Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 136 - юли 2023)

• 107 217
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 180
Много е дразнещо това да те карат да си плащаш доставката.
Бях спечелила нещо дребно от едно радио-заповядайте да си го вземете..Да бе ще загубя сумати време да обикалям по автобуси за да си взема едни карти за игра.Като раздавате дреболии поне ги пратете до офис на куриер.
Сега се чудя едни хубавци дали да продължа да ги преследвам и има ли смисъл по точно
Бяха обявили игра с награда екскурзия в чужбина ,която приключи преди два месеца.
Трябваше да обявят печелившия юни месец някой си ден не обявиха.
Че то така всеки може да си прави безплатна реклама и да изчезва като стане време за даване на наградата.

# 181
Помбер сайта с печелившите явно се е бъгнал.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 16:57 от Alize!

# 182
# 183
  • София
При попълване на дм заявката се влиза с профил от приложението,но се попълва и адрес,не само телефонен номер.Мен също ме няма за пастите,но помня че попълвах и при предна награда сух шампоан директно ми го бяха пратили.
Лещичка, в линка, който някой пусна тук имаше поле само за телефонен номер. 99% съм сигурна, че беше така. Аз влизам от лаптоп и на него нямам приложение. Затова така се учудих като видях печеливши имена, а не телефони. Признавам си, че не бях чела правилата и дори не знаех, че има някакво друго условие. Simple Smile Явно все пак свързват номера с регистрацията и от там взимат името и адреса.

Какъв сладък куфар! Редовно обирам погледите с жълтите куфари на M&M. Представям си какво ще е ако разходя Емечо някъде по летищата. Simple Smile

# 184
Ами аз от телефон попълних,влязох с приложението и пак ми иска имена,телефон и адрес.Важното е да си ги получат спечелилите,щом и имейли вече са пратили.
Куфарът на емека е сладурест,сега ще му видя размерите и ако става за дете или ръчен ще се включа 😊.

# 185
Приятели, сладоледите на Милка участват ли също в играта за хладилните чанти и колоната Marshall?

# 186
Приятели, сладоледите на Милка участват ли също в играта за хладилните чанти и колоната Marshall?
Играта е само за бисквити

# 187
От Pomber съм спечелила фризби но съм хвърлила бележката

# 188
Сега прочетох правилата и да, наистина само бисквити участват. А мечетата Барни в магазина ги водят "кексчета", те броят ли се за участие, защото на картинката ги има?

# 189
Сега прочетох правилата и да, наистина само бисквити участват. А мечетата Барни в магазина ги водят "кексчета", те броят ли се за участие, защото на картинката ги има?
В играта им участват само тези техни БИСКВИТИ:

# 190
Здравейте, на discreet  обявиха ли печелившите? Като вляза в сайта, пак ми дава да попълня полето за участие.

# 191
Късмет на всички този месец!
Получих си наградата от My day - единият накрайник е мн. малка "звезда", а другият - листо Simple Smile

# 192
Дискрийт сигурно към 12.07. ще качат
Утре ще ми пристигне Кикоман наградата от седмица 1
А тук виждате ли имена?

# 193
На Барни участват всички продукти!
В играта им участват само тези техни БИСКВИТИ:

# 194
Аз бях забравила, че 30 беше крайния срок и регистрирах днес бележка. Приеха ми я.
Здравейте, на discreet  обявиха ли печелившите? Като вляза в сайта, пак ми дава да попълня полето за участие.

Общи условия

Активация на акаунт