Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 136 - юли 2023)

• 105 984
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 1 005
В КК и Аз видях като моя мейл, но нищо не получих и реших,че не съм Аз.. не съм им писала.

Йетито имат игра в приложението . Погледнете и участвайте 🎉🍀

Късмет! 🍀🍀🍀

Пиши един имейл да видим какво ще отговорят на теб. 
coca-cola.app@hutsjwt.com

# 1 006
Какво става с печелившите на Дискрийт, дето се казва мина вече месец....

# 1 007

Ново в Coca-Cola App - вече може да видите всички регистрирани кодове , които се въвели

# 1 008
  • Сливен
Тук не са тагнати спечелилите - ако някой се познае или познава спечелилите.

# 1 009
Oт HELL звънят ли или направо пращат наградите до адрес който сме посочили в профила си. Четох в правилата че звънят до 7 дни или нещо такова. От предното теглене съм с награда но никой не се е свързал с мен.

# 1 010
От КК ми обясниха ми за конфиденциалността на получателите на печеливши имейли, което и сама осъзнах, след което ми казаха, че ако евентуално някой от резервите не си отговори на имейла, щели да се свържат с мен! Явно не желаят да направят нещо по въпроса.

# 1 011
# 1 012
  • Плевен
Днес получих това на електронната си поща от So Simple Cosmetics. Нямам никакъв спомен кога съм и била клиент, камо ли пък редовен, както те ме наричат в писмото.Innocent Споделям го за тези от Вас които проявяват интерес.
Цитат
УЧАСТВАЙ В НАШИЯ
GIVEAWAY

Като редовен наш клиент ти даваме възможността да си сред първите, които ще участват в него!

Тъй като Течният хайлайтър GLOW ON се превърна в хит това лято и много от вас ни споделиха своите положителни отзиви за него, решихме отново да го включим към нашата игра с подаръци.

Как можеш да участваш в играта?
   Коментирай
Отвори една или всичките ни три публикации във Facebook с помощта на бутоните по-долу и коментирай какво харесваш най-много в продуктите на So Simple.

https://trk.klclick1.com/ls/click?upn=-2BNMojjdK95rmYlwQhbg94Ro- … 2BYVbdb6qmQ-3D-3D
    https://trk.klclick1.com/ls/click?upn=-2BNMojjdK95rmYlwQhbg94dL- … cMzBt-2FVQA-3D-3D
https://trk.klclick1.com/ls/click?upn=-2BNMojjdK95rmYlwQhbg94TQh … LtnPBgCAwRg-3D-3D
    Увеличи шансовете си да спечелиш
Публикувай снимка как използваш продуктите и можеш да удвоиш шансовете си да спечелиш!

Важни детайли:
Играта е валидна до 28-ми юли включително, затова не се бави.
Победителят ще бъде изтеглен на 29-ти юли и ще бъде обявен в нашия GIVEAWAY имейл.
Ако видиш името си сред победителите, просто отговори на имейлa или ни пиши във Facebook или Instagram.
Успех на всички!

УЧАСТВАЙ В ИГРАТА
https://trk.klclick1.com/ls/click?upn=-2BNMojjdK95rmYlwQhbg94Ro- … hgORtB5BbjA-3D-3D

П.С. Бъди една от първите, които ще участват и увеличи шансовете си да спечелиш!

# 1 013
  • София
Писах на Нестле
за пикник-раниците +снимки какво съм получила
и това ми отговориха
Скрит текст:
Здравейте,

Благодарим за обратната връзка!

Извиняваме се за несъответствието между получената и обявена награди. Работим по въпроса, за да разрешим ситуацията и ще Ви уведомим възможно най-скоро.

С пожелания за прекрасен ден,
Нестле България
 Отдел за обслужване на потребителите на Nestlé България
 Бул. Сливница 128, 1360 Складово-производствена зона - Модерно предградие, София       
 Инфо линия: 0800 1 6666
  www.nestle.bg

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 19:08 от lite16

# 1 014
Мисля, че не е споделяна - без покупка.

Изпрати ни лафове от чата с приятели и може да ги направим на ваш си GIF-pack. Към тях ще получиш и три стека Ариана Светло кен 9x0.5л.
https://ariana.bg/gifpacks/#registration

# 1 015
Oт HELL звънят ли или направо пращат наградите до адрес който сме посочили в профила си. Четох в правилата че звънят до 7 дни или нещо такова. От предното теглене съм с награда но никой не се е свързал с мен.
направо пращат, за седмица си получих колонката без да ме потърсят даже за потвърждение.

# 1 016
Узо Полмари - изненадаха ме страшно приятно.
Благодаря на мацката, която сподели че трябва ние да им пишем за спечелена награда. Имам и страшно скъп за мен подарък от тях.
 Влизат в списъка ми с коректни и готини организатори и за в бъдеще ще участвам и “ посягам” към узото им. Само да се добера до морето края на седмицата и ще споделя снимков материал Simple Smile

# 1 017
  • Б
Свободни мв на А1 някой има ли излишни?

# 1 018
Привет, момичета! Минавам да се похваля с 2 награди от ИГ, които получих тези дни. Първата е комплект шампоан и маска с женшен на Tiande, играта беше организирана от @valya_d и @tiande_by_gall. Неслучайно споменавам организаторите, забелязах че по-голяма част от спечелените от мен награди в ИГ са когато търговецът/ производителят сам организира и провежда играта ( без инфлуенсъри) и по-рядко когато Giveaway-a не е директно организиран от спонсора. Затова сега и в бъдеще ще споменавам от кого е проведена играта.
 Досегашният ми опит показва, че за 6 месеца нямам нито една спечелена награда от една категория/ група инфлуенсърки, които вие ще разпознаете по следните признаци : 1. Организират минимум по 3 игри седмично. 2. Самите те доста активно участват в игрите на колежките си. Тези, които играят в ИГ, ще разберат за какво и за кого пиша. Изводите оставям на вас, аз просто отсях 5-6 имена и това по никакъв начин не се отрази на късмета ми🙂
Втората, много желана награда, е комплект Restore ( маска за коса+ ампули+четка за коса) на Brave New Hair, български бранд с много добри отзиви. С две думи- моята коса ще е щастлива за месец напред☺️
Очаквам още две много хубави награди, но за тях ще пиша, когато ги получа.
Слънчево и късметлийско лято ви пожелавам!🌞🍹🍀

# 1 019
  • Там...
Реших да надникна в страницата на Колгейт дали има развитие с публикуването на печелившите (то е ясно, че надежда няма, щом първо прозвъняват Grinning, просто от любопитство). Не знам в началото на публикуването ли ги хващам, защото не са всички, но и така като гледам, са ги изтипосали с име и телефон...

https://colgatepromo.bg/kaufland-2023/winners/

Общи условия

Активация на акаунт