близките, било то с присъствие или поне с интерес от тяхна страна. Много е неприятно, когато това липсва Hug

# 2 423
Благодаря, Бърд 🤗!

# 2 424
  • Mediterraneo
След 24 часа ще си гушна момиченцето! Ех, все едно вчера бях по ясленски тържества, а вече е голяма и отделена. Липсва ми постоянно, въпреки че като си е вкъщи, само се джафкаме. Веднъж дневно говорим или си пишем, всеки ден; всеки ден по- зряла и улегнала ми се струва.
Така ми тече, реки се леят, как ще изкарам на работа, не ми се мисли. Бяхме на барбекю с басейн, гледах тъжно отстрани хората в басейна Sad Сега- тръстикен.

# 2 425
  • тук и там
Не сме. Аз съм имала хамстер, после котка, после две кучета като дете, ама предполагам не се брои това..Щото освен да им слагам храна и да си играя с тях, друг спомен за някави грижи да съм полагала-нямам..Grin. А и съм ги къпала също, щото си спомням как ходех надрана и какъв зор беше да изкъпя котката Рони.
Каквото стане и какъвто ни е късмета. До сега сме били без куче, ще изтраят децата  още някой месец или година да са без  дом. любимец.

# 2 426
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сис, разбирам те, а така ми се иска да не разбирах...
детето изписахме с едни приятели на половинката - моите роднини  са далеч, а неговият брат беше зает.
на всички тържества и празници бях сама, защото бащицата все пътуваше. празникът за края на детската градина... първият учебен ден... награждаването с три различни награди на 24 май...
Sad
детето видя баща си на свой празник чак във втори клас.
Горинич разбира, не страда и не се сърди, но на мен ми беше тежко.
прегръдки.

фърчолетката как е? къде ще лети? да не се засечем тия дни Wink

# 2 427
Мацки, кои си бяхте взели онази силиконова метла за чистене? Май Пандето? Кажете как са, ползвате ли ги?

# 2 428
  • sf
И аз имам, ама нещо не се спогодихме. Даже не знам къде съм я завряла. 🙄

# 2 429
Бърд, благородно завид!
И аз днес лежер. Порових се из гръцките острови, аха да направя резервация, трябвало кредитна карта. 😡 Айде бързо заявих нова, но ще минат дни, докато я взема. Едното място замина. Пуууу.
Ще мариновам патладжани, но няма да ги пържа. Бутнах ги във фурната. А утре, понеже Сис ме подсети, ще си сготвя пълнени патладжани.

Общи условия

Активация на акаунт