Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 102 703
  • 2 737
  •   1
Отговори
# 2 580
  • тук и там
То преразказа не е интересен, искаме оригинала.

# 2 581
  • Варна
И ся к'во всички сме се строили тук и чакаме скрийнШотовете. И мен ме загриза любопитство. Smiley

Разбрах, че Марулета е яко сол посипана, Ре е богата духовно,телом, а останалите сме мързеливи, бедни и още по богати на кила, тъй ли ? Толкова разбрах от очерка. Smiley

# 2 582
Е, който го има, да го даде.
Гарантирам, че няма нищо интересно.

Флорен, нищо не си разбрала 😂

# 2 583
То вярно стана с легендарен статут вече Simple Smile
Туй е, ако не знаете имаме си минимум милионерка, която най-добре да не се скатава, а да организира вече я Малдиви я Корнуол, а може и двете.
Риюниън, тебе гледам.

А Марулета ще я изгледам, защото на мен не ми се е подмазвала.

# 2 584
  • София
То надали бякой е правил скрийн шот. Чак пък толкова. По2ече ме интересува, защо замитат в тази тема.

# 2 585
Ули, ще те допълня, че си пропуснала, милионерката да не се изказва! Веднъж да замълчи! Не стига гадна богаташка, ми и ще говори.

Рен, и на мен ми е чудно. Постът изчезна за минутка две.

# 2 586
Ами, да, съгласна съм, стига си е губила времето тук да се изказва,  пътувания за организиране я чакат.

# 2 587
  • София
Тя си има екип по организацията 🤣. Да се яви веднага с коктейл иначе напуЩам😆.

# 2 588
Но явно ни е подкарала по домакинска книжка - Кайсия, Рен, Марулета. Коя е следващата дебелана мързелана 😬

# 2 589
  • Варна
...
Флорен, нищо не си разбрала 😂

Сефте. В картинки понявга трябва  ми се дума, че от инфо акълът ми често блокира..Smiley

# 2 590
Но явно ни е подкарала по домакинска книжка - Кайсия, Рен, Марулета. Коя е следващата дебелана мързелана 😬
И питаш, след като сама се подреди тук сутринта,  че не ти се подхваща нищо.
Кажо сега, че изчисти первазите, че да не си утре първа в списъка.

# 2 591
Ули, сега защо ме компрометираш така нечестно? Крота и без това ми насипа достатъчно.

Аз съм разумна жена, послушах ви ❤️, сал един патладжан си сготвих. 😎

# 2 592
Е, няма как да се изживяваш на гуру-хейтър и хем проповядва праведност, хем сипва с голямата лъжица и да не те заметат. Тя размахва словесната бухалка, модовете размахват метлата. Simple Smile

# 2 593
О, и си яла даже... тц, тц, тц.

# 2 594
Пфу,на родна земя сме!
Решихме все пак да си изпълним плана за дните почивка и се озовахме на страхотно място в планината!Аз доволен!

В Гърция не ходим за пръв път и няма от какво да се оплача като цяло.Даже си е супер. Просто в случая хотела изобщо не беше това,което очаквах,но пък на другите си им харесва и са там поредна година.Селцето беше много симпатично също,макар и дори да не успяхме да се разходи  качествено из него.

За другото не моа да схвана спатиите. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт