Изпитани сайтове за парфюми - юли 2023

• 87 077
  • 624
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Току що пристигна Serge Lutens Chergui от parfumi-shop.net - всичко е безупречно както винаги!
...
Моля, кажете има ли значение с коя от капачките ще го съхранявам извън сезона?
Честито! Много е хубав! /Но и аз съм пристрастна към Серж Simple Smile /
Ако го прибирате в кутията извън сезона, няма да можете да я затворите при сложено пръскало и се налага да се "демонтира". Моите шишета са с монтирани помпички, наредени в най-тъмния ъгъл на тъмния ми шкаф - така са ми винаги под ръка.

# 511
  • Бургас
Има ли поръчали от сайта на Kilian, които получиха травъл на Angel’s share? Мисля, че споменахте, че не са пристигнали към поръчките.

# 512
vodica, благодаря!
Да, толкова е хубав, че поръчах още един Blush Пристрастяващ е!
Нямам навик да прибирам в кутии, на тъмно са. Питането беше по- скоро защото някъде из темата бях чела мнение, че има вероятност да даде фира с времето, но може и да греша.

Пп. Отказах един Мон - следете в Елинор. Ревизията показа 4×100мл+10мл. Уляла съм се Joy

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 19:11 от •mimoza•

# 513
# 514
Има ли поръчали от сайта на Kilian, които получиха травъл на Angel’s share? Мисля, че споменахте, че не са пристигнали към поръчките.
Нямаше проблем с минито, а с кода за отстъпка към мострите. Всичко беше наред при мен с доставката с DHL. Уви по-късно си счупих минито на пода у дома Sad ако някой иска да се раздели със своето да ми пише.

# 515
INITIO Parfums Privés от днес екслузивно в Еlinor

# 516
  • Пловдив
INITIO Parfums Privés от днес екслузивно в Еlinor

И разбира се не ги хваща код, а само лоялната програма.  Satisfied На официални цени ще има да си поседят ексклузивно.

# 517
- 15 %  с код: XER15 + подарък на всички INITIO Parfums Privés

https://www.beautywelt.de/initio-parfums-prives

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 15:05 от Milen™

# 518
  • До сърцето...
Току що пристигна Serge Lutens Chergui ...
Моля, кажете има ли значение с коя от капачките ще го съхранявам извън сезона?

Това е един от любимците ми, аз в топлото време го съхранявам с плътната капачка и на тъмно (в кутията примерно), зимата, когато ми дойде музата за него, слагам тази с пулверизатора. Харесва ми да си го обгрижвам, може и само в "работната капачка" да си го съхранявате, въпрос на избор.

*  *  *

Аз да похваля Елинор, след оня имейл със "замразената" поръчка, тия дни реших да се обадя и да видя какво всъщност ще да значи това. След дълга борба да се свържа по телефона с тях, най-накрая съдбата ми се усмихна и попаднах на някоя от "свестните" служителки. Поръчаният парфюм го нямало в наличност (и не го очаквали), та затова бил "замразена" поръчката.
Скрит текст:
Чудя се защо не "отменена", явно държат да са загадъчни...
Момичето ми предложи смяна с друг парфюм, който на следващия ден още беше в офиса им.
Чудя се, ако не се бях обадила, дали щеше да има развитие - явно оборота им е голям и не се вълнуват от една-две нереализирани поръчки.
Рапорт даден Stuck Out Tongue Winking Eye

# 519
Радика, благодаря! Вероятно съм чела за друг парфюм.

И аз да се включа за Елинор - то човек да не ги похвали! Joy Попаднах на служителката, която "най-много обичам". Чудя се какво прави още там! Снощи в 22,33ч. съм пуснала поръчка. Днес в 11,30ч.  съм  писала мейл с отказ от поръчката, като към момента статуса си беше "нова поръчка". Преди 10мин. получавам мейл, че е изпратена. Няма лошо, но не си четат пощата. Звъня. Госпожо, поръчката ви е изпратена още вчера и е в офис / офис, който никога не ползвам, но приемам, че може да е моя грешка. В мейлите им не пише до къде аджеба си поръчал / . Ако искате не я взимайте. Затваря. Пак я набирам. Питам я дали работят нощна смяна - и тя и куриерите?!
Естествено се оказа, че не е изпратена и ще я стопират.
Човек колкото и да иска да е лоялен и да им спести едни пари за връщане....elinor.bg, ако четете тук, за пореден път моля, обърнете внимание на персонала. Не мога да цитирам служител - не се представи!

пп. Това се случва за втори път, като предишната поръчка я взех.

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 16:45 от •mimoza•

# 520
Някой знае ли дали тези Initio са налични с тестери някъде в Елинор шоурумите?

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 17:47 от Lale_Lili

# 521
След Парфюм бг вчера, днес и Елинор заредиха Parfums de Marly

# 522
Здравейте!
Мисля, че цената е добра!
https://makeup.bg/product/1212/#/option/717320/

# 523
След Парфюм бг вчера, днес и Елинор заредиха Parfums de Marly

Може ли линк към Parfums de Marly в парфюм бг, защото не ми излизат по ключова дума на мен, незнайно защо.

# 524

Общи условия

Активация на акаунт