Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 136 - юли 2023)

• 105 957
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Бургас
Играта на 7дейс е много странна. 15 опита за цялата игра, значи 3 участия за телефон и 3 за гифт карта. Да бяха направили 16 , поне ще имаш още един шанс за голяма награда, ако не спечелиш малка.Смятам да им пиша …

# 1 051
От Нивеа Мен искат ли касова бележка при получаване на наградата?

# 1 052
  • София
Да попитам, колко време, след като отговорихте на мейла за наградите на Маги, си получихте наградите? Моята още я няма!

# 1 053
  • София
От Нивеа Мен искат ли касова бележка при получаване на наградата?
Не

# 1 054
Аз Маги няма да ги оставя така.
Продължавам да си искам нещата от “само раницата”

# 1 055
  • Б
За играта на Узо Пломари след 10 юли има ли изтеглени печеливши? Аз не ги намирам на страницата.

# 1 056
За играта на Узо Пломари след 10 юли има ли изтеглени печеливши? Аз не ги намирам на страницата.

В правилата си го пише!
Чак на 01.08.

И понеже преди време си коментирахме тук за въпроси от сорта на "Иска ли се касова бележка за..." и как има доста хора,възползващи се от добрината на други,моля, отговаряйте си на лични поне! 🙏

# 1 057
  • София
https://colgatepromo.bg/kaufland-2023/winners/
На Колгейт всичките печеливши са качени

И аз писах, че не искам сосове, а приборите,
И да кажат кой е  този дето е слагал логото
махнал приборите и е "забравил" да ги върне.
И да може да си избираш за коя награда да играеш
Играх за приборите за барбекю и ако съм знаела,
 че раницата за пикник за двама е без прибори нямаше да играя.

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 18:09 от lite16

# 1 058
Понеже никой не ми отговори пак ще питам - Не мога да сивляза в профила в приложението на Кока кола. Не получавам линка за влизане на мейла си. Деинсталирах и инсталирах приложението на ново, но проблемът си остава. Някой беше писал за подобен проблем, как се справихте ?

# 1 059
Момичета, раница за пикник за двама означава раница оборудвана със съдове и прибори за двама. Иначе щеше да бъде обозначена като термо раница или хладилна раница. Никъде в търговската мрежа няма да срещнете артикул, който да се нарича "раница за пикник за двама" и да не е оборудван с прибори. Най-евтините са с пластмасови прибори, но винаги са включени.Нормално е когато прочетеш "раница за пикник" да приемеш, че става дума за оборудвана раница.
Тези от Нестле са тотално неадекватни ( или го играят така). "...Наградите са съгласувани с вътрешните правила на Нестле България"- какво ви касае вас и откъде-накъде ще им знаете вътрешните правила. Що за довод е това? Или в тези правила пише, че в България трябва да връчват като награди изтърбушени раници за пикник?
Като не могат да се опрат на нищо друго, ще ни цитират някакви никому неизвестни вътрешни правила. Определено защитната им теза няма да издържи и те го знаят.
Прави сте и не се отказвайте, стискаме палци.🍀🍀🍀

P.S. В имейла до една от вас те сами признават "несъответствието между получената и обявената награда" . Simple Smile След това са решили друго.

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 20:36 от NellyG

# 1 060
У дома не купуваме почти нищо от марките, произвеждани от Nestlé. Най-голямото наказание за неадекватната им "вътрешна политика/правила" и пр. изсмукани от пръстите причини, поради които ви ощетяват с наградите е и всички вие да спрете да им купувате стоките. И да разкажете на своите познати и приятели колко им е уважението към собствените им клиенти. Все пак тази игра е с покупка и сте вложили не само от времето си, но и от парите си в нея.
А лично моето предположение по вашия казус е, че в самата компания има голямо текучество, лоша комуникация между отделите и в самите отдели, сезонът е отпускарски и не на всички им се работи, или просто нямат достатъчно хора за всяка позиция, и въобще организацията куца на много нива.
Ако имате познати в медии, можете да поискате подкрепа от тях, но трябва да се съберете повече хора, за да има по-голям отзвук. Това ще бъде и предупреждение за всичко големи фирми организатори да спазват собствените си правила в бъдещи игри.

# 1 061
Pepsi са големи идиоти ... не стига че се излагат с малоумните си награди , чакаме вече 3 дни да изтеглят , и на всичкото отгоре са удължили срока на играта с още 1 месец - до края на септември - има и нови Седмични тегления :

# 1 062
  • Там...
Ха, и сега в първо и второ теглене няма да раздават шезлонги Rage

# 1 063
Доставят наградите от Нивеа мен

# 1 064
  • София, Дружба 2
Пепси откровено се излагат. Аз участвам само заради шезлонг. Ами няма да участвам повече. Интересно ми е спечелилите октомври, които ще си получат наградите ноември /предвид бързината на организаторите и сроковете на играта/ за къде точно ще се използват наградите чадър и шезлонг. Grinning
Нестле, и те същите..... В тази игра не съм участвала, поради горчев опит от котешката игра от декември м.г., при която се превърнах в фбр, докато си издиря и получа наградата, 3 месеца след края на играта. Наистина, имиджа им е 0 в моите очи.

Общи условия

Активация на акаунт