Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 136 - юли 2023)

• 105 940
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Кока Кола с кой куриер доставят? Спечелих преди месец награда от инстаграм, уж обащеха, че края на миналата седмица, най-късно началото на тази ще дойде. Предупредпредих ги, че после няма да съм в това населено място, уви и днес не дойде. Ако все пак е с Еконт или Спиди, ще мога да пренасочва...

# 1 111
Раздадени ли са дневните награди от емека? Дали да регистрирам бележка?

# 1 112
Кока Кола с кой куриер доставят? Спечелих преди месец награда от инстаграм, уж обащеха, че края на миналата седмица, най-късно началото на тази ще дойде. Предупредпредих ги, че после няма да съм в това населено място, уви и днес не дойде. Ако все пак е с Еконт или Спиди, ще мога да пренасочва...
За Спиди знам аз.

# 1 113
  • София
Винаги Спиди са ми доставяли от КК. Тъкмо ми донесоха одеалото и плажната чанта.

# 1 114
Кока Кола и Кауфланд
Чакам ваучер от последната игра с покупки и им писах, тъй като ще отсъстваме две седмици . Много любезна дама се обяди и ме поиска данните за доставка до офис на Еконт! Пишете им Simple Smile при невъзможност до се свържете ми пишете и ще дам номера на дамата!

За Спиди знам аз.
Еконт при мен винаги

# 1 115
От Нивеа Мен искат ли касова бележка при получаване на наградата?
куриерите не

# 1 116
  • Б
Има ли някой получил емейл от Хриси Ангелова   за подарък спа терапия за ръце ? Малко ми е далечко. Днес Ин Тайм донесоха подаръка на Нивеа _чаша

# 1 117
Някой да сподели обажда ли ли са му се от Хайникен на Лидъл?! Аз съм с хамак, но никой все още не звънни, а срока е да се свържат с печелившите до края на месеца!

# 1 118

"Coke Thursday" - Coca-Cola App - 27/07/2023г. - от 17:00ч. до 18:00ч. 🏖🌊🎁

# 1 119
  • Под Слънцето
Искате ли всички с празните раници да ми пишете на лс?

# 1 120

Помолих ги да се обърнат към правописния речник.
Ами не, обявената награда е ПИКНИК-чанта.

Някой с инфо дали от барбекю сетовете не са изпращали на спечелилите участници само кутията? 🤔

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 07:16 от NellyG

# 1 121
Някой спечели от 7days.

# 1 122
Някой да знае този номер на кого е: 0882336002 ?

# 1 123
Не съм участвала в играта на Maggi защото имам от куфарчетата за барбекю, а пикник чанта не ми трябва. Вече и аз започвам да се дразня на наглите отговори. Подаръка бил само чанта, тогава защо не са написали, че дават РАНИЦА, без принадлежностите на това прилича.

# 1 124
  • Под Слънцето
Започвам да се замислям дали да не публикувам всички координати на фирми посредници и лица, които са замесени в случая....
Просто  ей така.. да си спретна една стена на срама за Нестле Nestle  с неграмотно скроените им отговори от последната останала дежурна  и без отпуск явно девойка  и завинаги да им прескачам  стоките, които ни пробутват.

Общи условия

Активация на акаунт