Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 136 - юли 2023)

• 107 236
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 210
Откога чаках игри с перилни препарати Simple Smile

Правилата: https://pgonlinepromos.bg/LenorAriel/terms-and-conditions

Виждам игра на Первол в брошурата на ДМ, но не ми се отваря сайта коректно

# 211
Kk днес ли теглят?Кодовете с които участвам за определена награда остават ли валидни за следващи тегления?След като се изтеглят печелившите това не ми стана ясно☺️Благодаря!

# 212
Някой добър човек би.ли помогнал не намирам игрите на дискрийт и на памперс за ваучерите за хиполенд

# 213
# 214
  • Тук и там
Аз бях забравила, че 30 беше крайния срок и регистрирах днес бележка. Приеха ми я.
Здравейте, на discreet  обявиха ли печелившите? Като вляза в сайта, пак ми дава да попълня полето за участие.
Ще ви върнат имейл, че сте просрочили играта.

Мирослав, регистрирай смело, участват си Барнитата.  Винаги са си участвали..

# 215
  • Русе

Аз списъка не го виждам т.е. не ми се отваря..може ли да ги сложиш в скрит текст?

# 216
На Барни участват всички продукти!

Точно така! Simple Smile

# 217

Аз списъка не го виждам т.е. не ми се отваря..може ли да ги сложиш в скрит текст?
иаз не виждам явно не са теглили още

# 218
Gamy уж въведоха нови правила, а сега на този шампионат се изложиха. Въпросите се повтарят както на първия куиз за Великден дето беше и могат да се наизустят.
Няма как да са уникални за всеки куиз, но поне отговорите на различни позиции ли са?

Аз не играя. Наградите не ме грабват.
Не.Simple Smile
Изложили са се.

# 219
Пристигна ми кутията от Кикоман, уникална е - опакована, прибрана, подредена Simple Smile Аз вече я разгледах и нищо не се събира вътре Simple Smile
Днес съм на изчакване на Хайнц, макар че там имам 2 кода, които отпътуваха с ММ и ще е чуденка Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 13:36 от ֍_Boby_֎

# 220
Кк публикуваха седмичните и петъчните печеливши.

# 221
КК не ме обича 😂 с по няколко участия и не ме теглят за нииищичко..

Вчера видях плакат на Барни, съжалих,че по-рано не съм отишла в този магазин.. Питах за раница , а касиерката нагло ми се изсмя и каза ,че нямат.. , плаката обаче си стои залепен на голямо кашонче с продукти Барни 🤦🏻♀ Вярно,че е приключила активност  по срок, но пък е до изчерпване, е изчерпали са се вероятно за тях си.. Хората само ще са купували напразно :/

И да не е само спам..

https://www.coca-cola.bg/igrai-za-nagradi/oficialni-pravila/bank … conditions-15-061

# 222
На КК защо не намирам хладилна чанта и отварачка.Пишеше ,че на 06.07 ще ги теглят и тях.

# 223
Няма качени печеливши в игрите на Памперс и Дискриит.

# 224
Днес си получих ваучерите от VN Market(7×5 лв.), заявени в понеделник. Бързи и точни.Hands Plus1

Ето един тест с награди 3×200 лв. ваучери за магазин за техника(не видях да пише кой): https://insuranceiqdom.abz.bg/?fbclid=IwAR0PJ1AwEerYQ5RuJhnH5JSC … 72se1QYDRVWHYioVm

Общи условия

Активация на акаунт