Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 136 - юли 2023)

• 106 049
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 975
Дойде наградата от Plomari.

# 976
  • София, Дружба 2
Добре, че помрънках онзи ден, и най-накрая ме има в КК и билла с ваучер. Не мога да повярвам още. Но не знам с коя бележка печеля,  защото участвам с доста. Simple Smile

# 977

Като се прибрах от работа им писах,а към 5 получих отговор.

# 978
Някой може ли са помогне с  код на кк ,имам страшно голяма нужда от фраер ,че моя е за боклука , а с.бебе няма как  да отделя 300 400.лв за фр 😊

# 979
Билетите за фраер са изчерпани.

# 980
Има игра със скреч карти на Швепс, като лани, 2 швепса, скреч картон а4 пълен с много усмивки 😂
Първа колонка първи ред беше чаша.
Ако някой е от Смолян я има над новия център на една еднопосочна улица, отминахме го, но и на пътя Смолян-Пампорово на широкото я имаше 😂😂😂
Ако някой знае за други игри около Пампорово да ми пише 😉🍀❤️

# 981
  • Плевен
ФЕЙСБУК ИГРА „С КОГО НАЙ-МНОГО ОБИЧАШ ДА ГОТВИШ?“

Условие: Всеки желаещ да се включи в ИГРАТА трябва да хареса и коментира публикация, публикувана на официалната фейсбук страница на Т-Маркет https://www.facebook.com/MaximaBulgaria във връзка с провежданата игра в рамките на периода на провеждане на Играта. В коментарите си участниците следва да отговорят на въпроса „С кого най-много обичаш да готвиш?“– при пропуск на което и да е от гореизброените условия, участието в Играта ще се счита за невалидно. Играта се провежда на територията на цялата страна. Всеки участник може да коментира неограничен брой пъти под публикацията, като всеки коментар увеличава пропорционално шансовете му за печалба.
Срок: от 09:00 часа на 24.07.2023г. до 23:59:59 часа на 25.07.2023г.
Награди: А) голяма награда 1 комплект от домашни посуди, състоящ се от: Дъска за рязане PERCUTTI LEGNO, Точило за ножове PERCUTTI LEGNO, Лъжица за сладолед PERCUTTI LEGNO, Отварачка PERCUTTI LEGNO, Белачка  PERCUTTI LEGNO, Нож за пица PERCUTTI LEGNO, Сатър 19см PERCUTTI LEGNO, Нож SANTOKU 17см PERCUTTI LEGNO, Многофункционален нож 12.7см PERCUTTI LEGNO, Нож за белене 9см PERCUTTI LEGNO.

Б) малки награди 3 комплекта от домашни посуди, състоящ се от: Кухненска ножица 20см  PERCUTTI LEGNO, Лъжица за сладолед PERCUTTI LEGNO, Отварачка PERCUTTI LEGNO, Белачка  PERCUTTI LEGNO, Нож за пица PERCUTTI LEGNO.

# 982
Supermarket Burlex също имат игра, в IG и FB е, наградата е блендер.
https://burlex.bg/games/4215/
И още една игра, не знам дали е споделяна по-рано.
https://fixitwith.wd40.bg/

# 983
Някой от неполучилите четец от играта на Милка до го е получил случайно тези дни? Срока от 45 дена мина отдавна, при звънене едно и също- сменяли куриера да чакам!

# 984
Аз не съм го получила още и на мен това казаха.

# 985
Hell са качили новите печеливши. Вече съм без надежда. А ги пиеме доста!

# 986
  • Пловдив
Брат ми е с легло от Хел. Мама още не си е получила нейното от предното теглене.
П.С: Има съобщение от Спиди тази вечер.
Утре чакаме леглото на мама.

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 00:51 от Petya Krivcheva

# 987
Аз не съм го получила още и на мен това казаха.
пишете и във фб

# 988
Здравейте, спечелих от първото теглена на Кока Кола и Кауфланд...но все още никои не се е свързал с мен....Има ли други които чакат обаждане??????

# 989

Общи условия

Активация на акаунт