Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 136 - юли 2023)

• 107 123
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 105
  • В Космоса
Уф, голяма греда, купих Нивея мен, а играта била до вчера. Поне пазарувах от ДМ и се включих в тяхната томбола.

# 106
  • софия
Благодаря за темата! Късметлийски месец на всички! Юни за мен завърши с награда. От юлските игри ще се включа в тази на Always за куфар.

# 107
  • София
Откакто предобриха😀 версията на КК апп не мога да вляза в приложението.
Само при мен ли е така?!?
Влизам без проблем. Дори не ми е искало да прави актуализация. Но аз инсталирах наскоро приложението, за да участвам за тенджерите и тавите.

# 108
Аз трудно актуализирах КК, но ме изхвърля. Писах на КК и отговорът е: Coca-Cola
Здравейте! Пробвайте да преинсталирате и влезетее отново, може да е бил временен бъг.

# 109
Откакто предобриха😀 версията на КК апп не мога да вляза в приложението.
Само при мен ли е така?!?
  При мен не се отваряше и рестартирах телефона, оправи се.

# 110
За хората регистрирали се в платформата на Ideapoly чрез VN Market Research - превели са точките. Някой заявявал ваучери от VN Market може ли да каже приблизително колко време се чакат ваучерите от Идънред?

# 111
  • Пловдив
А Лидл свързват ли се с печелившите, както пишат, или начисляват ваучер в акаунта Blush

# 112
Свързват се на мейла. Ваучерът е физически.

# 113
Ако правилно си спомням, срокът е между 7 и 14 дни. Благодаря за инфото, видях си начислените точки в профила и заявих моя ваучер.

За хората регистрирали се в платформата на Ideapoly чрез VN Market Research - превели са точките. Някой заявявал ваучери от VN Market може ли да каже приблизително колко време се чакат ваучерите от Идънред?

# 114

Странно, аз виждам в профила си веднъж 10 и веднъж 400 точки, вярно, че съм на 13-то място, но те са пилиса, че "За участие в сесиите за споделяне на идеи и търговия ще получите 2000 точки на Европейския национален панел (т.е.24 BNG)." а аз участвах и в двете, но нямам 2000 точки.

Някой друг, който не е сред първите 10 моля да напише колко точки е получил.

# 115
Колонките на hel идват.

# 116
  • София

Кино Нова са изтеглили, но пак са обявени само инициали:
https://kino.nova.bg/film/winners
Погледнах инициалите има като на моя мъж.
В предишната им  игра имаше инициали като моите, на сина и на мъжа ми, но никой не получи мейл, че печели.
В една игра от 2018 година на кино-нова билети за филма на Джони Инглиш -третия филм, нямаше като моите инициали и затова бях изумена като получих мейл, че печеля два билета, Точно ходихме на рожденния ми ден
само купихме ученически билет за сина.
И като гледам последните печеливши
У.Е.
Х.В.
Ц.Д.
Ш.Ч.
май няма нищо общо с инициалите.
Може ли някой от предните игри на кино-нова получил мейл, че печели дали си е видял инициалите.

# 117

Странно, аз виждам в профила си веднъж 10 и веднъж 400 точки, вярно, че съм на 13-то място, но те са пилиса, че "За участие в сесиите за споделяне на идеи и търговия ще получите 2000 точки на Европейския национален панел (т.е.24 BNG)." а аз участвах и в двете, но нямам 2000 точки.

Някой друг, който не е сред първите 10 моля да напише колко точки е получил.

Аз съм в топ 10 и също съм получила толкова точки 10+400.

Ваучерите миналия път ми звъннаха за тях по телефона. До офис ама не помня дали беше Спиди - за около 1 седмица дойдоха.

# 118
  • София
Би трябвало да са инициалите, аз скоро спечелих от игра на Форум филм и си бяха точно те. Сега има като на мъжа ми, но още няма мейл, така че не знаем дали е той. С Х и Ц (Христо, Цветан) са си стандартни наши имена, с Ш може да е турско име.

# 119
alex99 аз съм далече от топ-а и съм с 400т., заявих си едно озонче, пак ще намажа някоя и друга книга 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт