Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 136 - юли 2023)

• 107 147
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 120
alex99 аз съм далече от топ-а и съм с 400т., заявих си едно озонче, пак ще намажа някоя и друга книга 🤣🤣
Коригирам се, преди тези 400 имам и аз още 10т.

# 121
  • София
Би трябвало да са инициалите, аз скоро спечелих от игра на Форум филм и си бяха точно те. Сега има като на мъжа ми, но още няма мейл, така че не знаем дали е той. С Х и Ц (Христо, Цветан) са си стандартни наши имена, с Ш може да е турско име.
а У.Е е Урко от "Планетата на маймуните"
в една тяхна игра пък имаше нещо Ъ.У  Щ.Ю. Я.Ш
за Кино-нова игрите

# 122
  • София
За мен си е редовна играта, ако искаха да лъжат, можеха да напишат всякакви инициали и пак да не раздадат. Не е нужно да си измислят точно с по-редки букви. Покрай игрите научих доста турски имена, забелязвам, че в много игри печелят хора с такива. Ш и У при тях са нормални букви, така че предполагам, че някои с такъв етнос е спечелил.

Май месец спечелих от тяхна игра и бяха много стриктни, даже сравняваха с лична карта, тогава наградата беше билети плюс раница. Раницата беше пълен парцал, за нищо не става, мека, безформена и от неприятна материя. Филмът обаче беше супер, така че адмирирам, че този път раздават билети на повече хора вместо на малко хора с добавка подарък, който няма да се използва.

# 123
Виждам и като моите инициали.Дано да съм аз-това ще ми е първата награда от тях.Тези,кито вече сте печелили-билетите за филма от играта ли са?

# 124
alex99, всичко с наградите и точките от тази кампания е пълна мистерия.

Lady_G*, да, билетите са за филма от играта. Аз бях спечелила билети+чанта от играта им за "Черната пантера". Имаше като моите инициали. Дадоха ми срок, в който мога да се възползвам от билетите(не са физически, отиваш на място с лична карта). Отидох в последния ден на този срок, от киното обаче не знаеха за каква игра става въпрос. Grinning В крайна сметка управителят ни пусна да гледаме филма. Според него организаторите били виновни(не споря, може и така да е било). За така наречената чанта трябваше да ходя да си я взема в друг ден. Оказа се нещо като наелонова торбичка за пазар с неудобна дръжка.

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 01:35 от Yo_Ana19

# 125
Добро утро ,ако има почиващи в Приморско има в магазина на ул.Иглика 31 промоция на Милка за спечелване на чадър.

# 126
  • Пловдив
Вчера аз и мама си получихме наградите от Старопрамен, а днес дойде и колонката на Хел.

# 127
  • Тук и там
Колонката от Хел е доста големичка

# 128
  • Сливен
Във Фейсбук ми излезе ето това :

# 129
Хелл миналата седмица по кое време обявиха?

# 130
https://www.heineken.com/bg/bg/summerpromo
Лидъл и Хайнекен са обявили, аз съм с хамак Simple Smile

# 131
Колонките на Hell силни ли са на звук?

# 132
  • Русе
https://www.heineken.com/bg/bg/summerpromo
Лидъл и Хайнекен са обявили, аз съм с хамак Simple Smile

Благодаря ти! Аз съм с хладилна чанта Simple Smile

# 133
Сега е изпробвах колонката на hel добри са на звук и са силни.

# 134
Здравейте момичета,преди малко си отворих пощата и там писмо от онлайн тото с надпис"честито спечелихте ваучер"и "отвори"Някой получавал ли е подобно писмо?Не го отворих,защото малко ми прилича на измама.!

Общи условия

Активация на акаунт