Искам да кажа... (208) през ЮЛИ 2023

• 41 431
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
Супер съм, момичета. Пия антибиотик и ако до седмица не спре да боли, ще ходя на хирург да изтегли кистата.
Каза да продължа с лечението и компресите, трябва да отшуми. Ще ме бъде.
Радвам се, че Вася е добре, остава и Мартичко да оздравее и ще се броим здрави.
Страхотен залез, Родива!

# 106
  • при моите деца .....
Лято, обучителката беше от Стара Загора - и тя, и темата ми допадаха, но....
Тути, надявам се да спре болката.
От утре съм в отпуск, но в срядахще ходя на работа - в комисията за диференцираното заплащане съм....
Ще дежура през лятото, нямам достатъчно отпуск.....

# 107
  • на Мелмак
Тути, радвам се за теб Simple Smile

Роди, чуден залез!

# 108
  • На брега на реката
Добро утро!

Тути, радвам се за резулатата! Мислех те!

Роди, много красив залез!

Линче, браво на девойката!

Ени, що така не те виждаме често, м? Как сте със Синеочка? Почивчица, нещо?

Лилс, на Приморско ли си вече? Драсни 2 реда, да не те мислим!

Карзче, добре сме уж! ММ се подобрява, бавничко, но ще стане!
Малечка и снощи беше у нас. Взех я след работа и татко ѝ дойде да я вземе, чак за спането. Искаше да я водя на "паканче" - капанче, но аз имах у дома и така е папкала шопска салата и кюфтета, че да ти е кеф да я гледаш!
Софиянчетата са добре! Записали са внука на жиу жицу и той избягал с рев! Joy  Та ще видим втория път как ще е! Много е енергичен и ще трябва някъде да ходи, че иначе е лудница, а феята копира от него и са страхотен тандем! Нерви и крака да имаш! Heart

Хубав ден, момичета!

# 109
Добро утро.
От днес съм на работа. Оплаквам се, не се хваля.
Хубав ден от мен.
Буб, толкова сладко описа Малечка, че чак ми се прияде шопска салата, а суров домат не съм доближила до устата през всичките си години.

# 110
  • На брега на реката
Мари, ела ми на гости! Като видиш Малечка как яде домат със сиренце, ще искаш да опиташ! Blush

# 111
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес поспах почти до 7....
Сега не бързам с първото кафе...
Днешният ден ще посветя на Митето...
Ще го извеждам, разхождам..

Хубав ден!

# 112
  • гр.София
Добро утро ☕
Днес моята Магдалена става на цели 13 години 🥰 искам само да е здрава и щастлива, другото сама ще си го постигне 😘
Тути, бързо да минава 🤗
Бубе, толкова сладко го описваш, че Мари като нищо ще си хапне доматче😁
Тортата я направих, нищо интересно не е, на пепчо рецептата за бисквитена с маскарпоне и боровинки, ама си търсих повод да я направя, щерката искаше шоколадова, ама...😎
Хубав ден момичета 🤗

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 18:08 от desivalko_

# 113
  • при моите деца .....
Деси, честит празник!!!
Започва интересен период - съжителство с тийнейджър.
Да е здрава, щастлива, умна и разумна Магдалена!

# 114
  • Germany
Добро утро!
Деси, здрава, щастлива и късметлийка да е Маги! Весел празник!
Вчера беше раздаването на дипломите на абитурентите при големият. Той изненадващо получи награда за цялостен социален ангажимент /най вероятно заради инициативите му за Украйна и Турция/ и беше много щастлив, а ние много горди с него. Припомних си колко се вълнувахме и той и аз, в същата тази зала преди 8г, когато започваше в това училище. Много емоционално беше!

# 115
Честита да е Магдалена, здрава и щастлива! Много мила снимка с котето😘.
Мони, така бързо минава времето от момента в който започнат училище, до новия етап в живота им, че и на мен ми е ревливо. Поздравления за младежа!
Мари, ела ми на гости! Като видиш Малечка как яде домат със сиренце, ще искаш да опиташ! Blush
бройте ме, и аз обичам домати, бебета харесвам, че и те ме харесват.

# 116
  • На брега на реката
Деско, здрава да е прекрасната Маги! Много късмет и успехи да има и леко да мине, през тази особена възраст!

Тути, взимай Мари и идвайте! Ще се намери домат за всички! Joy

# 117
Аз и ще почистя малко, ако има нужда, де!
Честита да е Маги! Здрава, щастлива, успешна, добричка и лек пубертет! Деси, покажи тортата или част от нея!

# 118
  • гр.София
Аз и ще почистя малко, ако има нужда, де!
Честита да е Маги! Здрава, щастлива, успешна, добричка и лек пубертет! Деси, покажи тортата или част от нея!
Специално за теб Мари, ринга ще го махна по късно обаче 😁 нищо особено, тази торта много не подлежи на украса, само на вкус е уникална 🥰

# 119
  • Бургас
Добър ви ден!

Деси, честита да ви е Маги! Да е здрава, щастлива, разумна и с късмет! Тортата изглежда и звучи много вкусно. Погледнах сега и рецептата, скоро ще я пробвам.

Мони, браво на младежа! Успех сега с кандидатстудентските вълнения!

Бубе, шопска с кюфтета и аз няма да откажа Simple Smile Ще доведа и един юнак, който все иска да ходи по заведения.

Болният е все така, но имаме предписано лечение /по телефона Wink /, та е въпрос на време да оздравее.

Лили, Лино, Мери, Никита, Рир, Ени, ако четете, ударете по един палец, че ще сте добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт