Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 104 505
  • 2 737
  •   1
Отговори
# 2 505
То и ХО работиш с хора. Нищо не ти е спестено от работа на място. Или поне моят опит това показва. 

Ох, това животно с макетното ножче.... Но е нарочната тема, разбира се, от майка на дъщеря прочетохме, че момичето е глупаво, родителите не я възпитали, т.е. ама си е виновна. Що за хора, бе? Хора ли са? Изказалата се, ми е на нивото на садиста.

# 2 506
  • sf
Изроди! Имам дъщеря, първата ми мисъл беше, че бих платила да му начупят кокалите на този, не да го убиват, а да се мъчи. Варварско е, ама око за око.

# 2 507
Аз съм в ужас направо, нямам думи. Ступор. Не съм за саморазправа в никакъв случай, но ми се струва, че при някои изверги само тя е решение.

При ХО е спестена смрадливостта на колегите Joy Но общуването с хора - не винаги. Ето, аз почти не общувам директно с клиенти и въпреки това често изпадам в нервозни ситуации.

# 2 508
Специално в БГ, каквито са корумпирани всички, аз съм си ЗА саморазправата! С две ръце даже. Щото и да влезе за някоя година, АКО изобщо влезе, то и там има как да се облагодетелства и да си е добре. А това дете?! Не знам.. не ми се говори/пише, че ме избива на агресия! 😤😤😤😤😤

# 2 509
Кло, да ви е жива, здрава, щастлива и успешна лъвицата!
Забравих Марулчев младши - да го повишават често, да му плащат достойно, но и да има време за отдих и забавления!
Сирос, хич не си си мръднала д-то. Днес само седнала или легнала, добре са ти казали момичетата - книжка, филм, питие, сън. Нищо друго!!!
Аз само ходих да пазарувам, сега се търкалям, после душ, ще се наглася и отивам на гости. Ще поливаме новата кухня на приятелка. ОИ ще чака ред за утре.

# 2 510
Прелитам набързо да честитя щерката на Кло!!! Heart Eyes

Натъкмена, нагласена, с фустан и (моля да се отбележи) сандал на ток!!! изчезвам на парти. За утре по обедно време направо имаме уговорка с приятели на по шкембе. Joy Тогава поодзирам, че ще съм след полунощна Пепеляшка. Grinning

Въпросният изверг... трябва да му се причини минимум същото, а след това да го бият, бият, бият... с камъни.

# 2 511
Кло, честита да е рожденичката! Жива и здрава!

Не ми говорете, не стига всичко това, а всичките мисирки, щото са наистина такива,  пък нека е от боко терминът, седнали момичето и майката да тормозят. При тия с тяхното ниво си е баш тормоз, вместо да идат да търсят т.нар. съдийка, прокурорите и полицаите и всички, благодарение на които тоя изрод е на свобода. Не бясна, ами не знам каква съм.

Сиросче, чудех се кога и къде ще се появят подобни коментари. При нас винаги жертвата е виновна...

# 2 512
  • София
Аиша се изплю в темата за изверга и зачезна. Но е факт, че някаква част от обществото така мисли явно. Това не знам как ще се промени.
Голям мъж, с макетно ножче срещу младо момиче. Дано да си понесе последствията! Че и повече.

# 2 513
Ох Кло, зло да ви забрави- да е живо и здраво детенце, много да ви слуша и да ви радва! Ще пийна довечера за нейно здраве. 🥰🤗❤

# 2 514
Онова същество с ножчето, щото това не човек е редно да преживее същото, което е причинил! Задържали го за 72 часа и е пуснат!!!!! Защо?  Зад решетките му е мястото, а още по-добре на 2 метра под тревата. Знам, че не е хубаво така да се говори и мисли, но тоз изрод ще си спи спокойно, а това момиче ще го преследват кошмари докато е жива.

# 2 515
  • София
Момичета, не обичам да се изказвам по ситуации, в които не участвам, но...
 Българите по принцип се обиждат от самата идея да обслужват.
Това, съчетано с интелектуалното ниво на сганта (моля да ме извините), води до много неприятни и изнервени моменти.
Знам само, че връзката продавач-клиент изисква взаимно уважение. Уважение и разбиране и от двете страни.

# 2 516
Кло, честито ти детенце! Здраве и спокоен пубертет и желая!
Марул, честито повишение на твоето момче.Винаги да се гордеете с децата си!
Пренесох един тон въглища и ме боли ръката, но се чувствам полезна.
Не гледам  и не слушам новини.В пълно информационно затъмнение съм.Като ви чета...по- добре Sad

# 2 517
  • Пловдив
Не мий до гости, ама чакаме зълва ми и лелята на ММ за сладолед и кафе...
Синкото още спи. Моя ще си пропилей младостта в сън, а на Марулка дятето бачка и пари вади 😎😳😏 Браво!

# 2 518
Честита рожденничка, Кло! Да е щастлива, здрава и да не спира да мечтае❤️
Аз искам да работя рентиер. Няма изгледи да се случи🤦
Каква е новината, само аз съм пропуснала май.
Зорито се разби, от 10 до 14.30 бесня, много готино си изкарахме на рожденния ден. Аниматорката беше жена към 50те, с безумен външен вид, страхотна! Не съм виждала по-забавна и оригинална, не е за всеки тая работа.

# 2 519
Артемис, абсолютно съм съгласна.

Карамело, ела брЪже. Твоята приятелка дойде. 😋🤣

Общи условия

Активация на акаунт