Искам да кажа... (208) през ЮЛИ 2023

• 41 197
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
Бубе, честито за хубавата новина!
Всичко да мине наред!
Ети, и моята девойка така обикаля по жегите. Като ѝ правя забележка, казва че тя ваканцията ще свърши, ако ме слуша мен и не излиза всеки ден, заради жегите. Ми права е;)
най-вече;)

# 631
Да, най-вече бира!
Бубе, всичко да е наред, много се радвам!
При мен скука, от работа вкъщи, но пък с удоволствие ходя на работа.
И мръсна жега, трудно издържам.

# 632
  • гр.София
Добро утро ☕
При нас сега студ, днес ще макс 15 градуса, екстра ми е 😘
Хубав ден момичета 🤗

# 633
  • На брега на реката
Добро утро и от мен!

Да не ме помислете за мързеливка. Станала съм вече час и пия кафе. Чакам да съмне и да тичам с маркучите!

Хубав ден на всички и се пазете от жегата!

# 634
Добро утро и от мен.
Деси, завиждам ти за хладното време. При нас е и ще бъде яка жега.
Буб, още колко дни ще си на заточение?

# 635
  • София
Добро утро!
Днес ще поразхлади по-късно предполагам.

# 636
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
При нас и през нощта беше горещо...
Имаше вятър, но топъл....
Забелязалахсъм, че топлият вятър носи захлаждане....
Планът днес е като вчера.
Разлека - ще уча Митето да кара колело.
Хубав ден!

# 637
  • На брега на реката
Мари, до края на следващата седмица! После ще е зор, докато си оправя съня! Cry

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 12:41 от Бубoлина

# 638
  • Germany
Добро утро!
15 градуса е и при нас днес. В комбинация с дъжд, разбира се.... Едвам навих малкото да си вземе яке. Отиде за 1,5 часа да си вземе свидетелството и после релакс. Брат му спи. Всеки ден до обяд. Така се е отпуснал, че не знам как ще влиза в час от септември, ако го приемат. В събота си е поканил приятели на гости и няма търпение да ни няма Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 639
Привет, ние утре тръгваме 5 дни на моренце, засега толкова.Ще видим за края на август още някоя почивка, но не е сигурно.Оправях до сега багаж, пазарувах.Хубав ден, момичета!🥰♥️

# 640
При нас снощи беше върховно. Бриз от морето, леко хладен ( накрая раздавах и одеалца), чува се шума на вълните и песента на щурците.

# 641
  • Бургас
При нас е няколко хиляди градуса. И вечер няма ветрец. Не се живее, но имах излизане по центъра и без да искам влязах в една втора употреба и съм с една пола напред.Много ме кефи, прилича ми на море и е 8 кинта. Но повече не издържах да меря
Скрит текст:
Все още сме без деца Simple Smile Ще ги вземем в петък (едната ще си дойде в четвъртък, а другата в петък) ,за да ги заведем в събота при далечната баба.
Савина, вие къде ще ходите на море?

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 13:43 от lina_bs

# 642
В Гърция, на Халкидики, си запазихме буквално днес, една къщичка за 5 нощувки.Ако сме доволни, ще споделя после.🥰😉

# 643
  • Бургас
При нас е няколко хиляди градуса. И вечер няма ветрец. Не се живее...
За 10 минути прибягах до библиотеката и това е, нямам сили за повече в тези жеги. Разчитам сега на климатика да живна малко, че децата ме врънкат да правим торта. Сега ще търся рецепта според наличните продукти и аз само ще надзиравам.

# 644
  • Бургас
Направила съм климатика на 22 градуса в офиса, понеже съм сама. от време на време ми става хладно и се завивам с плетен зимен шал  Но, ти печелеш по точки с тая торта Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт