Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 102 702
  • 2 737
  •   1
Отговори
# 2 475
Марулетка, забравих вчера да честитя повишението на момчето ти! Браво на него, заслужава похвала! Днес ли пътува за морето? Ние утре, надяваме се в неделя трафикът в онази посока да е по-спокоен. Притеснявам се и аз предвид честите инциденти, даже умуваме дали да се качваме на магистралата.

Сиросче, и аз сутринта чух за събора. По този повод си имаме още по-голямо задръстване от традиционното съботно, много коли се изнасят в онази посока.
До преди няколко години манастира ми харесваше, сега вече не ми се стъпва там. И тази работа със съборите и музикалните събития до вратите му изобщо не ми е на сърце. Навсякъде по тези уж свети места е много комерсиализирано, не ми допадат изобщо.

# 2 476
Бърди, утре рано-рано сутринта ще тръгнат.
   Фил, ти ли ме питаше за нашата измишльотина с Аперол? Няма съотношение- два пръста аперол, един пръст лимончело, малко газирана вода/аз не обичам газирано/ и портокалов сок.Вчера сложих от червен портокал, хареса ми. И лед.

# 2 477
  • София
Кло, да е жива и здрава. Много късмет и желая.

# 2 478
  • София
Ще мрънкам.

Идвам в офиса сутринта, колежката омазала клавиатурата с нещо червено и лепкаво. И друг път е имало покапано с такъв вид из офиса след нейно дежурство. Не знам какво е, но явно го консумира често и обилно. Случва се да покапе човек, нормално е, но е нормално и да си почисти.

Точно почистих червеното, пристига един клиент, който мирише на ... не съм сигурна какво точно. Имам предположения, но са нецензурни. Не е на изпражнения или урина.  И всеки път след него проветрявам офиса.. Проветрявам е силно казано, защото нямам прозорец, а вратата води към предверието на сградата, така че свеж въздух не влиза, но се ядва. Самият клиент като излъчване и поведение също ми е много неприятен.

# 2 479
  • София
Ужас. Наистина ви съчувствам, но се чудя, защо не си смените работата. Аз, ако ежедневно общувам със смърдящи, сумтящи, недоклатени, в менопауза, недовиждащи и недочуващи ще си потърся нещо по-добро.

# 2 480
Да е жива и здрава Малечка, Clo!

Мид, браво че го учиш на битови неща. И мойта голямата отдавна знае как да използва пералнята. Допреди да заминем само тя си имаше ангажимент към дрехите. Тук вече не перем отделно детските кошове, та само я подканям да слага, като наближи времето да пускам нашите неща.

# 2 481
Ре, а има ли работа,в която изброените от теб ги няма изобщо?

# 2 482
  • София
Панди, ужасно.

Няма как Попи, хем за мен е помощ  хем да умее сам да се грижи за себе си, а и е и ден да помага и на половинката си.

Аз не контактувам с клиенти. Колегите не ме закачат като цяло.

# 2 483
Ре,не е така лесно.

# 2 484
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Честито на лъвичката. Имам два лъва, знам какво е. Simple Smile особено за щерката

В такива моменти се успокоявам със "сливата круша не ражда". Тук се, тримата заедно да се съберат не могат да ме стигнат по щуротии.

Донси, знаеш ли къде съм? Sunglasses

# 2 485
  • sf
Добри, нямам представа 😆

# 2 486
Ти лиииии....
Джокерса. Wink На басейн няма да ходя.

# 2 487
  • София
Не Сисун,  яма, но ми прави впечатление, че само работещите в магазини говорите така за клиентите си. Отдавна ми прави впечатление, но го отдават на натовареност и нужда да отпуснеш.
Обаче, също ми прави впечатление, че като опрете до услуги, и там не ви е ок да се отнасят зле с вас.
Доста грозни изказвания има. Знам от първа ръка, че хората могат да са ужасни, но знам и, че малко емпатия помага.
Твоето изказване за менопаузните ти клиентки е точно обратното на това, което Добри и още някой спомена, че като влязат в магазин и им казват, че няма дрехи за тях. Еми, усеща се кофти отношението и нежеланието да се работи тази работа.
И 13 не е хепи да я подценяват и напълно я разбирам, но не е редно и да си груб с хората отсреща.
Като ви заповръща детето и го заведете в спешното, без да е дори за там, и като наповръща сестрата и тя реагира, не сте ок и казвате, че за това и плащат, нали.

# 2 488
Добре де, изчетох чинно всичко. Драснах не един, а два поста, отварям новите и чета нещо без никаква връзка.
Връщам се, не просто има нови постове, а са между вече прочетените. Sad
Не ме кефи така.
Ре, си, другите, а съм добър клиент - захапвам само ако ме захапят. Ако въртят очи и подмърдват ръце просто си излизам.
Правилото е:
Акъл насила не можеш да вкараш.
Няма смисъл да се ядосваш.

Слънчев ден и само усмивки да виждате.

# 2 489
Ре, ти също си се оплаквала от шефове и колеги! Това са хората , с които работиш и от тях се оплакваш! Аз работя с клиенти и логично от рях се оплаквам! Ако те дразня можеш спокойно да ме пропускаш, няма да се сърдя, въпреки , че ще ми е неприятно! Ти си ми от любимите съфорумки!

Общи условия

Активация на акаунт