Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 136 - юли 2023)

• 107 170
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 135
Хел качиха печеливши от 2-ро теглене.

# 136
  • Пловдив
Хел качиха току-що второ теглене. Брат ми е с колонка.

# 137
Звучи ми като да е от анкетата на Лидл. Това е линк към списъка с победителите за юни. https://www.lidl.bg/polezno-info/informaciya-za-klienta/anketa/p … livshi-uchastnici

Здравейте момичета,преди малко си отворих пощата и там писмо от онлайн тото с надпис"честито спечелихте ваучер"и "отвори"Някой получавал ли е подобно писмо?Не го отворих,защото малко ми прилича на измама.!

# 138
Поглеждайте имейла, от който е изпратен. Получих същото съобщение, имейлът изглеждаше на китайски и директно изтрих
Здравейте момичета,преди малко си отворих пощата и там писмо от онлайн тото с надпис"честито спечелихте ваучер"и "отвори"Някой получавал ли е подобно писмо?Не го отворих,защото малко ми прилича на измама.!

# 139
Кой е подателят?

# 140
Онлайн тото е подателя  от долу на страницата има нещо на руски написано.Повече информация няма.

# 141
Не печеля пак от Хел.
Някой ще каже ли от VN market за колко време пращат ваучерите за озон? Не помня дали съм за явявала до сега.

# 142
Номер 0875343823 (не може да бъде набран) от някоя игра ли е?

# 143
Кока кола утре ли теглеха седмичните награди и петъчните??

Карина Илиева да е публикувала печеливши за камерите? Аз не съм срещала стори, в правилата пише 14-дневен срок. Там, ако правилно съм изчислила, Шансът за награда е горе долу 1:2,333 така че айде, дано ме огрее, че нещо сушичка напоследък Simple Smile

# 144
КК и Кауфланд са публикували печелившите. И този път не съм сред тях.

# 145
  • София
Получих мейл за билетите от Форум филм-Кино нова-проверете си пощите😊

# 146
Нямам имейл, жалко! Надявах се да съм аз

# 147
# 148
КК и Кауфланд са публикували печелившите. И този път не съм сред тях.
Купих Кола още в първата седмица и днеска са ме изтеглили за ваучер.Не знам защо си мислех,че не участвам в следващите тегления.С една бележка.Аз искам Виза да ме зарадват с телефон,но шанса там е 0,01% Надеждата умира последна.

# 149
DM са публикували печелившите за безплатен тест.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/novo/produkt-test/testvayte-produkti-s-dm-1856400

Общи условия

Активация на акаунт