Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 136 - юли 2023)

• 107 240
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 225
Heinz публикуваха първите печеливши.
Мен ме няма. Включих се заради фурната за пица - пека пици по 2 пъти на ден за едното ми момче...
http://heinz-promo.bg/pobediteli/

# 226
  • София
Няма качени печеливши в игрите на Памперс и Дискриит.
Те не са публикували печелившите от майските им игри (Памперс и Феъри в Била), вие търсите от юнските. Simple Smile

# 227
  • София/Търново
https://meganagradi.com/
Има печеливши

# 228
Може ли някои да качи печелившите от кока кола че моето приложение няма оправяне, само иска актуализация и това е....

# 229
И моят е в офис на Еконт. Този път са много бързи или аз отдавна не съм заявявала ваучер, но за по-малко от седмица не помня да съм получавала досега, освен тези на talkonlinepanel.com, които веднага изпращат на мейл.

Днес си получих ваучерите от VN Market(7×5 лв.), заявени в понеделник. Бързи и точни.Hands Plus1

@IIoana87 На десктоп се виждат всички победители, но са на няколко страници.

# 230
В хейнц с 7 кода ме няма то и наградите са завидно малко та не знам защо се надявах.
Па и сложили сто резерви даже и в тях ме няма то не че изобщо някой ще си изпусне наградата.
Сутринта пиша на Самсунг за една тяхна вече приключила игра какво стана..ами решили си да я удължат до края на месеца.Не очаквах от голяма фирма да се цигани по този грозен начин.Но от стар опит знам,че във всички правила на игри има клауза че организатора може да си променя правилата както му се ще та няма и смисъл да се разправяш.

# 231
  • Лясковец
Печелившите са 72 от 100,снощи влязох да регистрирам в 23.59 и бяха само 40,а в 00.00 ми изписа че играта е свършила,от къде ги намериха тези другите.Не се ли обявява името веднага след като спечелиш както е в милка.А печелившата от Лясковец,понеже и аз съм от там знам,че имат хранителен магазин.В такива игри повечето печеливши са продавачи.

# 232
Печелившите са 72 от 100,снощи влязох да регистрирам в 23.59 и бяха само 40,а в 00.00 ми изписа че играта е свършила,от къде ги намериха тези другите.Не се ли обявява името веднага след като спечелиш както е в милка.А печелившата от Лясковец,понеже и аз съм от там знам,че имат хранителен магазин.В такива игри повечето печеливши са продавачи.
Печелившите не се обновяват на момента,  първо ги проверяват дали да изрядни ( дали касовата бележка е наред , дали са попълнили правилно данните ) и чак тогава ги обявяват на сайта

# 233
  • София/Търново

Не ги броих. Ама ме няма. А Лясковец... е един път... Има логика собственичката да спечели, там оборот мисля няма особено, та се е възползвала. Което не я оправдава.

# 234
От КК печеля плажна чанта+чадър Blush

# 235
  • Varna, Bulgaria
Здравейте къде пишете на Кока-Кола защото нито на имейл нито в месинджър ми отговарят

# 236
Има ли печеливши на Маги?

# 237
Здравейте къде пишете на Кока-Кола защото нито на имейл нито в месинджър ми отговарят
пробвай в инстаграм. Последно там ме отразиха, е не веднага, но все пак...

# 238
  • Тук и там
Печелившите за Кинг ги публикуват / по-точно обновяват/  всяка седмица, а за награда телефон, все още не са, очакваме ги. Simple Smile

# 239

Когато им писах за Мерилин, те ми обясниха,че печеливши има и те са изтеглени вече. Осведомени са и очакват изпращане на данни за получаване на наградата,както и да проверят КБ явно. Не са ги намерили,просто са били в процес на потвърждаване !

Общи условия

Активация на акаунт