Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 104 552
  • 2 737
  •   1
Отговори
# 2 385
Кайс, ама верно доста се проточи при теб! Да ти минава вече.
  Бюти, чета те и в другата тема, стискам палци всичко с полета да е наред! Детето оздравя ли?
  Аз не жаля децата за работа - да бачкат! Важно ми е много да имат трудови навици и финансова дисциплина. Да знаят и да ценят как се изкарват пари. Моите и двамата бачкат от 14 годишни, за нашето семейство това е работещата формула. Да ви кажа, не виждам да сме ги ощетили и озорили.    Имам приятелка, съпругът ѝ има бизнес, синът е на 22 г. Хора, по цял ден спи, ходи за риба, вечер излиза. Всяка сутрин му оставят 20 кинта, дават му пари да води гаджето на море. Не ще да пипне нищичко да помогне на баща си, а човекът е монтьор, добър , клиенти бол. Синът учи нещо подобно .
   Това в моята къща няма как да стане.
   Бър, да ти кажа ,щеше ми се малко повече хъс да беше вложил във волейола, ама не било писано.  За него финансовият стимул е много много опеделящ.А във волея нямаше такъв.Може пък някой ден да има свой отбор.

# 2 386
  • София
Марул, да справи женски. Веднага му пращам щерката. Веднъж и ние да сме с връзки. Joy

# 2 387
Женски, ама знаеш ли какъв ми е хубавец! Ще ги разконцентрира момите./шегувам се , хора/
    Мьос , ела кажи как вървят нещата при твоите момчета? Големият избра ли какво ще учи?

# 2 388
  • France
Кайсия, на твое място вече да съм отишла наново в кабинета

# 2 389
Кайсия, на твое място вече да съм отишла наново в кабинета
И аз така!

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 08:29 от Sissy

# 2 390
  • тук и там
Ами нали има пост оперативен период, в който да се възстановяваш, а и ми дадоха рецепта за Аулин още тогава-в смисъл,нормално е да боли, но не очаквах да е толкова дълго.Дала съм си срок до другата седмица и ще отивам пак. Иначе, след един месец се ходело на профилактичен преглед след такава процедура.

Нищо не ми се прави днес, направо не знам как издържате на безсъние, момичета. Аз от седмица спя лошо заради болките и вече съм като парцал.Но аз и доста кръв загубих последните седмици-пак покрай процедурата , та съвсем ми е омаляло. Confused

Болонка ще вземаме , отказахме се от той пудел. Чакам само ММ да си дойде другата седмица.
Ени, благодаря!

# 2 391
Сис , аз те разбирам прекрасно. ММ не е идвал на нито един първи учебен ден, нито в детската на разни събития.Той не знаеше къде се намират училищата на децата, едва сега на дипломирането на сина дойде. Не беше от нежелание, а от това,че все работи. Ама то и от работа човек трябва да намери време за тези неща, важни са.
 Все сама съм била.Щерката после пееше в един фолклорен състав, много пътуваха по концерти, пак все сама с колата и с малкия. Та разбирам те. Това са моменти, които трябва да бъдат споделени, и никога повече няма да можеш да ги върнеш. Но ти се наслаждавай на времето с детето.

# 2 392
Никога не съм разбирала присъствието на цялата рода на детски празници. Даже откровено съм се дразнела от тарапаната. Майка плюс баща е повече от достатъчно, като и един родител стига също. При нас организират празниците преди обяд в работен ден. Някак успявам, но с хиляди гимнастики. Ама и аз никога не съм се трогвала до сълзи от такива мероприятия. Голям праз, че изпели песничка и изтанцували танц. Може би, защото след н на брой празници съм претръпнала и знам, че суетнята покрай тях минава и заминава, след някой месец даже децата не си спомнят за рях.

Марули, браво на синчето ти. Много ясно, че ще го къткат, докато следва, да не са луди да го изпуснат.

# 2 393
Попи,баш като теб мисля!Ако има как,бих ги и делегирала на Скъпия.Но аз съм с повече почивни дни,та на мен се пада все.Само на завършването на дг и на първия учебен ден май бяхме двамата.Обаче аз съм си виден темерут,и ме напрягат тези събирания.

# 2 394
  • София
Кайсия, този постоперативен период се брои за възстановяване. Това кървене не е нормално. Защо още не си отишла? Трябваше максимум на третия ден да спре. Да не казвам, че и на втория нищо не трябваше да има.

# 2 395
  • тук и там
И аз като Попи и Ренко. Обикновено се редуваме с ММ ,много рядко и двамата ходим.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 12:50 от Кайсия

# 2 396
Някак си чувството ,че си все сам на такива поводи, или е обещано да дойде друг,а не е  , е гадно. Не цялата рода , мама, тати и дете.
   Когато щерката беше в яслав Плевен, ММ вече живееше в Монтана. Предстоеше ни и на нас да се преместим, но още бяхме в Плевен..Та той идваше всеки петък и я вземаше от ясла.Слагаха пижамките на шкафчето отгоре, ама той не знае кое е нашето.Минава и събира всички пижами, щото сещате се ,че не познава и пижамата на детето. Аз изпирам , гладя , нося в понеделник всички донесени пижамки. Мамите доволни, все ми заръчваха таткото да взема детето.

# 2 397
  • Somewhere in the World
Привет, общество отбрано.
 Благодаря за палчетата - много благ тоз професор, направи нова схема на лечение на мама, да видим!
Марулче, браво на детето! Да го хвалиш, няма да пестиш думи, заслужава го! И аз като теб юркам и не пускам аванта, щото няма да стане човек.
Сис, и аз на всякъде съм била сама с детето, таткото все имаше по-важни неща, но аз съм щастлива, че съм преживяла всички хубави моменти с детето, че съм била там!  
Кайсииче, и аз не бих чакала...
А за ТЕЛКовете просто нямам думи!
Стискам палци на който има нужда.
П.С. лек път, Бюти... дано няма закъснение в полета!

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 16:48 от Pretty_Mama

# 2 398
  • France
Кайс, честно, съвсем ме отказа от тази процедура.
Нищо не ми се прави днес, направо не знам как издържате на безсъние, момичета.
Ами не издържаме Joy Тази нощ за пръв път от почти 2 седмици спах повече от 8 часа и най-после имам усещането, че функционирам.

# 2 399
  • тук и там
Обадих се на доктора. Нормално било до две седмици да е така, ако продължавало-да съм отидела да ме види.
Фило, аз съм тежък случай-щото отлагам от години.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 12:56 от Кайсия

Общи условия

Активация на акаунт