Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 102 719
  • 2 737
  •   1
Отговори
# 2 565
  • София
Знаех си, че не трябва да пиша, че слабо ме вълнува цвъкнатото - предизвиках съдбата някак и взе да ме гложди любопитството. LaughingПуснете ми едно ЛС и на мен, другаки! Laughing

# 2 566
  • София
Да бе, що на лична. То половината не сме го видяли.
Кара Миа, като приключиш с дюлгерството да се отчетеш.

# 2 567
Ам, Панди, ще синтезирам есенцията- някоЙ хора са богати и е хубаво да слязат на земята и да се осъзнаят. Другият тип са подмазвачи, кречетала и на сека манджа мерудия.
Важно е да отбележа, подчертано е, че нищо не е казано със злоба Joy
Аз съм туше Close

# 2 568
Ре, дай го за това за отводняване насам.

# 2 569
  • Пловдив
Ре, дай го за това за отводняване насам.
да се отводним дружно Wink

# 2 570
Включвам се аз във ВиК отбора 😜

# 2 571
  • София
Попи, писах ти.

# 2 572
Ей, що не свиркате?! То си е било влизане с бутонките като хората 😂😂😂! Цял ден съм на телефона, а най-интересното пропуснах! И сега какво? Да не са сложили БАН на Борбаланката? Много ще ми липсва 🤣😂

# 2 573
  • тук и там
Млади сте още за него, ще дойде и вашето време.Ще поръчам, Ре, ама като се върна в Белгия.
И аз чакам да пуснете за малко какво е станало днес, че ме гложди любопитството.

# 2 574
  • София
Кротик, разстрои ме. Направо си вързах черна панделка на силиконовата метла. Simple Smile

# 2 575
  • France
Хелоу. Имало е разни бум-бам-тряс изпълнения. Тоз път нищо не видях и пледирам невинен - никой не съм донасяла на другарките - модераторки. Може някоя любезна душа да ми прати на лични.

Говорите за оня изверг - какво да кажа, освен, че между нас има чудовища. А това, че жертвата си била виновна Rage Ако знаете АЗ колко глупава бях като млада, Господ ме е пазил. И какво, да не би да заслужавам нещо подобно? Rage

# 2 576
  • София
Ти пък, на Аиша на глупостите някой не трябва да се връзва. Не обясни колко магистратури и сертификати има собствената и дъщеря.

# 2 577
  • France
О, Аиша не за пръв път развива кинематографски глупости. Въобще не се връзвам.

# 2 578
Май и аз ще помоля, добрата душа с чевръстите пръсти за скрийн шотове да ми прати лс.

# 2 579
За какво ви е лс? Преразказахме го по - горе.
О*Рахал ме поправя на лв. Дай божке! 😃

Общи условия

Активация на акаунт