Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 104 532
  • 2 737
  •   1
Отговори
# 2 430
И аз искам пак указания за метлата,моля!
  Сис, на твоето мнение съм. Няма нужда от катун, а само мама и още един.
   Сега вече като баба, участваща активно в живота на внучката, грам не си представям да не присъствам на първият учебен ден. Няма шанс да пропусна такова събитие.

# 2 431
И аз ще чакам, май Артемис я промотира, а я намерих на хубава цена и се чудя трябва ли ми. 😆

# 2 432
  • Пловдив
Сиросче, как се мариноват патладжани???
Аз резервирам с дебитна...обаче все търся без карта или с безпл.анулация, че всичко става.
Ще ходим на по питие с приятели...иска ми се да се насвяткам и да забравя всите глупости Confused ревах и пак ми се...

# 2 433
Така, Мисте https://m.bg-mamma.com/?topic=1234636
Не става с дебитна 😡

# 2 434
  • sf
Моята метла я подарявам, ако някой я иска, само да я намеря.
Пиене с приятели сме планували утре. Ще изляза без кола и смятам да се напия здравословно. 😁
Сега ще ходя на пазар, че ми се доядоха чушчици и после ще направим една дълга разходка с кучо.

# 2 435
  • София
Кайсия, в приетите има много бебета, голяма част полупородисти. Ако се разтърси сега в БГ,, може да намерите ваксинирано. Скоро във ФБ ми попадна пуделче х нещо друго малко.

# 2 436
Благодаря за палчетата. Heart Вярвам, че помогнаха. Hug

Социалната част за деня мина. Хапка, пийка... преядох със суши. Сега съм голям ПЪШ на дивана. Grinning На връщане пак хванах голяма жега и задух, едва се дотътрих до нас.

Утре ни чака тежко градинско парти. Неделя отсега я пиша "дъждовна".Grinning

# 2 437
Ени, за мокро почистване я ползвам.
Едва намерих Оземпик днес, два часа звънях по аптеки, с познати фармацевтки търсих, разгеле една бройка ми отделиха, в понеделник ще отида да я взема. Нямало внос на такъв от 1мг, защо точно той е кът нямам идея.
В Румъния ме пратиха да го търся🤷

# 2 438
От много месеци се шуми и говори непрестанно за проблема с Оземпик, който редица известни и неизвестни личности използват за отслабване и голямото търсене води до затруднено или невъзможно снабдяване на хората, които реално го използват за лечение.

Правих тиквички със сирене и яйце. Сега се чудя бира ли, аперол ли, бяло винце ли Thinking

# 2 439
# 2 440
  • София
Лав, да ти е здраво и щастливо малкото пораснало лъвче! Като истински лъв да постига целите си!

Аз съм доволна от силиконовата метла. Много я ползвам. Успешно събира котешките косми и други боклуци от пода. По-успешно от обикновените метли, които съм ползвала. Не е с успеха на прахосмукачка, но за бързо премитане е екстра. Нашата прахосмукачка е с воден резервоар и е голяма хамалогия ползването й, така че си я причинявам само 1-2 пъти седмично . Метлата се справя дори с килима.
Влиза под хладилника и вади боклуци и от там. Това с друга метла и с прахосмукачка не го постигам. Е, не стига до дъното чак, но поне видимата част достига
Може да се ползва и при миене на прозорци - вместо перце или както там му е името.
Лесна е за почистване - ползвам и просто я изплаквам под течаща вода със сапун или някакъв препарат .

Менюто при нас е пиле с ориз.

# 2 441
Майка ми днес беше много отчаяна, за вторник й трябва, а няма. Едната аптека ми предложиха, но със заплащане понеже не работят с НЗОК, а майка има протокол и не плаща нито стотинка. Ако се дореди де, след всички самоизписали си го.

# 2 442
Аууу, Пандич, мнооооого ми харесва менюто у вас. Направо се самопоканвам.
Обожавам ориз и пиле с ориз 🐷

# 2 443
Много е сериозен проблемът, дано намерите. Чак се учудвам, че досега сте се снабдявали безпроблемно, дано и занапред е така.

# 2 444
  • тук и там
Аз в Белгия бездомни кучета  или котки не съм виждала, та нямам идея как стои въпросът с приютите.
Ко'т-такова. Вярвам че "нашето' ще ни намери,ако не сега , то друг път.

Остана зеле от вчера, ще дояждам.

И аз имам изписан Оземпик, замениха го Рубелсус. Не го взимам от доста време, щото го няма-но аз мога да си позволя да не го вземам, защото (все още) не съм с диабет тип 2, ами с метаболитен синдром.

Общи условия

Активация на акаунт