Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 103 064
  • 2 737
  •   1
Отговори
# 2 535
Хелоу! Ей,човек да не изглади някоя и друга тениска и да не се пооплакнеш в басехнчето.Винаги изтървам цвъкнята!
   Тая дърдонка и мен ме беше одърдонила преди време.
   Как сте, мацоранки?

# 2 536
Не Сисун,  яма, но ми прави впечатление, че само работещите в магазини говорите така за клиентите си.
Нали, никой друг тук не се е оплакал никога от клиенти!
Можете ли да си представите на ден колко клиента минават през касата на 13, например и са ок с обслужването, което получават? Аз мога! Сега ги умножете по 10 години! Представяте ли си цифрата? Я сега си представете по един недоволен клиент/клиентка на месец ,колко нищожен е всъщност!

Най-жалкото е, че съдийката,както и по-голямата част от хората отговорни този изрод да е на свобода са жени!

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 17:27 от Sissy

# 2 537
Аз сега прочетох за този как да го нарека, биологичен отпадък. Това е ужасен кошмар, не трябва да му се размине!
Другата седмица съм благотворителна продавачка.По  три часа, ще се редуваме с едно момиче, че голяма жега ще е под нашата шатра. Като сме на тема сложните отношения клиент-продавач се сетих просто.
Панде, много точно го написа за клиентите!
Излиза ми се, но Зори е много изморена

# 2 538
Цвъка,Панде,беше скандално кратък!Обаче кой докладва,бре?!Нали ви замолих,като има доза смях,да не рипортвате!

# 2 539
  • Варна
...

Фло, какво си купи от Алеята? Simple Smile

Бърд, това са книгите от днес. " Похищението на Ани Торн" я взех само за 3 лв., а не е лошо книжлето. Чела съм в ел. вариант. Става като за дъвка за плажа. " Флорида" е пък за 5 лв. ,а в озон я продават на редовната и цена от 24 лв. Хубавото на такива мероприятия е, че се намират находки почти за без пари. Simple Smile

Детето си хареса тези:
Скрит текст:

а тези са за мен. (за момента)
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 17:22 от floren

# 2 540
Пак опущих екшъна.
Обаче му ударих един сън, след като изпратих гостите. Сега с презаредени батерии е друго.
Благодаря на всички за пожеланията, общество любимо! Як пубертет я тресе момата, ама какво да правим и това е период и ще мине.

# 2 541
Свиркайте де, за втори път опущих купоня, а лайф коуча ми е слабост. Обожавам някой да ръси мозък на кило.
Моля някоя добра душа да ме светне на лични, какво пропуснах, че няма да го преживея и ще ви лежа на съвестта Joy
Фил, ти ли я рипортна? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 542
  • Пловдив
Марулко, днес пак беше ти на дневен ред на особата Grinning

Ре, то хубу да почна ама с мойта професия он лайн не става. Ся, ако дадеш идея за някоя идея, новост съм За.

# 2 543
Потресена съм новината за осакатеното във всички измерения момиче. Изроди по този свят има много, всички сме чували за какви ли не престъпления. Безнаказаността в случая обаче е ужасяваща. Да ти бъде съсипан крехкият живот и това да бъде описано като "лека телесна повреда", а човекът извършил това, да се подвизава на свобода най - вероятно с ехидна усмивка... Е, това е съкрушавщо. Дано момичето намери сили в себе си да продължи напред. Дано.

Кисела съм днес. Дойде ми. Боли ме. МН ме ядосва.

# 2 544
С риск да ме изтрият, ама припадвам. Другарче ми прати скрийншот на изтритите писания. Охаохахаха, това е съща Чудомирова героиня. Joy Joy Joy
 След прочетеното си взех бойна прашка. 15 лева. На изплащане. Сега се гърмя с нея. Написах седем завещания, три трагедии, две опери по слух, едно стихотворение за едно пате и осем народни мъдрости. После се заинтересувах от останалото творчество на „не съм от тях“, ма търсачката ме уведоми, че потребител Дърадонка нЕма. Stuck Out Tongue Winking Eye
Новината за изверга осакатил момичето не ми се коментира. Стяга ми се гърлото. А това, че е на свобода е цинизъм!

# 2 545
Пак изпуснах въргала. Да не земе чиляк да изпие някое розе, даже две Stuck Out Tongue Winking Eye
Някоя добра душа да прати скрийншотове и на мен, плс.
Стягам куфари иначе. Цял месец България, море и планина, нямам търпение.

# 2 546
  • София
Мисте, точно с твоята става. Няма да ти се размине ходенето по институции, но за основното ти трябва компютър, софтуер и Интернет, а не офис в офис сграда. Покрай пандемията много компании се ориентираха към ХО.
Оплаквам се, че децата ще ни удостоят с присъствието си утре, което означава, че ще трябва да готвя. МН е взел пържоли и гъби кладница, а аз един киш ще направя.
Чудя се кладницата да я панирам ли.

# 2 547
Кажете ми ,моля, тези, които ползвате Револют! Нужна ли ми е физическа карта, ако вече имам виртуална такава, която използвам нормално чрез Ейпъл уолет?

# 2 548
  • Euskal Herria
Ре, кишът с какво тесто го правиш?

# 2 549
Сис, ако нямаш намерение да теглиш от банкомати, виртуалната карта ти е напълно достатъчна. Аз съм си изкарала физическа, но честно казано, почти не съм я ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт