Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 103 008
  • 2 737
  •   1
Отговори
# 2 445
Кайсия, днес конкретно Софармаси ми запазиха. Тук там се намира на късмет,  в друга аптека имали три бройки, но запазени. Майка мисли да говори с лекаря си да й го замести със Саксенда ако може. Всеки месец трепери, днес развя белия байряк и каза, че като няма няма, но й казах, че ще търсим. Баща ми за късмет ще е в Аксаково в понеделник, от аптеката го слагам в хладилна чанта, той си има хладилник в камиона и ще й го занесе вечерта. Голяма схема.

# 2 446
Марулче, браво на момчето ти. Чудесно е, че е оправен младеж с хъс. Само така да продължава!
Кайсия, съчувствам. Дано да започне да минава вече.
Сис, вчера на рождения ден на малкия, се чувствах по същия начин като теб. Понякога се оказва, че хубави наглед моменти, са и много самотни. Гуш.
Звъннах да запазя час при частен дерматолог за малкия, с идеята, че ще има в близката седмица - две. 13 октомври, хора... Първият свободен час е за 13 октомври. Не знам. Да минава тази година и да се махаме, че не издържам вече.

# 2 447
  • София
По последните ви постове разбирам, че ми се губят такива. Или имам бяло петно в паметта си.

# 2 448
Лав, 🤗!
Къде ще ходите? Ако не е удобно не ми отговаряй?!

# 2 449
А, спокойно, казвам си аз. 😄 Няма какво да крия, нали все пак като се преместим, ще се оплаквам и там какво е. В северната ни съседка. Проблемите с очите на ММ забатачват много плановете, та по - нататък ще ви моля за много  силно стиснати палци.

# 2 450
  • тук и там
Гледам "Големият Лебовски" и се хиля.По Фокс го дават.Сто пъти съм го гледала,но пак се хиля.Кефи ме много стилът на Пича:grinning:.Някои филми са си класика в жанра.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 22:49 от Кайсия

# 2 451
Ехо,групата, изтървах ви!

Лавче, да е жив и здрав малкия бонбон! Heart Eyes Hug

Азе ще мрънкам.
На море дойдохме,Гърция,група приятели го подканиха и тръгнахме буквално от днес за утре.Хотелчето ме разочарова,базови удобства няма,дорева ми се като видях..Развитието е ясно,почти не мога да го вдигна от масите,щото,нале,с приятелите да се види..Добре,че детето все го търси и вика.
Тръгваме си по-рано от предвиденото,макар че с всеки изминал ден свиквам сякаш,и все пак съм не.Останахме и толкова само заради пътя дето бихме и защото Малкия се кефи много на пясъка и водата.

Гушки за всички! Hug

# 2 452
Лаватера, дано по- бързо нещата с очите на мъжа ти започнат да се подобряват. Hands Pray
Layla•°, доста неприятна ситуация с хотела. Съжалявам за прецаканата ваканция. Hug

Чакам ММ да кацне, че излетя с около час закъснение, та хем доошетвам из нас, хем като се уморя, пускам серия на "Добрият доктор". И току изцвиля с глас.

Откак съм си дошла, вече месец и половина, с една дружка все не смогваме да си нацелим графиците да се видим.
Днес съвсем случайно се сблъскахме в една книжарница. Grinning За съжаление, тя отново бързаше, но се радвам, че поне едни 10- 15 минути си поговорихме. Та ако се разминем това лято, няма да сме капо. Heart

# 2 453
  • Euskal Herria
Имах да наваксвам четене от три- четири дни, ама не успях, доста се пописали.
Честити да са всички, които са имали повод да празнуват! И ако има болни, да оздравяват!
И моят опит (пръв и последен) с Гърция е лош. Че на всичкото отгоре неволно подведохме един куп народ.
Почнахме да планираме отпуската, засега никакви уговорки не съм правила с дружките. Обикновено не пропускам с определени хора да се видя, надявам се и тази година да успеем.

# 2 454
  • София
Добро утро!
На мен ми е понеделник, но честита събота на почиващите! Хубав ден на всички!

# 2 455
  • тук и там
Добро утро. Вчера и снощи не съм пила обезболяващи, май ще ми минава. Страх ме е да се похваля направо..
Тази вечер сънувах и че имаме куче. Казваше се Зуки(?) и беше..пекинез(???).Побърках се вече  на тази тема, щом чак сънувам  подобни сънища.
На нас ни хареса миналата година в Гърция, за това и ще повторим тази-ако всичко е наред.Имах резерви, щото сме били в Солун, и честно казано ми беше като в БГ, с нищо не ме впечатли,  та очаквах и почивката ни да е така, но ни хареса  много, особено на децата, макар че не случихме  на хубаво време, и изкарахме даже една вечер без ток, заради гръмотевични бури.

Хубава и спокойна събота на всички!

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 09:03 от Кайсия

# 2 456
Добро!
Надигнах се рано рано.
Няма да ходя при малчо, че не знам кошника на МН дали ще ме закара до там. Та, какво да правя днес е въпросът. Да прибера зимните дрехи? Да избърша вратите и первазите? Друго? 🙄

# 2 457
Вдигни краци на дивана и си мръхти цяла ден! Ай сега, первази-мервази.
  Аз съм на работа, рано ходихме на гробища.  Много искам да ида някой път сама, ама свекъра и ММ и те искат да идват, и няма как да кажа не.  Спи ми се , мързи ме, събирам сили да ида да си взема кафе и цигари.
   Само да стане обяд, прибирам се и ще си правя плаж днес. Мисля да си цамбуркам в басейнчето и да се пека а шезлонга. Довечера ще идват големите, на барбекю и да ги почерпим за РД на ММ, а и лапето утре рано тръгва за морето, да си го изпратим.
    За мръвките грижа имат мъжете у дома.
   Лейла, като те чета, така ме хваща яд на мъжа ти ...... 
      Много е гадно да бачкаш в събота.

# 2 458
А да си седнеш на д***, да хванеш хубава книжка, готин сериал, филмче, нещо...  щи дам аз едни первази Stuck Out TongueStuck Out Tongue Closed EyesSatisfied

# 2 459
Марул, завиждам за плацикането😀
Ние звминаваме на РД.

Общи условия

Активация на акаунт