Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 102 758
  • 2 737
  •   1
Отговори
# 2 460
Ти пък, за кога да ги прибираш тия зимни дрехи? Няма да се усетим кога пак ще ни потрябват.
Сядай с книжка, филмче, винце. Айляк малко.

Събудих се и аз рано-рано към 7, а заспах в 2. Ще окапа по никое време сигурно.

# 2 461
Добро утро!
Днес празнува моята лъвица, цели 12 години прави. Да ми е послушна и здрава!

Допивам кафето и отивам да стягам трапеза, че чакаме родата.

# 2 462
  • София
Честито на лъвичката на Кло! Жива, здрава и животът да ѝ е песен!

Ако някой много се чуди какво да прави, може да намине до нас да измие прозорците. Предлагам от добра душа.

Добро утро! Днес да мине и да му тегля една м***а.

# 2 463
  • София
Кло, да ти е здрава и щастлива лъвичката! С лъвски скокове да преодолява трудните моменти в живота и да преобладават хубавите! Flowers Sunflower

# 2 464
  • Mediterraneo
Кло, да е здрава лъвичката! Щастлива и успешна да е!
Снощи като ми бръмна една муха, до 3 и половина не можах да заспя. Сега съм дроб. Полях цветята, пуснах пералня, изпразних миялната, дооправих багажа и ми се ще пак да си легна. Напрегнато ми е като ще пътувам, само аз ли вечно съм в нерви в такива случаи? Първо час и половина до летището, там да търся паркинга, да хващам самолет, после да търся наетата кола, там непознати пътища... Пххх

# 2 465
  • София
Тарти, аз също съм нервна преди път. А и така като го описваш, особено това с непознатите пътища и наетата кола, по моите стандарти си е изнервящо. Макар да обичам мантрата "мисли положително" , в такива случаи съм неспокойна. И все пак, сигурна съм, че всичко ще е наред с пътуването ти. Flowers Four Leaf Clover

# 2 466
  • тук и там
Кло, да ти е жива и здрава , щастлива и успешна лъвичката!
Нищо няма да правя днес. Може на фитнес да отида да повървя на пътеката и това ще е. От де тези мераци да подреждате и чистите , не знам..Сиросе, сядай си на д-то и почивай!
Не съм ходила в Италия. Гледам в букинг разни оферти за ваканцията в края на октомври. Нещо да ми препоръчате?
И аз съм много нервана преди всяко пътуване.

# 2 467
Ау, Кло, да ти е честита лъвичката малка!!! Да има много приятели, да постигне много успехи и да ви радва!

# 2 468
Кло, да ти е жива и здрава!

# 2 469
Кло, жива и здрава да ти бъде лъвичката. Много да ви радва и много да е щастлива!

Сиросче, стой си на дъ-то и не се излагай.

Снощи цяла вечер проучвах Зоната. Ще се почва , видяло се е. Бобч, ти ми даде данните на диетоложката, ма и при нея голямо чакане.
Някой може ли да ми препоръча добро Омега 3?

# 2 470
  • София
Да е здрава и усмихната Кло, те набори с моя бре. Снощи го учих как да пуска пералня.

# 2 471
Кло , да ти е здрава Лъвичката! Много успешна , с късмет и хъс да върви по пътя си!
   На теб здрави нерви, душа, хем пубер, хем лъв!!!!
  На мен ми е напрегнато заради пътуването на малкия Марул. Монтана Несебър си е разстояние, снощи гледахме маршрути, откъде да мине. Съгласи се да кара по магистрала Тракия, на връщане иска през Шипка. Обича да пътува из България, досега най-дългата му дестинация са Рилските езера. Но мисля позитивно, имам валидоли и хапче за сън. 
  И той планува Италия, есента ,с гаджето. Снощи вика - щом Генерала/ бащата /  я пусна с мен на море, и в Италия ще я пусне.Тя направи 18 преди няколко дни. А март плануват с братовчеда и двете момичета Барселона. Много го нахъсвам да пътува.

# 2 472
  • Пловдив
Кло, честита да ви е! Да е здрава и успешна! Heart

Ний не спахме добре...доде си дойде тийна, че беше на барбекю парти Head Band
Глава ме дрънка, смотано мий и така нататък. Т.е. нищо ново...Прескачайте ме, просто си мрънкам.

Сиросче, седи и си почивай...или се помотай по магазините.

# 2 473
Кло, здрава и щастлива да е, и да ви носи много поводи за радост и гордост !

Ще ми идва май по-рано 😩 в понеделник го чаках!
Сири, отивай да си купиш чанта, рокля и сандалки!

# 2 474
Сега чух по тв, че има събор на Араповския манастир. Стори ми се интересно. Жалко, че няма да мога да отида.
Мисте, Сис, не ми се мотае по магазините, никак не обичам. За сега съм ви послушала, не съм се подместила от дивана.

Общи условия

Активация на акаунт