Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 102 761
  • 2 737
  •   1
Отговори
# 2 550
  • София
Янче, без тесто е. Само с яйца и кашкавал. Твърд като чадър. Наръсва се тавичката, после се слага нарязана на тънко тиква, подправки, кашкавал, тиквичка, пак на тънко, подправки, кашкавал, чушки, кашкавал и се залива с яйца с малко мляко. Аз слагам и лъжичка бакпулвер.

# 2 551
  • Euskal Herria
Благодаря, Ре! Имам разни рецепти, та още експериментирам.

# 2 552
  • София
Има, може и с кисело мляко и малко брашно, но този го ядох у една позната и беше супер лек и вкусен.

# 2 553
Чушките и тиквичките сурови ли?

# 2 554
  • София
Да, пече се 40 минути на 180 градуса с вентилатор или на 200 без. Чушките ако са печени на жар е още по-вкусно.

# 2 555
Фло, много хубави заглавия! Ние отидохме в 18 и сега се прибираме, беше лудница, за мен една книга, за Зори 6 и една за рисуване с вода, сама ще ходя тия дни. Сладолед яде, с два Мики Мауса се снима, абе доволна е от живота.
На Револют виртуална карта имам само и аз.

# 2 556
  • София
Дърадонка, Бър 🤣
И Карамела я изпущи.
Дрънкай ти,ся ще се върне да ти кажа,колко си дебела и мързелива и цял ден едни первази не изчисти ми мръхтиш на дивана! Laughing

Уф, за мен ли е писала, че изпуснах? Laughing Много ми е хубаво на дивана. Laughing
И защо все изпускам въргала? Сигурно щото съм мързелива и мръхтя на дивана. Laughing

# 2 557
  • София
Днес уж тук вися, че и словоблудствам, но и аз съм изтървала. Пак ли сме дебели, грозни, мързеливи и бедни?
Не се разпознавам. Аз съм красива, леко пухкава и богата в бъдещето 🤣.

# 2 558
Ре, ти си богата Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

# 2 559
Рено, не се бутай и не си изказвай мнението, защото си богата!!!
Ясно?
😂

# 2 560
  • София
Казах в бъдещето 🤣, ето, добавям и че съм оптимистка.
Смях се със зъболекарката ми, защото искам избелване, абтя е супер против и твърди, че са ми бели зъбите, а аз и викам, че искам като на онзи бивш футболист с многото бракове. И тя, абе ти луда ли си. Аз съм лекар и не мога да вредя 🤣.

# 2 561
Дърадонка, Бър 🤣
И Карамела я изпущи.
Дрънкай ти,ся ще се върне да ти кажа,колко си дебела и мързелива и цял ден едни первази не изчисти ми мръхтиш на дивана! Laughing

Уф, за мен ли е писала, че изпуснах? Laughing Много ми е хубаво на дивана. Laughing
И защо все изпускам въргала? Сигурно щото съм мързелива и мръхтя на дивана. Laughing
Тц,ти не си и интересна.
И на мен не си.Smile

# 2 562
  • тук и там
Аз установих ,че съм качила още килограми, и то откакто съм в БГ.Едва се нацентрих в панталони, дето в Белгия ми бяха точно.К'от-такова- ама нито фитнес, нито чайове ,нито отводняващи помагат.Confused
Поне знам ,че тук при вас ми е мястото- и съм дебела, и съм мързелива,и всичко останало ..
В центъра някаква музика, вървят латино парчета.Децата не искат да танцуват.Викам-"ако баща ви беше тук, можеше да се навие да ударим един танц"..Каката вика -" нямаше, само ти от фамилията си поко-локо." Та значи и малко луда съм на всикото отгоре. За протокола -аз съм ужасна танцьорка  по принцип, само ММ  е по-голямо дърво и от мен..
Прибрахме се и налях вече  едно бяло вино.

# 2 563
Оф, пейзаните отсреща пак гръмнаха уредбата и  алкохолното сборище протича под мотото -микрофонът е ваш... Head Band Искам като една Дърадонка да им начукам канчетата с една тирада, ма нямам нужния авторитет Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 564
  • София
Вземи това, което ти писах. Поне отводнява.

Общи условия

Активация на акаунт