Искам да кажа... (208) през ЮЛИ 2023

• 41 198
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
От вчера гледам "В сърцето на машината" и ми е много тегав и муден.

# 616
  • Бургас
А аз днес на големанка купувам сладолед на плажа, че нея я било срам да си поръча. Преди нея Марто и малката ми племенница си бяха напоръчвали сами някакви миксове, украсени с всички възможни добавки.

Няма как да се случи това при мен. Даже не ходя с тях да си взимат сладолед. Давам им парите,взимат си телефоните (за всеки случай) и заминават. Имат и лимит за две топки и си избират какъв вкус да са. Който го е срам, ще седи и ще гледа другите как ядат.

Бубе,честито!

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 16:06 от lina_bs

# 617
Бубе, честито и от мен! 😍🥰❤
Мари, и аз го започнах преди време и не успях да го изгледам.
Днес пак плаж вкъщи. Водата вече е топла, още не е много бистра, но не ни пречи. 🤪😂
Утре пак май до 11-12 ще се покиснем и после след 17. Може и вечерно къпане да направим, стига ММ да е нощна, че днес ни прецака. Нямали работа и не отиде, викна съседите на бира, а аз не мога да се размятам по банЦки пред тях. 😅
За комари не ми говорете, че е направо ужасна работата. Изядени сме въпреки спрейовете, Синеочка е с рани.

# 618
  • някъде ... тук ...
Ени, вземи и спирали с цитронела, от Джъмбо май са най-добре. Поне и в Гръцко ни спасяват, а и на село. Покрай басейн не сме ги ползвали обаче Simple Smile

Бубе, щастлива баба си ти! Всичко да е наред и да се радвате на дечковци!

# 619
  • на Мелмак
Днес ми просветна и резервирах междинни нощувки до и след почивката. Дано изкараме добре, ако не, мисля една октомврийска да спретна.
Ени, завид Wink

# 620
  • София
Бубе, честито, всичко да бъде наред и да гушкате здраво бебенце!

# 621
  • На брега на реката
Добро утро!

Благодаря ви, за пожеланията, мили момичета! Дано всичко да е наред!

Селския живот тече с пълна сила, както е видно от часА! Будна съм от 3 часА и вече пия кафе. След малко отивам да поливам цветя и градинка и ще пътувам за работа. Снощи съм поливала до 10 часА. Мор, пек и суша!

Ети, браво! Така се прави!

При нас редовно пръскаха за комари и бива иначе не смеехме да излезем навън!

Хубав ден, момичета!

# 622
Добро утро!

На двора палим спирали задължително и много опръскани, в къщи с машинки. Тук напръскаха онзи ден и е малко по-добре.

Любимия ремонтира шатрата и имс мир и спокойствие в къщи 😆 Поканиха ни на сватба в средата на август в Истанбул и ние с нашите добри души - как да откажем 😁

Спокоен ден, банда!

# 623
Скоро прочетох в една от темите тук, че комарите бягат, ако се запали кора за яйца, (която гори много бавно и реално само пуши). Може дори да се раздели на няколко парчета и да се поставят на няколко места в близост до хората.
Добро утро!

# 624
Бубе, голям отбор ще събереш. Браво. Всичко да е наред 🍀

Аз отивам на кафенце преди работа. Днес го дават само 43 градуса 😁
Хубав ден ☀️

# 625
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Днес ще излезнем с Митето до обяд и после ще се крием вкъщи.
Марти тръгна в 4.30 на море с приятелки.
ММ тръгна на път.
Чакам да пише, че са стигнали.
Нещо вечер не мога да заспивам.
До 1-1.30 се въртя....
Тази сутрин кантарът ме зарадва, сега ще взема и мерки.
Хебав ден!
Пазете се!

# 626
  • Бургас
Добро утро!
Пазете се от жегите, момичета! Пийте много вода!
Може и бира 🍻

# 627
  • Germany
Добро утро!
При нас е 15 градуса! Ненормална история. Не мога да си ползвам терасата - или е адска жега и не се стои навън или вали и ми е студено... Малкият имат планиран спортен празник днес, но имайки предвид времето, си го оставих да си поспи. Утре отива да си вземе свидетелството и почивка!

# 628
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Преди малко станах, имам малко работа навън, но първо кафето и после по сянката.
Малкия отиде на кино, после ще са навън, в тези жеги, не ми се мисли, но на 14г имат много паур.
Мони, ама и при вас аномалии!
Бубе, не ти завиждам за часовете Wink

# 629
  • Бургас
Добро утро!

От сутринта не се диша. Пропускаме плажа днес, понеже няма желаещи и аз ще използвам да отида на козметик, че миналата седмица отмених часа заради неразположението ми.
Сутринта най-накрая купих билети за връщане от Италия, че програмата хубаво я начертах, ама ни билети, ни място за настаняване имаме Joy Сега то е наред.

Мони, от мор на 15 градуса си е откачено.

Спокоен и прохладен да е денят ви!

Общи условия

Активация на акаунт