Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 102 706
  • 2 737
  •   1
Отговори
# 2 490
Кло, живо и здраво да ви порасналото лъвче! Много късмет и успехи Balloon
Днес се движа с изоставане и все забравям да напиша всичко, което искам.

# 2 491
  • Пловдив
Ре, а има ли работа,в която изброените от теб ги няма изобщо?
има...он лайн от вкъщи. Е, само с разговор могат да те издразнят, ама е друго Simple Smile

# 2 492
  • София
Ре, а има ли работа,в която изброените от теб ги няма изобщо?

Богат безделник. Laughing Това ми се работи.

Кло, да ти е щастливо детето, честито. Това лъвовете сме много хубави хора. Simple Smile

Ени, за какво искаш да я ползваш силиконовата метла? Аз я ползвам на под без килими. Имам куче и космите са много. Лека е, почиства се лесно. Естествено, не е ел.прахосмукачка.

# 2 493
  • Euskal Herria
Кло, честита да ти е рожденичката!
При нас е дълъг уикенд - в понеделник е празник на града. Но мъжът ми е дежурен, та сме ограничени откъм придвижвания. А август са само фиести. Най-голямата е 9 денонощия, буквално.
Вчера синът ни каза, че бурята, която е минала, е разкъсала покривалото на беседката. Нямало други поражения от бурята и градушката. Мебелите и басейнът били невредими. Ще съм благодарна, ако някой ме насочи къде мога да търся покривало. Тентата е купена от Метро, уж продавали и резервни, ама тази година нямало.
Хубави почивни дни, общество!

# 2 494
  • France
Ден!
Ох, как се натъпках с риба. ММ я е приготвил супер. Тя е от снощи, но аз бях толкова емоционална след като научих една щастлива новина за приятелка, че даже не я опитах. Стискам палци там всичко да мина благополучно Hands Pray

Кло, да ти е честита лъвицата. Пожелавам ù много късмет.

Марулета, браво на синко ти, да пътува. Сега му се е паднало.

Баща ми винаги ни е водил на някакви диви и безлюдни места лятото. Все повтаряше, че понася човечеството 50 седмици в годината и те му стигат. И не е бил магазинер. Сигурно и на Кейтито Мидълтън ù се налага да бърчи нос дискретно.

# 2 495
Кло, здраво и честито да ти е момичето! Честит празник и на теб!
Сири, седи мирно, бе! Стига си измисляш занимания, като скъпата ми родителка.
Мистиче, голямо, голямо гуш! Дано изплуваме скоро, ама за себе си не съм оптимист...
Не ми се пише, щото съм като черна дупка...
Поръчах пътеки за спалнята на Халапеньо, наличността била по- малко с 24 см от желаният от мен размер. Ха-ха, ако всичко беше точно, нямаше да съм аз!

# 2 496
Кло,здрава да е Лъвицата!
Янче,само идея.Нашата тента е от корал спектър.Подменят и платове само.Може там да проверите.Обаче са си цифра,но качеството е високо.Плата на нашата не е мръднал вече 5-6 години.Офиса и цеха,от където поръчвахме,се намират съвсем малко извън Асеновград,посока някое от селата беше.Страшно обяснение 😂,но може да погледнеш в нета.

# 2 497
  • Euskal Herria
Благодаря, Ренко! Сега ще погледна какво предлагат.

# 2 498

Баща ми винаги ни е водил на някакви диви и безлюдни места лятото. Все повтаряше, че понася човечеството 50 седмици в годината и те му стигат. И не е бил магазинер. Сигурно и на Кейтито Мидълтън ù се налага да бърчи нос дискретно.
Фил, Ре я дразнят конкретно работещите в магазини! Не я виня, сигурно си има причина, и продавачки чудни има, както и клиенти!

# 2 499
Май не само аз съм изнервена и неразположена. 🤪 Не се карайте, моля ви. Истината е по средата. Всеки има право и е прав до някъде. Просто трябва ВСИЧКИ да станем малко по-сдържани, по-добри и човечни. Не само обслужващите, но и клиентите. А с този стрес и неспокоен живот, е много трудно. Неслучайно на места хората са усмихнати, ведри.. Ама сигурно не живеят в БГ. Тук е мн трудно. Моя близка има магазин хр. стоки. Много я харесвам, ходим всеки ден, че има масички и пием кафе, но напоследък избягвам. Страшно е изнервена, напрегната, за което има причина, но пък аз отивам да се разтоваря, а става точно обратното. За това просто разредих ходенето и така. Надявам се на добър развой при нея, чака резултати и се моля всичко да е наред и после да се успокои, защото не е ок и това поведение.
Тъйййй отплеснах се.
Вчера ми дойде, корем ме боли, но чистя, мих банята, ся ще мариновам пиле (за малко да напиша пиШе 🤪😂) и ще правя салати. Гости чакаме, ако не съм ви казала.
Марулче, ние сме мааалко по-далеч от морето от вас, някакви 60-70 км. Минаваме винаги по подбалканската магистрала. Много ми е добре, защото е спокойно, няма движение, а и предпочитам такива пътища, пред летящите по магистралата. Освен това с детето постоянно се налага да спирам.
Свърши ми кафе-паузата. Ставам да захващам гозбите. 😅

# 2 500
  • sf
Находих се насам-натам, до два еконта ходих, че незнайно защо едната ми пратка не  беше в обичайния ми офис. Напомпах си сама едната гума с компресорчето. За мен си е цяла гордост това. 😆 Разходих кучо, ходих на фризьор . После ще се налакирам, а довечера съм на сбирка с момчетата, уж мач ще гледаме, ама предимно ще пием. 😆

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 20:28 от donsita

# 2 501
Забравих-Артемис, аз само в спалнята имам килим, заради детето, но май не ми трябва тази метличка. Имам прахосмукачки две-един робот и една обикновена. Та май ще пропусна. Мерси все пак. ☺
Охх разстроих се заради една новина от вчера и чак се разревах. Баси и изродите станаха хората. Повече няма да чета и да гледам, че с тези хормони, направо откачам. 😓😭

# 2 502
И аз не съм на себе си от вчера, откакто прочетох новината.

Абе и ХО да работиш, може да се пръкне някоя особа, която да ти отрови ежедневието. Ей от мойта бивша колежка румънка пропищя сума ти народ. Май всеки, с когото е работила. Едната ми колежка, която трябваше да работи повече с нея, започна да взима съвети от сестра си - психолог, за да се справи с нея. Пълно тра-ла-ла. Преместиха я в друг отдел и от там изпищяха. Съответно след края на договора ѝ, не ѝ го продължиха. Понеже ѝ наследих работата, още ми попада от време на време нейна кореспонденция. НЕма такъв идиот. Joy

# 2 503
  • sf
За онзи с макетното ножче ли?

# 2 504
Същият.

Общи условия

Активация на акаунт