Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 136 - юли 2023)

• 106 000
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 990
Има ли някой, който е спечелил от КК от тегленето, което публикуваха на 20.07 и не е получил имейл?
Все пак им писах днес, за да проверя дали съм аз изтеглената и ми заявиха, че са ми изпратили имейл на 18.07, на който не съм отговорила и съответно губя наградата и който обаче аз не съм получила!
Много съм разочарована! Много го исках тоя шезлонг! Редовно си проверявам имейлите, защото играя, вероятно всички го правите и знаете, редовно проверявам и тегленията на игрите, в които участвам! Просто не е честно, а и не мога да си обясня какво се е случило, че имейлът не е стигнал до мен!

# 991
Има ли някой, който е спечелил от КК от тегленето, което публикуваха на 20.07 и не е получил имейл?
Все пак им писах днес, за да проверя дали съм аз изтеглената и ми заявиха, че са ми изпратили имейл на 18.07, на който не съм отговорила и съответно губя наградата и който обаче аз не съм получила!
Много съм разочарована! Много го исках тоя шезлонг! Редовно си проверявам имейлите, защото играя, вероятно всички го правите и знаете, редовно проверявам и тегленията на игрите, в които участвам! Просто не е честно, а и не мога да си обясня какво се е случило, че имейлът не е стигнал до мен!
Coca-Cola постоянно имат проблем с изпращането на имейли най-вече за приложението - влизаш си в профила , а имейлът идва чак след 5 или 6 часа или някой път дори не идва.  Обади се на националния им телефон да обясниш ситуацията

# 992
  • София
Здравейте, спечелих от първото теглена на Кока Кола и Кауфланд...но все още никои не се е свързал с мен....Има ли други които чакат обаждане??????

Аз получих мейл за данните, ама ваучера още го няма

# 993
  • София
Много са йм непрозрачни печелившите, но това е друга тема. Аз бих йм искала доказателство, че са пратили имейл към теб, защото сега просто заявяват нещо, което може и да не е така.

# 994
Много са йм непрозрачни печелившите, но това е друга тема. Аз бих йм искала доказателство, че са пратили имейл към теб, защото сега просто заявяват нещо, което може и да не е така.
Ето това са ми изпратили като доказателство, обаче и в подател и в получател е все техния имейл, не зная защо така изглежда.

# 995
Това което са ти пратили е,че са си изпратили имейл към себе си 🤣 Ако правилно го разчитам.Поправям се!Всичките им имейли изглеждат така. И аз го чакам този ваучер.

# 996
  • София
Това което са ти пратили е,че са си изпратили имейл към себе си 🤣 Ако правилно го разчитам.
И аз мисля, че са го пратили до себе си

# 997
С над 10 бележки ме няма в Хел. Прехвърлят ли се за другата седмица?

# 998

Като се прибрах от работа им писах,а към 5 получих отговор.
Може ли да ми пратиш мейла, на който си писала. Аз писах на два мейла, но само от едното място получих отговор и то какъв - Благодаря, че сте част от нашите кампании! 😒

# 999
Това което са ти пратили е,че са си изпратили имейл към себе си 🤣 Ако правилно го разчитам.Поправям се!Всичките им имейли изглеждат така. И аз го чакам този ваучер.
Да, така им изглеждат, вярно е, сега проверих един стар имейл, с който бях спечелила пуф преди половин година.

# 1 000
С над 10 бележки ме няма в Хел. Прехвърлят ли се за другата седмица?
Да със сигурност.

# 1 001
  • Сандански
Понеже изпращат много мейли наведнъж се скриват всички получатели и остава само техния мейл. Това е с цел да не виждаме другите мейли на хората.

# 1 002
  • София
И аз сега проверих, От са те, а До си е моя имейл, така че това не доказва, че не са объркали нещо при изпращане.

# 1 003
В Хел всички натрупани точки участват до края на играта. Трудно се печели, макар че за себе си съм доволна. ММ и дъщеря ми с по 7т. не печелят.

# 1 004
В КК и Аз видях като моя мейл, но нищо не получих и реших,че не съм Аз.. не съм им писала.

Йетито имат игра в приложението . Погледнете и участвайте 🎉🍀

Късмет! 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт