Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 136 - юли 2023)

• 107 183
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Как се регистрирахме за този тест? Май само с телефонен номер? Или бъркам? Защото са написани имена. Иначе съм сред тестващите. Simple Smile

# 151
Чрез приложението Моят ДМ, тоест профила и с телефонен номер. Може би ще има имейли, с които сте регистрирани в приложението.Аз няма да тествам. ☺️

# 152
Аз не можах да участвам в ДМ, защото не мога да инсталирам приложението. Изписва ми, че телефонът ми е стар и трябва да актуализирам фабричния софтуер... Joy

# 153
  • София
Аз изобщо не съм инсталирала приложение. Имам регистрация в сайта им и май веднъж бях поръчвала онлайн. Но пък дъщеря ми съвсем скоро направи поръчка през приложението и тъй като трябваше да пише моя адрес за доставка, съответно написа моя номер. Сега имейлът ще е изненада. Или ще е на моята регистрация в сайта, или на нейния в приложението. Simple Smile Когато получите имейли, ще се радвам да споделите. Simple Smile Но пък от друга страна те вече имат адреса и може изобщо да не търсят наново данни за доставка. Simple Smile

# 154
  • Пловдив
Май печеля 😉Но ,много приятно съм изненадана от две игри от  иг,в които печеля-на единия ден обевяват печелившите,на другия ден са при мен-книга и скраб за тяло(Любов с главно В и  Kesarlife)и сребърен пръстен(най-любезните и съдействате хора,които съм срещала скоро- Сребърни бижута Калиетея❤)
Дано има много толкова коректни организатори на игри!Успех на всички.

# 155
  • София
Игра с награда двойна покана за Коми ком сега събота и неделя

# 156
Във Фантастико от 6.07

# 157
Това Фантастико няма ли да го направят национална верига вече?😂😂😂

# 158
Някой знае ли в кои обекти имат скреч карти от играта на Ziaja?

# 159
Елитис, ама те гледат лошо като си поискаш, а сами не се сещат да предложат. 😂 Защо ли... 🙄

# 160
Някой знае ли в кои обекти имат скреч карти от играта на Ziaja?
Ако някой търси за Плевен, вчера мернах, че имат във Финес.

# 161
Май съм с колонка от Hell Smiley

# 162
И последния печеливш на чио излезе.С риск да съм неблагодарна за спечелените от тях 100 лв,но чипса им хич не ми хареса и няма да повторя скоро /ако не пуснат игра Simple Smile/
Комплект телевизор 55” Samsung QE-55QN95B 4K ULTRA HD QLED и конзола Xbox Series X, 1TB
Симона Владимирова - 04.07.2023

# 163
Ако сте писала в профила си адреса направо изпращат!Иначе ако не сте звънят да си потвърдите наградата!По името и номера не можете ли да се познаете?

# 164
  • София
Аз изобщо не съм инсталирала приложение. Имам регистрация в сайта им и май веднъж бях поръчвала онлайн. Но пък дъщеря ми съвсем скоро направи поръчка през приложението и тъй като трябваше да пише моя адрес за доставка, съответно написа моя номер. Сега имейлът ще е изненада. Или ще е на моята регистрация в сайта, или на нейния в приложението. Simple Smile Когато получите имейли, ще се радвам да споделите. Simple Smile Но пък от друга страна те вече имат адреса и може изобщо да не търсят наново данни за доставка. Simple Smile
Самоцитирам се, защото получих имейл на моята си регистрация в сайта. Не е било необходимо да се инсталира приложение. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт