Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 103 079
  • 2 737
  •   1
Отговори
# 2 520
Аз от одеве седя и се чудя има ли работа, на която не работиш с хора.  Клиенти неклиенти, все има някой.

Права е Артемис, че само ако не работиш, щото нямаш нужда, не работиш с хора.

Директно с клиенти на касата е несравнимо с нищо друго обаче Simple Smile и като работила го достатъчно дълго имам пълно разбиране ако на някого понякога му идва в повече.
Тука се оплакваме, затова основно за  негативния опит четем.

# 2 521
Баф мааму,що ме изтриха 😳
Майната му,не беше важно,или в тона на изтритото,ама сепак!

# 2 522
Бааа,кво стана,бе? Нещо щях да кажа,забравих,докато цъкна и ми се привидя.
Тоз Мод в тая тема ли живее?

# 2 523
  • Пловдив
Тук, явно Кро...май рентиер се явява Stuck Out Tongue Winking Eye Grin

# 2 524
  • София

Баща ми винаги ни е водил на някакви диви и безлюдни места лятото. Все повтаряше, че понася човечеството 50 седмици в годината и те му стигат. И не е бил магазинер. Сигурно и на Кейтито Мидълтън ù се налага да бърчи нос дискретно.
Фил, Ре я дразнят конкретно работещите в магазини! Не я виня, сигурно си има причина, и продавачки чудни има, както и клиенти!
Това е пълна глупост. Подразбиране се на твоят пост, на този на 13 и на многото на Марулета и на Пандич.
Също така казах, че предполагам, че тук си изливате напрежението.

Много моля да не ми интерпретираш постовете.

Мисте, душа, намери си и ти работа от вкъщи. Достатъчно (над 20 години) съм работила не от къщи.

Не разбирам, защо се засягат, като и вие се оплаквате, когато се наложи да ви обслужват.

# 2 525
  • София
Какво пак изпущих?

# 2 526
  • София
Не искам да повярвам, че ще се размине с тази присъда. Просто нямам думи. Всъщност имам, но ще ги спестя. А толерантността към насилието е ужасяваща.

# 2 527
Дърадонка, Бър 🤣
И Карамела я изпущи.

# 2 528
Дърадонка, Бър 🤣
И Карамела я изпущи.
Дрънкай ти,ся ще се върне да ти кажа,колко си дебела и мързелива и цял ден едни первази не изчисти ми мръхтиш на дивана! Laughing

Кло,жива и здрава да е девойката! Весел празник.
Изчезвам да си правя желето.Laughing

# 2 529
Крото, не ми подривай авторитетО 😂

# 2 530
  • тук и там
K'во изпущих пак? Ходих на фитнес, на пътеката бях пак само. Като се връщах, реших да мина покрай аптеката да си купя едни хапове, ама ги нямаше и се загледах, та си купих някакъв анти-целулитен крем на Крайтенхоф. Ударих един душ у нас и се понамазах така..Малииии, като пламнах ..Та се зачервих, та ми гори навсякъде, отидох като лудите пред вентилатора, да ми вее на Д-То, щото изгарям!
С други думи, другарки- този крем е ужас, много пари!

Навсякъде това е тема едно, за този  изрод от нашия град. Ще има  протест май пред съдебнта палата в понеделник .Ако беше в друга държава , до сега да бяха щурмували съда си мисля и би имало вероятно масови протести , че и размирици.Голям резил за съд. система , но поне става ясно колко  много гнили ябълки има и в съда и при лекарите.

# 2 531
  • Варна
Здравейте, общество любимо! Simple Smile

Кло, да ти е честита лъвицата! Жива, здрава, щастлива и късметът да е с нея ! Simple Smile

Преди малко се прибрах освежена, заредена и с настроение на шест. Минах през морската, пих кафе с персонала на едно заведение, смях се с техния вътрешно- ведомствен хумор и отпраших към Алеята на книгата. Днес овършах 7 шатри , останалите следващите дни. Все пак време отнемат разговорите, обсъждането, информацията. Хората ведри, дружелюбни, приятелски настроени. Видях някоя и друга стара муцуна и веднага седнахме да обменим клюки на поредно кафе. Все пак не сме се виждали от миналия август месец. Занесох едно фрапе на момичето от най- слънчевата шатра, че ми дожаля като гледах на какъв пек работи. Въобще страхотна, невероятна атмосфера. Харесвам това събитие и го усещам като празник, който ме изпълва с еуфория и въодушевление. На 1-ви отново отивам да поема поредна доза лично удовлетворение. Simple Smile

Изверга с макетното ножче,... изказът ми ще бъде прекалено груб и ще задържа за себе си мнението си.

Желая Ви лек ден и поводи за радост! Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 21:49 от floren

# 2 532
Тц, тц, човек да не се разсее, веднага изпуска. Но като съдя по коментарите, не е голяма загуба.

Фло, какво си купи от Алеята? Simple Smile

# 2 533
А, загуба не е, аз се посмях обаче, Кротик после доста добре пресъздаде образа и насоли Сиросчето от името на звездата Joy за пропусналите Joy

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 17:06 от Ули

# 2 534
  • София
Този с ножчето не мога даже да го коментирам. Бях  ужасена и отвратена когато разбрах. Що за болен мозък!

Аз само споделих напред, не исках да става полемика. Относно работата - харесвам си я, затова не я сменям. Не съм продавачка, макар да работя с клиенти. Имам много готини клиенти, и друг път съм казвала. Някои просто ми оправят деня с присъствие, поведение и отношение. Неизбежно е да има и кофти такива. Понякога измрънквам заради такива, както всички понякога измрънкваме в темата заради някого, било то клиент, колега, роднина, познат, непознат .... Читави и нечитави хора има както между служителите, така и между клиентите.

Пак изпуснах кой се е изцвъкал. Обаче на мен едни хвъркати ми цвъкат по первазите вкъщи денонощно, така че не страдам особено за пропуснатото цвък в темата.

Общи условия

Активация на акаунт