Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 136 - юли 2023)

• 107 202
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 165
  • софия
Днес ми връчиха наградата от Жая, две много мили момичета бяха представителките на бранда. Трябваше да е пред ДМ. Имам и комплимент - ролер за лице, изключително доволна съм от отношението!

# 166
И Аз ще тествам Пастата от ДМ , получих мейл сутринта Simple Smile

# 167
Здравейте !
Не успях да намеря в тази или старата тема някой спомен ,че е купил за 4-5 лв като кърпите от ДЕКАТЛОН случайно да кажете в коя Била са били

# 168
В Била ДъМол останаха 1-2. По-тънки са от Декатлонските, но аз ги взимам за плуване, супер са!

# 169
  • София
Здравейте !
Не успях да намеря в тази или старата тема някой спомен ,че е купил за 4-5 лв като кърпите от ДЕКАТЛОН случайно да кажете в коя Била са били
В Люлин 5 и тази в магазин Витоша(Люлин 6). Потърсете по големите Били, имат отделни щендери с фитнес неща, кърпите са там.

# 170
ПОДАРЕН!

Подарявам ваучер за 10 лв. за eMag. Валиден до 07.07, за поръчка над 50 лв. и май само за техни продукти. Ако на някой ще му свърши работа, да ми пише.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 14:39 от alex99

# 171
Подарявам ваучер за 10 лв. за eMag. Валиден до 07.07, за поръчка над 50 лв. и май само за техни продукти. Ако на някой ще му свърши работа, да ми пише.

Писах Ви!

# 172
На пощата си получих писмо за тестването на пастата от дм. В него пише, че ще бъде изпратена на посоченият от мен адрес. Въпросът е, че не помня да съм посочвала такъв🤔🤔🤔. Някой да си спомня нещо или очакват сега да им върна отговор с адрес???

# 173
Привет и от мен в новата тема🏖🌞🍀
Минавам за да споделя за една много сладурска награда от ИГ.Наградата не е голяма като себестойност, но дизайнът толкова ми хареса, че искрено се зарадвах като я видях. Става въпрос за сак в играта на Klorane ( в понеделник беше тегленето за 20 бр.), днес го получих. Сакчето е малко, брандирано ( с дискретна емблема на фирмата отпред) в свежи летни цветове.🌞🏝🌞

# 174
  • София
На пощата си получих писмо за тестването на пастата от дм. В него пише, че ще бъде изпратена на посоченият от мен адрес. Въпросът е, че не помня да съм посочвала такъв🤔🤔🤔. Някой да си спомня нещо или очакват сега да им върна отговор с адрес???
Точно това коментирахме вчера. Записали сме се само с телефонен номер. Другите данни ги имат от регистрацията в сайта им/ приложението им. Виж в профила си какъв адрес си написала.

# 175
Pombar обявиха печелившите - https://game.pombar.bg/promotion/1/kidsday/winner

# 176
Май сега ги теглят че мн малко печеливши. Иначе видях името на ММ

# 177
Много некоректни организатори се навъдиха в Инстаграм. Вече поредна награда отказвам заради доставка, която ми начисляват, без да е описано в правилата. И не разбират къде е проблема, когато се опитвам да им обясня.
Реклама отказвам да правя, при положение, че ме карат да плащам за късмета си да бъда изтеглена.
За този месец ще се включа в една - две игри с покупка, наградите не ме влекат.
Късмет на всички и повече коректни организатори. Flowers Four Leaf Clover

# 178
  • Пловдив
Късмет на всички през новия месец!
Днес си получих чадъра и плажната чанта от КК. Чакам тегленето от играта на Маги. Никъде не участвам, нещо не ме съблазняват наградите, обаче пък много искам да спечеля нещо.

# 179
При попълване на дм заявката се влиза с профил от приложението,но се попълва и адрес,не само телефонен номер.Мен също ме няма за пастите,но помня че попълвах и при предна награда сух шампоан директно ми го бяха пратили.

Общи условия

Активация на акаунт